Akkor Életem Párja örülni fog, hogy most visszaszerelhet pár alkatrészt a külön bringákról a tandemre.
Éljen a szerelgetés. Amikor legutóbb átszereltem a pedálokat és a nyeregcsõ-ülés kombót az együlésesekre, fél órán át keresgéltem egy alátétet, amit a pedál és a hajtókar közé kellett rakni, hogy ne rágja szét egyik a másikat.
Tudjátok, hogy milyen érzés egy áttandemezett nyár után visszaülni a normál bringára?
Perzse, hogy nem. Olyan, mint ha részeg lenne az ember. Minden kormánymozdulat erõs túlkormányzás, szédelgés, hogy nem kell megtartani a másikat, ráz az eleje és a hátulja is, pedig hátul nrs és elöl meg black 10 centivel. Dawnnak meg az egyensúlyozásról való letiltás feloldása okozott meglepetéseket.
Szóval az elsõ pár túránk a környéken olyan volt, mint két musttól megrészegült muslica kamikázerepülése.
KÉRDÉS:
Aszfaltos, vagy terep?
JAVASLAT:
Alapnak.
Valahol tali, majd Kucorgótól vagy a 31-es úton, vagy Ecseren keresztül Maglód. Maglódról 31-esen át Sülysáp, onnan jobbra be a dombok közé Úri, Gomba, (Bénye), és Monor. Onnan Péteri, Gyömrõ, Maglód, és haza.
Régebben, míg Gyömrõn laktam, ez az egyik kedvenc edzõköröm volt.
Tereppel meg lehet spékelni hazafele úgy, hogy Gyömrõn keresztül legurulunk a 31-eshez, és azon átkelve felmászunk a Bajtemetés fele, majd vagy Pécelre, vagy a laktanyán keresztül Isaszegre megyünk.
Olyan 60-70 km aszfalt a Kucorgótól mérve, plusz 10 kilcsi terep köbö.
Víz: Minden második falu. Kaja: Sülysáp, Monor, Gyömrõ. (Pizza pölö.)
Folyékony kenyér - minden faluban. :-)
Fotóapparátot kötelezõ hozni, a pályázatunkat meghosszabbítjuk, bár a beac-on készültek már fotók rólunk, de ez még mindig kevés. Aki a legjobb fotót csinálja rólunk a tandemen (mármint mi vagyunk a tandemen, és nem a fotós), azt meghívjuk egy sörre, meg kívánsága szerint szalonnasütésre, pizzafalásra hozzánk.
(Na jó, az egész bagázst. :-))