Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Bocsi srácok ,errõl kicsit lecsúsztam. Filmet nézegettem. Na sebaj ,majd legközelebb.

Semmi gond, valaki holnap? (még én se tutibiztos)

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
Bocsi srácok ,errõl kicsit lecsúsztam. Filmet nézegettem. Na sebaj ,majd legközelebb.

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Sajna sok ilyen van ,az én "kedvencem" az ,amikor apuka kiskocsiban húzza bringa után a gyereket és úgy jön ki az ember elé. Ha nem kell neki a gyerek ,akkor adja örökbe ,de ne nyirassa ki! :S Remek szülõ és kerékpáros az ilyen.

Kihagytátok a balatoni 'Rent-a-bike' németeket akik elõszerettel tekernek forgalommal szemben -és persze hol? még jó hogy a kanyarban!- Meg persze a jellegzetes 'kocsmából haza tanyabájkal' testvéreket is! Mivel KisÖcsike nem válaszol ezért neked, Rix Raw mit jelent a késõ délután? (Terepre nem? Mikor? Hol?)

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Egyáltalán valaki jön ma tekerni?? Vagy szilngli nyomhatom! Nahhh mind1! Azért 5kor az Elágon ha valakit érdekel! Csak elõtte jelezze, hogy várjak-e!

KisÖcsike

Én jönnék! (Terepre nem?) Hol van a találka pontosan? + Adsz egy telszámot?

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Szia malsky!

Magellán váz, a többit nem tom :( nekem elég ha gurul! :) és mág nem volt defektem sem és csak a váltóval vannak néha gondjaim :) Meg jó tekerni :)
neked mid van?
legközelebb jössz te is, hogy megtudjam ki is vagy?

Magellan Serpens!! Majd ha tudod nézd meg mert azért érdekel!! Ok én benne vagyok csak idõben szóljatok!! Valaki holnap? Olyan 6felé? Biciklizés?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Egyáltalán valaki jön ma tekerni?? Vagy szilngli nyomhatom! Nahhh mind1! Azért 5kor az Elágon ha valakit érdekel! Csak elõtte jelezze, hogy várjak-e!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Tandem! Mert akkor tudjátok fogni a szelet nekünk, mi meg rátok tudjuk aggatni a túra elengedhetetlen kellékeit, mint pl. pikknikes kosár, grillsütõ, hûtõtáska teli hideg sörrel, meg sütnivaló husival, napernyõ, hifiszterejó berendezés, 1 széria Jénai étkészlet, 2 lekváros krokodil, meg ilyenek! :P

EMBEREK! (Meg a többiek)

Ma kinek van kedve tekerni??? Ragyok az idõ! Olyan 5-6 között indulhatna a menet, kinek hogy jó!

Jelentkezõket várom! Újoncoknak kötelezõ!! :D

KisÖcsike

Ragyok ,mi ? :P
Én ebben a pillanatban értem haza ,meg gondolom most nem is olyan lightos tekergõzésre gondoltál ,mint amilyen a múltkori volt ,úgyhogy szerintem inkább pihizek.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

EMBEREK! (Meg a többiek)

Ma kinek van kedve tekerni??? Ragyok az idõ! Olyan 5-6 között indulhatna a menet, kinek hogy jó!

KisÖcsike

Sajnos ma nem megy......:( Meg holnap sem:(

:love:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Nocsak micsoda élet van itt - elég egy hétvégét távol lennem :)

Mára ragyogó ötlet a tekerés, bár valszeg utánatok megyek, mert 6-ig melózom. Majd valamelyik 'frissítõponton' megvártok :)
"Nice boys don't play rock and roll"

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Oké!

Akkor Életem Párja örülni fog, hogy most visszaszerelhet pár alkatrészt a külön bringákról a tandemre.

KisÖcsike: a pikknikes kosarat is rámbíznád?;)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Ma ünneplés, de vasárnapra én is vállalnék valamit.

Dawn!

Természetesen tandem, különben ki(k) húznak engem?

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Szerintem a mostani vasárnap nekünk is jó lenne. Csak az a kérdés, tandem vagy nem tandem;)

Tandem! Mert akkor tudjátok fogni a szelet nekünk, mi meg rátok tudjuk aggatni a túra elengedhetetlen kellékeit, mint pl. pikknikes kosár, grillsütõ, hûtõtáska teli hideg sörrel, meg sütnivaló husival, napernyõ, hifiszterejó berendezés, 1 széria Jénai étkészlet, 2 lekváros krokodil, meg ilyenek! :P

EMBEREK! (Meg a többiek)

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Hali!

Na elég izgalmas lett a hétvége. Miután szombaton elég sokat tekertem, vasárnap reggel fáradt lábbal gondoltam adok még a combomnak. Egyik haverommal felmentünk a Széchenyi-hegyre, az igen(!!) fájdalmas volt, a végén kicsi terep, aztán tovább a Budaörsi Kopárok felé, aztán vissza Budapestre. Hát szerintem ez is volt egy 50km/500m, és a végére teljesen rendbejöttem, mikor is a Lágymnányosi-hídról megyek Pestre és elhagyva a Mûv.Palotáját a bicajutat levágva elég jött egy béna egy trekkinggel, persze ahogy kell, farmerben meg pólóban! Már nem tudtam igazán lereagálni (nem vagyok egy Ayrton Senna) és beleszálltam az elsõ kerékkel az övébe. Neki felütéses defekt, én meg eltaknyoltam, és jobbra dõlve végig húztam a betont. A bicajnak is lett egy kis baja, az elsõ kerék kapott egy 1mm-es nyolcast, de azon kívül egy karcolást se. Köszönhetõen az anyai ösztöneimnek az "újszülött" iránt (5 napos a drága). Az alkarom és lábszáram vérzett, majd gennyedzett egész estig. Én sem gondoltam volna, hogy a hétvégi 150 km tekerés után, pont a városban ér a legnagyobb baj. Faxom kivan a lámer bicajosokkal. :mad:
A hétvégén azért megyünk egyet, remélem!! Addig rendbe jövök.

Attisch

Sajna sok ilyen van ,az én "kedvencem" az ,amikor apuka kiskocsiban húzza bringa után a gyereket és úgy jön ki az ember elé. Ha nem kell neki a gyerek ,akkor adja örökbe ,de ne nyirassa ki! :S Remek szülõ és kerékpáros az ilyen.

Az mindenesetre dicséretre méltó ,hogy feltekertetek a Széchenyi hegyre ,én egyszer tekertem fel a fogas utolsó három megállóját ,mert azt hittem nem jár ,pedig csak egyet kellett volna tekerni. Engem az is megviselt ,pedig akkor még "XC" bringám volt.

Borzasztóan jó idõ van ,nem akar valaki esetleg ma tekerni ? Én most indulok ,az tuti ,de késõdélután is benne lennék egy kis kerekezésben.

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest
Hali!

Na elég izgalmas lett a hétvége. Miután szombaton elég sokat tekertem, vasárnap reggel fáradt lábbal gondoltam adok még a combomnak. Egyik haverommal felmentünk a Széchenyi-hegyre, az igen(!!) fájdalmas volt, a végén kicsi terep, aztán tovább a Budaörsi Kopárok felé, aztán vissza Budapestre. Hát szerintem ez is volt egy 50km/500m, és a végére teljesen rendbejöttem, mikor is a Lágymnányosi-hídról megyek Pestre és elhagyva a Mûv.Palotáját a bicajutat levágva elég jött egy béna egy trekkinggel, persze ahogy kell, farmerben meg pólóban! Már nem tudtam igazán lereagálni (nem vagyok egy Ayrton Senna) és beleszálltam az elsõ kerékkel az övébe. Neki felütéses defekt, én meg eltaknyoltam, és jobbra dõlve végig húztam a betont. A bicajnak is lett egy kis baja, az elsõ kerék kapott egy 1mm-es nyolcast, de azon kívül egy karcolást se. Köszönhetõen az anyai ösztöneimnek az "újszülött" iránt (5 napos a drága). Az alkarom és lábszáram vérzett, majd gennyedzett egész estig. Én sem gondoltam volna, hogy a hétvégi 150 km tekerés után, pont a városban ér a legnagyobb baj. Faxom kivan a lámer bicajosokkal. :mad:
A hétvégén azért megyünk egyet, remélem!! Addig rendbe jövök.

Attisch

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Szerintem a mostani vasárnap nekünk is jó lenne. Csak az a kérdés, tandem vagy nem tandem;)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
A hétvégi tekergés legyen vasárnap... szombat du. ugyanis esküvõre megyek, most tudatosult bennem.
WaNNaRiDE

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Nekem akkor biztos felmentésem volt. Igazolt távollét, ugye. :)

Amúgy a mondatot kijavítottam, idézni pedig szó szerint illene. :D
Javítsd ki Te is, különben lebukunk!

Javítanám én ,de picit elkéstem vele. Meg kellett volna csipogtatnod... ;)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Érdekes egy mondat. Amúgy én rendszeresen tekerek ,ti nem vagytok ott soha. ;)

Na jó ,múltkor elmentem a "CC CREW" egy részével lightos kis kerekezésre. :)

Nekem akkor biztos felmentésem volt. Igazolt távollét, ugye. :)

Amúgy a mondatot kijavítottam, idézni pedig szó szerint illene. :D
Javítsd ki Te is, különben lebukunk!
WaNNaRiDE

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Ha jönnél néha tekerni, meggyõzõdhetsz róla te magad is.

Érdekes egy mondat. Amúgy én rendszeresen tekerek ,ti nem vagytok ott soha. ;)

Na jó ,múltkor elmentem a "CC CREW" egy részével lightos kis kerekezésre. :)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Szép Trekket ? Vettél új bringát ? :D

P.S.: Keresgéltem a Trek honlapján ,de nem láttam egy szépet sem ,külön neked gyártottak egyet ? :D

(JK OFC ;) )

Az enyém pl. csodaszép. Többen megmondhatói ennek a ténynek. Ha jönnél néha tekerni, meggyõzõdhetnél róla Te magad is.

Amúgy lehet áruló leszek és az outi vázam Specialized lesz... de ez még odébb van.
WaNNaRiDE