Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Halihó!

Megszenvedtem a vasárnapot, de jó volt tekerni, fõleg ekkora társaságban.
Sár, nem volt nagyon gáz, az utolsó lejtõért meg meg is van bocsátva a sok szenvedés. Nem is gondolná az ember, hogy ilyen jó kis lejtõk vannak egy "dombon".

képek feltöltve http://pix.bikemag.h...rz/Dante pokla/

Hápi, képnézegetõs buli nekem kilõve, a hétvégén Síkfõkúton leszek, kettecskén az én kicsi párommal.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ezz IGGENNN emberek!
A 89. kép azt hiszem mindent elárul a mai napi túra szépségérõl :)

Nagyon sajnálom, hogy ki kellett hagynom, biztosan frankó volt - na de majd legközelebb :D

Na igen, errõl beszéltem, elég zord volt. Charon meg még kérdezte - "Csak nem tolod?" Hát ha tolni tudnám...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A képek alapján szép idõtök volt. Nálunk általában 15-30 méteres látótávolság, folyamatos hõmérsékletváltozások (mint a szinuszgörbe), köd, ködszitálás.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Ezz IGGENNN emberek!
A 89. kép azt hiszem mindent elárul a mai napi túra szépségérõl :)

Nagyon sajnálom, hogy ki kellett hagynom, biztosan frankó volt - na de majd legközelebb :D
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Képek mind fent!

Dante! Most nem is akartunk nagyon meglincselni! Mondjuk ez annak köszönhetõ, hogy itt az õsz, a növényzet már nem olyan sûrû, ezért nem szaggatta tovább a mezemet! Persze sár, meg fárasztó, ja és a térdem is fájt ráadásnak, meg még ki tudja mi minden, de frankó volt akkor is!!!! :cool2: Most meg megyek, és elájuk.......

KisÖcsike

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na én is megvagyok, intenzív bringamosás után. Szóval a Dombság a leggyalázatosabb arcát mutatta (bár délutánra már napos volt), de a vörös agyag a lehetõ legcsúszósabb és lehetõ legragaszkodóbb massza, ami csak lehet. Volt szakasz, ahol nem forgogtak a kerekek, annyira eltömõdtek - ráadásul alig lehetett kigyógyítani az agyagot a gócokból. Rendszeressé váltak a láncfelkapások, váltólehalások, esések-csúszások, szóval baromi jól szórakoztunk. A végére betettünk egy jó kis "nyomulós" lefelét, ami nagyrészt feledtette a "sérelmeket" - szóval bocsi mindenkitõl, akit bevittem a "dagonyás" szakaszokba. Én marha gyengus voltam, még asszem mindig beteg vagyok, ráadásul a hátsóagyam is meghótt, bár AZ éppenséggel talán még gyógyítható. ;)

Öcsike, sokatmondók a képeid, hogy minden második képen valaki éppen szerel valamit. :D Bár a blokkolt kerekû NRS-t sehol nem találom.

Táv nem volt vészes, én csak a tegnapival együtt tudom, de kb max egy 50-60-as lehetett, vagy még annyi se. Szint mondjuk volt benne...(Gyertyános, Szár-hegy, Bolnoka, Bolnoka-2, Küdõi gerinc, hullámvasutazás, Kálvária, Bajtemetés - bõ 1000-es biztosan megvolt)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kicsit bõvebben? Milyen volt a mai nap, mit mentetek?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hájder!!

Szia Szunset! Üdv újra köztünk!! Örülök, hogy jól sikerült a pihi! Majd képeket!!

A mai túra naagggyon állat volt! Voltunk sokan, és alig alakult ki lincshangulat!! EGyébként hulla vagyok! A végére már eléheztem, aztán a gyomrom is görcsölt, de ezzel 1ütt szupi volt! Miután hazaértem még 1 órát sétáltam Sophieval.... alig botorkáltam már a végén! Köszi a szervezõknek, meg mindenkinek akik jelenlétükkel emelték az esemény szinvonalat!!

Képek itt: http://kep.tar.hu/kisocsike legfelül, II. Dante Pokla néven! ;) :D
(még töltõdnek folyamatosan, kb 90kép)

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
A túra valami feledhetetlen volt, kösz a szervezõknek, kicsit le lett amortizálva a bicaj. Valamint Hápi, számolhatsz velem is a képnézegetõs partyn.

Attisch

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Talán a nyakadba szakad a Nemzeti Bank, vagy valami gazdag francia rokonnál voltatok?

Nem szakadt a nyakamba a nemzeti bank söt a francia rokon sem,csak ha sporol az ember,meg diákhitel akkor talán lehet valamit kezdeni az élettel.
A hétvégét telin leegyeztetjük.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Charon!

Ha minden jól megy akkor másfél héten belül megvezem a telót tárcsafékkel együtt, és akkor versenyzek majd Öcsikével, hogy kinek izzik fel jobban a tárcsája lejtmenetben!! :) :) :)

De akkor majd úgy is jelzek és akkor lebeszéljük a dolgokat. :beer:

Talán a nyakadba szakad a Nemzeti Bank, vagy valami gazdag francia rokonnál voltatok?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
A mai túra frankó volt. A sár picit cselessé tette a dolgot, de túléltük -remélem. És Dante is életben maradt -(még). A fáradság érezteit magát összes porcikámban.

"Emlékezzünk a Börzsönyi kalóriatáborra" címmel fénykép és videonézegetõ est lesz jöv hétvégén Hápi és családja otthonában. Jó lenne megbeszélni:
1. melyik nap? (szombat, vasárnap vagy hétfõ. A kedd nem biztos mert este lehet, hogy Sopronba kell mennem)
2. légyszi jellezzétek, hogy ki tud jönni mert a kajához való adalékok mennyiségét meg kell határoznunk (talán egy kis bográcsozás, talán egy kis Hugi féle somlói -még egyezkedek vele- talán egy kis ez egy kis az stb.)
Öcsi: képeket légyszíves CDre.
Charon: ha megoldható lenne a videót olyan formátumba kellene rakni, hogy asztali DVDplayer is tudja kezelni.
Köszöntem és várom a jelentkezéseket!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Charon!

Ha minden jól megy akkor másfél héten belül megvezem a telót tárcsafékkel együtt, és akkor versenyzek majd Öcsikével, hogy kinek izzik fel jobban a tárcsája lejtmenetben!! :) :) :)

De akkor majd úgy is jelzek és akkor lebeszéljük a dolgokat. :beer:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Sajna, hogy a mai turátokra nem tudtam elmenni, de mivel csak most olvastam,hogy mentek, meg hajnali egykor értünk haza ezért szerintem ez egy kicsit lehetetlennek tünik,de majd bepotóljuk itt nálunk a környéken Dawn utasításai szerint.

ha hazaértetek a tekerésbõl akkor mindenkinek jó pihenést. :cheers:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Sziasztok!

Látom,ha az ember nem nézi egy kerek hétig a fórumot, akkor egy elég szép hosszúságú kisregényt hozhat belõle össze.

Amúgy egyben és sikeresen hazaértem az nagy francia földrõl. Nagyon sirály volt a hely ahol voltunk, de az alpok lejtõi és emelkedõi azért egyszer kétszer szívdobbanást okoztak és kényszert éreztem arra,ha lenne bringám akkor azonnal kiszáljak a buszból és tekerjek eggyet. Szeretek buszozni,de azért a jóból is megárt a sok.
Vasárnap-hétfõ kemény 21-órás menet 1490km-t hátunk mögött hagyva. De a szállás és a látvány minden ilyen menetel után felejtetetti a nyûgöket. A szállástól 20m-re a tenger mosta a partot( San Reno ). Tiszta pálma és kaktuszültetvényeknek nevezhetõ erdõségek az egész környéken amit elmesélni nem lehet, de aki már járt a Riviérákon az tudja,hogy néz ki a dolog. Kedden reggel ismét buszba és irány a cél Lourdes (francia pireneusokban 15km-re a spanyol határtól ) egy röpke ismételt 13 órás buszozás még 970km-el. Szóval kockásra ültem és aludtam a hátsómat. :juhu:

Sikerült egy szép nagy Ikarus-szal hozzálátni az útnak,de a motorját sajna nem a kasznihoz tervezték és ezért az emelkedõkön mikor a kamion felfelé élõzve,megpakolva csak egy csiknak látszodott,az azért egy kicsit röhejes volt.de sabaj Tóbiás.
Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi.

A tájról majd megpróbálok egy két képet feltenni,ha Charon,vagy ZooZoo segít ebben az ügyben. Csak nyálcsorgatás képpen.
:clap:

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
remélem én is, de azért érdekes lesz ilyen ködben elindulni

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Úgy tûnik, hogy megússzuk nagyobb esõ nélkül a mai napot! :guitar:
http://www.met.hu/om...fi=0&stt=0&dti=

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok!

Na annak, aki holnap jön, tali 11-kor (elvileg, ugye Charon?), de ezt ne én döntsem el, részemrõl 10+ már rendben van. (tudom, a szûk keresztmetszet az, hogy fel bírok-e kelni...) Jó a Kistarcsai HÉV megálló, de mégjobb a Kerepesi, szóval oda át lehetne tenni. Annál már csak a Szilasligeti lenne jobb...de neeem, nem akarok bekavarni.

Telefonon engem (30-431-1300) vagy Charont kéretik zargatni. Hápi, Öcsike, Attisch és XVII-keresek, ti gondolom beugrotok hozzánk, egy f11-h11 körül.

Ma kinéztem egy terepes 30-as körre, (igen, észrevettem, hogy esik, neeem, tényleg nem zavarnak ilyen apróságok) s a köv tapasztalatokat mondanám - sár van, de nem nagy (simán tekerhetõ...na jó, felraktam a szilikon Michelin-eket...), igazából ha kisütne a nap se lenne sokkal kevesebb. Ebbõl az következik, hogy a semi-slick-kel beállítók sírásaira inmúnisak leszünk, tehát kéretik valami bütykösebb gummát felrakni, senki ne most próbálja ki a Flyweight 330 grammos külsõt. ;) (értelemszerûen külsõt jó keményre fújni) De hangsúlyozom, hogy külön sárgumi (Mud Mad és társai) nem kellenek, annyira azért nem durva a helyzet. Szóval reméljük, hogy most az egyszer bejön a meteorológia, s holnap tényleg jobb idõ lesz, de ettõl függetlenül (esõveszély miatt) hozzatok több ruhát, ne dideregjetek.

Röviden ennyi,
Akkor majd remélem találkozunk

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Csak nem azt a felhasított, felülrõl utoljára berakandó, anélkül az egész lötyög mint a fene típusút?

Pont azt.

Pénteken bementem, s az eladó közölte, õ úgy emlékszik benne volt, de ha van egy szabadon azt nekem adja. Talált egyet, úgyhogy kormánycsapi rendben. Ride Bike Árkád nálam rendben, eladó srác oké.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Aztán csak keményen fellépni!

(Kihagytak a kormánycsapágyából egy központosító gyûrût....)

Csak nem azt a felhasított, felülrõl utoljára berakandó, anélkül az egész lötyög mint a fene típusút?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."