Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hogy is lesz ez a dolog vasárnap?
Na meg mikoris?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Min? Nem éppen hozáértõk az eladók többnyire szvsz.

Azon, hogy hogyan kezelhet egy bolt ügyfeleket ilyen utolsó paraszt módon, ha bármit is rendelni akar. (mert éppen nincs) Onnantól kezdve nem "ügyfél" vagyok, hanem egy "nyûg", amitõl minnél hamarabb meg kell szabadulni. Meséltem már a horrort, amivel heteken át szívóztak SPD cipõ kapcsán - ráadásul 2 Probike boltban is megjátszották. Nem azt várom, hogy nyalják ki a hátsó felemet, ha egy 30ezres cipõben gondolkodom, de azért az a minimum tisztelet lenne, hogy komolyan vesznek, s tesznek valamit, vagy ha nem megy, akkor ne legyen szívózás heteken át, hanem mondják meg kerek-perec. És ezt már sokadjára játszák el, ez csak a legutolsó eset volt, aminél nálam betelt a pohár.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Eddig semmi gáz nem volt velük (kivéve szervíz, de ott nem eladók dolgoznak), csak most hiányzott egy alkatrész. Remélem nem lesz gáz, mert már ismernek és már jeleztem nekik, hogy valami nem jó a kormánycsapággyal, csak akkor még azt nem tudtam mi.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Elég gáz, én nagyon berágtam rajtuk legutóbb. :(

Min? Nem éppen hozáértõk az eladók többnyire szvsz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Elég gáz, én nagyon berágtam rajtuk legutóbb. :(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Olyanom nincs, a semislicknél meg csak jobb.

Bár, ma úgyis megyek a Ride Bikeba, majd körülnézek.

Aztán csak keményen fellépni!

(Kihagytak a kormánycsapágyából egy központosító gyûrût....)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Jól teszed. Én a héten vettem végre normális terepgumikat a Ride Bikeba. Éppen ideje volt....

Elég xarul fest: http://weather.yahoo...l?force_units=1

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Olyanom nincs, a semislicknél meg csak jobb.

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sárba éppenhogy keskeny, ritka mintájú, (keményre fújt) kemény bütykû gumi kell.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Asszem felrakom a traktor gumimat.

Szint meg nekem is jöhet, legfeljebb megvártok a tetõn :D

Lao-Ce

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
vagy mindkettõ

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
...meg a dologban az is jó, hogy vagy sár van, vagy homok... :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kicsivel Hápi szintje alatt vagyok mászási sebességben(legalábbis legutóbb még lealázott fölfele, de azóta fejlõdtem), szóval nem hiszem, hogy gond lesz itt a pusztában. Pilisben már én is tudnék szenvedni, de MÁSZNI JÓ. :bananadan Lefelé meg pláne nem lesz gond(ez nem vonatkozik a krosszmotorosok által kijárt fél méter mély árkokra, amikben nem fér el a pedál).

Tavaly csináltunk Pitével egy túrát, amin az volt a cél, hogy a Dombság összes 300+ dombjára felmegyünk - namost mindre asszem nem jutottunk fel, de ettõl függetlenül, nem ütöttem még ki a Pilisben sem (a tavaly õszi 120 km-es edzõköreinken sem) így magam - valami irgalmatlan sok szintet be lehet gyûjteni. Dombonként egy 100-200 szint van, s átlagosan 6-8 kilóméterenként le lehet nyomni egy dombot - namost egy 60-70 km-es túrán az már jócskán 1500 szint felett van.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Én speciel most országúton edzegetek slick gumikkal, montival, szóval nekem az is megfelel.

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Országúti túrára nem is szoktatok menni?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Kicsivel Hápi szintje alatt vagyok mászási sebességben(legalábbis legutóbb még lealázott fölfele, de azóta fejlõdtem), szóval nem hiszem, hogy gond lesz itt a pusztában. Pilisben már én is tudnék szenvedni, de MÁSZNI JÓ. :bananadan Lefelé meg pláne nem lesz gond(ez nem vonatkozik a krosszmotorosok által kijárt fél méter mély árkokra, amikben nem fér el a pedál).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szintkülönbség mindegy hogy mennyi, szóval minél több annál jobb.

Hehh, ezt se mondták még nekem. Vigyázz, megégetheted magad...;)

Tevepúp baromság, egy kulacs elég szerintem. Sár meg egész évben van bizonyos szakaszokon.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Valami részleteset tudnátok mondani a vasárnapi túráról? Szóval gyülekezõ Kistarcsán annál a HÉV megállónál (de mikor???), ahova úgy jutok, hogy jövök Nagytarcsáról aszfalton, aztán már Kistarcsán van egy "aluljáró", szóval útszûkölet és luk egyben és ott utána balra és az a megálló az??? Szintkülönbség mindegy hogy mennyi, szóval minél több annál jobb. Az érdekelne leginkább, hogy vízlelõhelyek lesznek-e elég sûrûn ahhoz, hogy 1 kulaccsal lehessen nyomni, vagy vigyek tevepúpot? Ha elõtte mondjuk holnap leszakad az ég, akkor mekkora sár várható, mert annak megfelelõen rakok fel gumit. És nem utolsó sorban a gyülekezõtõl számitva mennyi lesz az össztáv és kb. merre lesz a menet?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hopp kész a telóm!
Ha minden jól alakul, holnap vissza is kapom.
Vasárnapra meg berakom a helyére, és akkor...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Jó, ezt a linket néztem én is.
Tehát termo naci nagy királyság - nem kell alá plusz térdmelegítõ, de lábra kell külsõ zokni.
Oké, szenksz

PR!
Nohát, tényleg nem mindegy, hogy 8e, vagy 2,5e egy kamásli :)
"Nice boys don't play rock and roll"