Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Most, hogy van még egy légiutaskisérõ a fronton, mi lenne ha a lányok "mûsorát" is figyelembe véve, szerveznénk hétvégére egy fél-, egy napos tekergést valamerre? Nos, mit szólnak hozzá a tisztelt hölgyek és urak, lányok és fiúk?
WaNNaRiDE

Merlin_a

Merlin_a

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Szia Attisch!
Én Köszi A tekerést!
Legközelebb csak terep!? ;) adjunk a kistányérnak :)

én itthon csokival frissítettem magam :) meg alvással

Merlin_a

Merlin_a

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Szia malsky!

Magellán váz, a többit nem tom :( nekem elég ha gurul! :) és mág nem volt defektem sem és csak a váltóval vannak néha gondjaim :) Meg jó tekerni :)
neked mid van?
legközelebb jössz te is, hogy megtudjam ki is vagy?

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Neki már teljesen tökmind1...... :chin:

KisÖcsike

Mirõl beszélsz ? Én nem is iszom alkoholt. Csak ritkán..akkor is mértékkel.
A lelkembe GÁZoltál.

pici lány

pici lány

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
mondjuk nem ez a hivatalos munkám,ez egy önkéntes dolog.Amugy a malévnél dolgozom,mint légiutaskisérö!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Nem!Amugy is kárositja az agysejteket

Neki már teljesen tökmind1...... :chin:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Amúgy is ?
Ezt most nem értem.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

ha gondolod alkohollal valo gondokban is tudok segiteni Feltöltött kép

Ohhh! köszönöm! Kedves! De azért ennek a durva korszaknak már rég vége hála az égnek! :clap: Azért a Te munkád se lehet egyszerû... De szép! Mármint hogy másokon segítesz!

KisÖcsike

pici lány

pici lány

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Tudsz nagy mennyiségben olcsón szerezni ? :D

Kéjgáz ? :D

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Tudsz nagy mennyiségben olcsón szerezni ? :D

Kéjgáz ? :D

pici lány

pici lány

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Várj! Ezt kikérem magamnak!! Te keversz valakivel!! Amin osztálykiránuláson te voltál, azon én Szõke úrral megittam a teraszon ücsörgés közben egy nagy üveg Martinit, meg 2 üveg Whiskyt! (Majd.... kihánytam a teraszon, és kb 1.5 órát töltöttem a wc kagylóba lógatott fejjel....) :throwup: De nem szívtam!

KisÖcsike

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Várj! Ezt kikérem magamnak!! Te keversz valakivel!! Amin osztálykiránuláson te voltál, azon én Szõke úrral megittam a teraszon ücsörgés közben egy nagy üveg Martinit, meg 2 üveg Whiskyt! (Majd.... kihánytam a teraszon, és kb 1.5 órát töltöttem a wc kagylóba lógatott fejjel....) :throwup: De nem szívtam!

KisÖcsike

Emlékszem ,igazán szépek voltatok. Gondolkodtam is rajta erõteljesen ,hogy lerúgdoslak benneteket a teraszról. ;)

pici lány

pici lány

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Ezt jó tudni! Na igen, vanjártas a témában!! :P Egyébként úgy akart írni, csak a felpörgést nem került idézõjelbe! (mint a amikor az Úristen@menny.hu címû filmben talákozik Isten "Mózessel", aki egy elmebeteg drogos, és õ modja miközeben totál le van lassulva: "Tisztára fel vagyok pörögve! De olyan jó, hogy ilyen gyorsan történik minden, és olyan lassan megy az idõ" -vagy valami hasonló)

KisÖcsike

Ezt jól megmondtad...amugy meg kénytelen vagyok tudni a dolgokat,mert ilyen emberekkel foglalkozom...és probálok segiteni rajtuk ha ök is akarják!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Dehogy bántom én..osztálykiránduláson is folyamatosan szívott ,azt sem tudta hol van. De rég is volt már...

KisÖcsike

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Ezt jó tudni! Na igen, vanjártas a témában!! :P Egyébként úgy akart írni, csak a felpörgést nem került idézõjelbe! (mint a amikor az Úristen@menny.hu címû filmben talákozik Isten "Mózessel", aki egy elmebeteg drogos, és õ modja miközeben totál le van lassulva: "Tisztára fel vagyok pörögve! De olyan jó, hogy ilyen gyorsan történik minden, és olyan lassan megy az idõ" -vagy valami hasonló)

KisÖcsike

"Tök jó ,hogy ilyen gyorsan és olyan lassan múlik az idõ."

Elég zordan elkezdtünk offolni btw. ;)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

öcsike jó punnyadást!Amugy meg a fütöl nem pörögsz hanem pont az ellenkezöje!

KisÖcsike

pici lány

pici lány

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Ja amugy meg nagyon jó volt Athén!Feltünö különbségek vannak Budapest és athén között!Hatszor annyi kocsi van mint pesten de nincs kátyú,meg nincs minden utcasarkon csöves koldus,söt eggyel se találkoztam!Éljen az eu magyarországon,de hogy mire föl!?

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

ui: Persze meg majd összekenem a szép Trekket! Egyébként tényleg csak punnyadok ma....

Szép Trekket ? Vettél új bringát ? :D

P.S.: Keresgéltem a Trek honlapján ,de nem láttam egy szépet sem ,külön neked gyártottak egyet ? :D

(JK OFC ;) )

pici lány

pici lány

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Hááát azért az jó lehetett! Akkor a követekzõ tekerésre várunk!
Tényleg, van valami (remélhetõleg jó) hír a barátnõd (ha jól emlékszem) kisfiáról???

KisÖcsike

Köszönöm kérdésed.Most per pillanat jobban van,de a doki mondta hogy azért ne bizzuk el magunkat!De most már ujra tud mosolyogni.

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Ne bántsd szegényt,biztos már kettöig se a lát a sok zöldtölFeltöltött kép

Dehogy bántom én..osztálykiránduláson is folyamatosan szívott ,azt sem tudta hol van. De rég is volt már...