Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. szeptember 11. - 23:22

Írta 2005. szeptember 11. - 19:03

Én Köszi A tekerést!
Legközelebb csak terep!?

én itthon csokival frissítettem magam

Írta 2005. szeptember 11. - 18:58

Magellán váz, a többit nem tom

neked mid van?
legközelebb jössz te is, hogy megtudjam ki is vagy?
Írta 2005. szeptember 11. - 17:44

Neki már teljesen tökmind1...... :chin:
KisÖcsike
Mirõl beszélsz ? Én nem is iszom alkoholt. Csak ritkán..akkor is mértékkel.
A lelkembe GÁZoltál.
Írta 2005. szeptember 11. - 17:44

Írta 2005. szeptember 11. - 17:43

Nem!Amugy is kárositja az agysejteket
Neki már teljesen tökmind1...... :chin:
KisÖcsike
Írta 2005. szeptember 11. - 17:42

Amúgy is ?
Ezt most nem értem.
Írta 2005. szeptember 11. - 17:41

ha gondolod alkohollal valo gondokban is tudok segiteni
Ohhh! köszönöm! Kedves! De azért ennek a durva korszaknak már rég vége hála az égnek! :clap: Azért a Te munkád se lehet egyszerû... De szép! Mármint hogy másokon segítesz!
KisÖcsike
Írta 2005. szeptember 11. - 17:40

Tudsz nagy mennyiségben olcsón szerezni ?
Kéjgáz ?
Írta 2005. szeptember 11. - 17:39

Tudsz nagy mennyiségben olcsón szerezni ?

Kéjgáz ?

Írta 2005. szeptember 11. - 17:38

Várj! Ezt kikérem magamnak!! Te keversz valakivel!! Amin osztálykiránuláson te voltál, azon én Szõke úrral megittam a teraszon ücsörgés közben egy nagy üveg Martinit, meg 2 üveg Whiskyt! (Majd.... kihánytam a teraszon, és kb 1.5 órát töltöttem a wc kagylóba lógatott fejjel....) :throwup: De nem szívtam!
KisÖcsike

Írta 2005. szeptember 11. - 17:38

Várj! Ezt kikérem magamnak!! Te keversz valakivel!! Amin osztálykiránuláson te voltál, azon én Szõke úrral megittam a teraszon ücsörgés közben egy nagy üveg Martinit, meg 2 üveg Whiskyt! (Majd.... kihánytam a teraszon, és kb 1.5 órát töltöttem a wc kagylóba lógatott fejjel....) :throwup: De nem szívtam!
KisÖcsike
Emlékszem ,igazán szépek voltatok. Gondolkodtam is rajta erõteljesen ,hogy lerúgdoslak benneteket a teraszról.

Írta 2005. szeptember 11. - 17:36

Ezt jó tudni! Na igen, vanjártas a témában!!
Egyébként úgy akart írni, csak a felpörgést nem került idézõjelbe! (mint a amikor az Úristen@menny.hu címû filmben talákozik Isten "Mózessel", aki egy elmebeteg drogos, és õ modja miközeben totál le van lassulva: "Tisztára fel vagyok pörögve! De olyan jó, hogy ilyen gyorsan történik minden, és olyan lassan megy az idõ" -vagy valami hasonló)
KisÖcsike
Ezt jól megmondtad...amugy meg kénytelen vagyok tudni a dolgokat,mert ilyen emberekkel foglalkozom...és probálok segiteni rajtuk ha ök is akarják!
Írta 2005. szeptember 11. - 17:35

Dehogy bántom én..osztálykiránduláson is folyamatosan szívott ,azt sem tudta hol van. De rég is volt már...
KisÖcsike
Írta 2005. szeptember 11. - 17:34

Egyébként úgy akart írni, csak a felpörgést nem került idézõjelbe! (mint a amikor az Úristen@menny.hu címû filmben talákozik Isten "Mózessel", aki egy elmebeteg drogos, és õ modja miközeben totál le van lassulva: "Tisztára fel vagyok pörögve! De olyan jó, hogy ilyen gyorsan történik minden, és olyan lassan megy az idõ" -vagy valami hasonló)
KisÖcsike
"Tök jó ,hogy ilyen gyorsan és olyan lassan múlik az idõ."
Elég zordan elkezdtünk offolni btw.

Írta 2005. szeptember 11. - 17:31

öcsike jó punnyadást!Amugy meg a fütöl nem pörögsz hanem pont az ellenkezöje!

KisÖcsike
Írta 2005. szeptember 11. - 17:30

Írta 2005. szeptember 11. - 17:28

ui: Persze meg majd összekenem a szép Trekket! Egyébként tényleg csak punnyadok ma....
Szép Trekket ? Vettél új bringát ?

P.S.: Keresgéltem a Trek honlapján ,de nem láttam egy szépet sem ,külön neked gyártottak egyet ?

(JK OFC

Írta 2005. szeptember 11. - 17:28

Hááát azért az jó lehetett! Akkor a követekzõ tekerésre várunk!
Tényleg, van valami (remélhetõleg jó) hír a barátnõd (ha jól emlékszem) kisfiáról???
KisÖcsike
Köszönöm kérdésed.Most per pillanat jobban van,de a doki mondta hogy azért ne bizzuk el magunkat!De most már ujra tud mosolyogni.
Írta 2005. szeptember 11. - 17:27

Ne bántsd szegényt,biztos már kettöig se a lát a sok zöldtöl
Dehogy bántom én..osztálykiránduláson is folyamatosan szívott ,azt sem tudta hol van. De rég is volt már...