Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. október 24. - 09:03

Megszenvedtem a vasárnapot, de jó volt tekerni, fõleg ekkora társaságban.
Sár, nem volt nagyon gáz, az utolsó lejtõért meg meg is van bocsátva a sok szenvedés. Nem is gondolná az ember, hogy ilyen jó kis lejtõk vannak egy "dombon".
képek feltöltve http://pix.bikemag.h...rz/Dante pokla/
Hápi, képnézegetõs buli nekem kilõve, a hétvégén Síkfõkúton leszek, kettecskén az én kicsi párommal.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. október 23. - 22:45

Ezz IGGENNN emberek!
A 89. kép azt hiszem mindent elárul a mai napi túra szépségérõl
Nagyon sajnálom, hogy ki kellett hagynom, biztosan frankó volt - na de majd legközelebb
Na igen, errõl beszéltem, elég zord volt. Charon meg még kérdezte - "Csak nem tolod?" Hát ha tolni tudnám...

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. október 23. - 21:59

Írta 2005. október 23. - 21:59

A 89. kép azt hiszem mindent elárul a mai napi túra szépségérõl

Nagyon sajnálom, hogy ki kellett hagynom, biztosan frankó volt - na de majd legközelebb

Írta 2005. október 23. - 21:16

Dante! Most nem is akartunk nagyon meglincselni! Mondjuk ez annak köszönhetõ, hogy itt az õsz, a növényzet már nem olyan sûrû, ezért nem szaggatta tovább a mezemet! Persze sár, meg fárasztó, ja és a térdem is fájt ráadásnak, meg még ki tudja mi minden, de frankó volt akkor is!!!! :cool2: Most meg megyek, és elájuk.......
KisÖcsike
Írta 2005. október 23. - 21:10

Öcsike, sokatmondók a képeid, hogy minden második képen valaki éppen szerel valamit.

Táv nem volt vészes, én csak a tegnapival együtt tudom, de kb max egy 50-60-as lehetett, vagy még annyi se. Szint mondjuk volt benne...(Gyertyános, Szár-hegy, Bolnoka, Bolnoka-2, Küdõi gerinc, hullámvasutazás, Kálvária, Bajtemetés - bõ 1000-es biztosan megvolt)

Írta 2005. október 23. - 20:55

Írta 2005. október 23. - 20:53

Szia Szunset! Üdv újra köztünk!! Örülök, hogy jól sikerült a pihi! Majd képeket!!
A mai túra naagggyon állat volt! Voltunk sokan, és alig alakult ki lincshangulat!! EGyébként hulla vagyok! A végére már eléheztem, aztán a gyomrom is görcsölt, de ezzel 1ütt szupi volt! Miután hazaértem még 1 órát sétáltam Sophieval.... alig botorkáltam már a végén! Köszi a szervezõknek, meg mindenkinek akik jelenlétükkel emelték az esemény szinvonalat!!
Képek itt: http://kep.tar.hu/kisocsike legfelül, II. Dante Pokla néven!

(még töltõdnek folyamatosan, kb 90kép)
KisÖcsike
Írta 2005. október 23. - 20:35

Attisch
Írta 2005. október 23. - 20:34

Talán a nyakadba szakad a Nemzeti Bank, vagy valami gazdag francia rokonnál voltatok?
Nem szakadt a nyakamba a nemzeti bank söt a francia rokon sem,csak ha sporol az ember,meg diákhitel akkor talán lehet valamit kezdeni az élettel.
A hétvégét telin leegyeztetjük.
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2005. október 23. - 20:21

Talán a nyakadba szakad a Nemzeti Bank, vagy valami gazdag francia rokonnál voltatok?Charon!
Ha minden jól megy akkor másfél héten belül megvezem a telót tárcsafékkel együtt, és akkor versenyzek majd Öcsikével, hogy kinek izzik fel jobban a tárcsája lejtmenetben!!![]()
![]()
![]()
De akkor majd úgy is jelzek és akkor lebeszéljük a dolgokat. :beer:
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. október 23. - 20:19

"Emlékezzünk a Börzsönyi kalóriatáborra" címmel fénykép és videonézegetõ est lesz jöv hétvégén Hápi és családja otthonában. Jó lenne megbeszélni:
1. melyik nap? (szombat, vasárnap vagy hétfõ. A kedd nem biztos mert este lehet, hogy Sopronba kell mennem)
2. légyszi jellezzétek, hogy ki tud jönni mert a kajához való adalékok mennyiségét meg kell határoznunk (talán egy kis bográcsozás, talán egy kis Hugi féle somlói -még egyezkedek vele- talán egy kis ez egy kis az stb.)
Öcsi: képeket légyszíves CDre.
Charon: ha megoldható lenne a videót olyan formátumba kellene rakni, hogy asztali DVDplayer is tudja kezelni.
Köszöntem és várom a jelentkezéseket!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. október 23. - 12:31

Ha minden jól megy akkor másfél héten belül megvezem a telót tárcsafékkel együtt, és akkor versenyzek majd Öcsikével, hogy kinek izzik fel jobban a tárcsája lejtmenetben!!

De akkor majd úgy is jelzek és akkor lebeszéljük a dolgokat. :beer:
Írta 2005. október 23. - 12:27

ha hazaértetek a tekerésbõl akkor mindenkinek jó pihenést. :cheers:
Írta 2005. október 23. - 12:24

Látom,ha az ember nem nézi egy kerek hétig a fórumot, akkor egy elég szép hosszúságú kisregényt hozhat belõle össze.
Amúgy egyben és sikeresen hazaértem az nagy francia földrõl. Nagyon sirály volt a hely ahol voltunk, de az alpok lejtõi és emelkedõi azért egyszer kétszer szívdobbanást okoztak és kényszert éreztem arra,ha lenne bringám akkor azonnal kiszáljak a buszból és tekerjek eggyet. Szeretek buszozni,de azért a jóból is megárt a sok.
Vasárnap-hétfõ kemény 21-órás menet 1490km-t hátunk mögött hagyva. De a szállás és a látvány minden ilyen menetel után felejtetetti a nyûgöket. A szállástól 20m-re a tenger mosta a partot( San Reno ). Tiszta pálma és kaktuszültetvényeknek nevezhetõ erdõségek az egész környéken amit elmesélni nem lehet, de aki már járt a Riviérákon az tudja,hogy néz ki a dolog. Kedden reggel ismét buszba és irány a cél Lourdes (francia pireneusokban 15km-re a spanyol határtól ) egy röpke ismételt 13 órás buszozás még 970km-el. Szóval kockásra ültem és aludtam a hátsómat. :juhu:
Sikerült egy szép nagy Ikarus-szal hozzálátni az útnak,de a motorját sajna nem a kasznihoz tervezték és ezért az emelkedõkön mikor a kamion felfelé élõzve,megpakolva csak egy csiknak látszodott,az azért egy kicsit röhejes volt.de sabaj Tóbiás.
Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi.
A tájról majd megpróbálok egy két képet feltenni,ha Charon,vagy ZooZoo segít ebben az ügyben. Csak nyálcsorgatás képpen.
:clap:
Írta 2005. október 23. - 08:05

Írta 2005. október 23. - 07:59

http://www.met.hu/om...fi=0&stt=0&dti=
Írta 2005. október 22. - 15:59

Na annak, aki holnap jön, tali 11-kor (elvileg, ugye Charon?), de ezt ne én döntsem el, részemrõl 10+ már rendben van. (tudom, a szûk keresztmetszet az, hogy fel bírok-e kelni...) Jó a Kistarcsai HÉV megálló, de mégjobb a Kerepesi, szóval oda át lehetne tenni. Annál már csak a Szilasligeti lenne jobb...de neeem, nem akarok bekavarni.
Telefonon engem (30-431-1300) vagy Charont kéretik zargatni. Hápi, Öcsike, Attisch és XVII-keresek, ti gondolom beugrotok hozzánk, egy f11-h11 körül.
Ma kinéztem egy terepes 30-as körre, (igen, észrevettem, hogy esik, neeem, tényleg nem zavarnak ilyen apróságok) s a köv tapasztalatokat mondanám - sár van, de nem nagy (simán tekerhetõ...na jó, felraktam a szilikon Michelin-eket...), igazából ha kisütne a nap se lenne sokkal kevesebb. Ebbõl az következik, hogy a semi-slick-kel beállítók sírásaira inmúnisak leszünk, tehát kéretik valami bütykösebb gummát felrakni, senki ne most próbálja ki a Flyweight 330 grammos külsõt.

Röviden ennyi,
Akkor majd remélem találkozunk

Írta 2005. október 22. - 12:36

Csak nem azt a felhasított, felülrõl utoljára berakandó, anélkül az egész lötyög mint a fene típusút?
Pont azt.
Pénteken bementem, s az eladó közölte, õ úgy emlékszik benne volt, de ha van egy szabadon azt nekem adja. Talált egyet, úgyhogy kormánycsapi rendben. Ride Bike Árkád nálam rendben, eladó srác oké.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. október 21. - 15:52

Csak nem azt a felhasított, felülrõl utoljára berakandó, anélkül az egész lötyög mint a fene típusút?Aztán csak keményen fellépni!
(Kihagytak a kormánycsapágyából egy központosító gyûrût....)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."