Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Wanna: 911 GT jó lesz?

Ha nincs más.... beérem ezzel is.

Amúgy tényleg, ha szereztek egy autót, amibõl lehet fotózni és valaki beül a volán mögé, amíg én fotózom, akkor tetszõleges beállítású és tetszõleges számú képet csinálhatnánk rólatok és a tandemrõl.

Amúgy most akkor milyen sütés, hol, mikor, milyen túra után? :)
WaNNaRiDE

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Köszi a meghívást, sztem megyek, bár a szalonna nem fér bele a diétámba, mindegy viszek norbi1es szalonnát

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hûûûû! WoW! Tündérek vagytok! Köszönjük a meghívást!! :cool2:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Kicsim: van elég szalonnánk?

Igen. Ha meg nincs, akkor alkalmazzuk a mászósütések alkalmával bevált gyakorlatot......;)

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

PR, KisÖcsike: Azért vigyázzatok a fotózással.....Az "esõs", "árokbaborulós" stb. képeket nem annyira díjazzuk. Csak az olyat, amin a kétkerekû paripát tökéletesen uraljuk

Én díjazok minden képet, az ilyeneket meg külön!!! ;)

Wanna: 911 GT jó lesz?

Mindenki: Tekerés után akkor most már hivatalosan is szalonnasütést szervezünk hozzánk, aki nem veti meg a zsíros, gusztustalan, kalóriadús disznószalonnát, az gyüjjék el. Fa van, tûz lesz, nyárs van, szalonna elvileg egy fél oldal.

Kicsim: van elég szalonnánk?

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Charon, ha akartok jó Tandemes fotót.. én csinálok rólatok, csak kell egy sofõr, aki vezet.. meg egy kombi, nyitott hátsó résszel, vagy egy kabrió. Vagy ha más nem megy egy letekert ablak. :)
WaNNaRiDE

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
PR, KisÖcsike: Azért vigyázzatok a fotózással.....Az "esõs", "árokbaborulós" stb. képeket nem annyira díjazzuk. Csak az olyat, amin a kétkerekû paripát tökéletesen uraljuk;)

:love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi A70-el vagyunk asszem.

Vasárnap leend a túrha. Startpoint és idõ? Mi csatlakozni köbö Kucorgó mondjuk.

Terep csak a végén opcionálisan lájtosan olyan slick gumival is ki merek menni típusú poros döngölt földes. Szerintem.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Útvonal nekem is tettszik, nekem meg s7000esem van, azt mondjuk vihetem a tatyóba. Mikoris lenneez?

Tudjátok, el kell kéreckedni a zasszonnytó.

Ja és lesz terep, vagy virsligumis tutúra.

Pályázati adatlapot meg hol tudom letölteni?
Az én tehetségemet majd pótolja a gép :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Mi a kis gép? Mi a nagy?

Kis gép: Canon PowerShot A300 (egyszerû kompak digit, Nagy Gépek: Drágaság I: Canon EOS 300 (analóg tükörreflexes) Drágaság II: Canon EOS 350D (tükörreflexes digitális, és most a kedvencem!) +300mm teleojjektív!

Ezekbõl inkább csak a kisgépet szoktam (merem) bepréselni a nyeregtatyóba... ott nagy baja nem lehet, meg ugye az nem nehéz... A másikhoz mindenképpen kis fotóstatyó kell, ami belemegy a hátizsákba... ami már nehéz!

KisÖcsike

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mi a kis gép? Mi a nagy?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hi!

Nekem tetszik ez az útvonal! Szerintem nagyrészt aszfalt lesz, max ha nagyon akarunk valami fain helyen terepzhetünk.. nekem mind1!

Fotópályázatra, mint az egység hivatalos fotósa benevezek! Bár csak a kis gépet merem vinni bringázáshoz, de a tehetségemmel majd kompenzálom!

KisÖcsike

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Akkor Életem Párja örülni fog, hogy most visszaszerelhet pár alkatrészt a külön bringákról a tandemre.

Éljen a szerelgetés. Amikor legutóbb átszereltem a pedálokat és a nyeregcsõ-ülés kombót az együlésesekre, fél órán át keresgéltem egy alátétet, amit a pedál és a hajtókar közé kellett rakni, hogy ne rágja szét egyik a másikat.

Tudjátok, hogy milyen érzés egy áttandemezett nyár után visszaülni a normál bringára?
Perzse, hogy nem. Olyan, mint ha részeg lenne az ember. Minden kormánymozdulat erõs túlkormányzás, szédelgés, hogy nem kell megtartani a másikat, ráz az eleje és a hátulja is, pedig hátul nrs és elöl meg black 10 centivel. Dawnnak meg az egyensúlyozásról való letiltás feloldása okozott meglepetéseket.
Szóval az elsõ pár túránk a környéken olyan volt, mint két musttól megrészegült muslica kamikázerepülése.

KÉRDÉS:
Aszfaltos, vagy terep?

JAVASLAT:

Alapnak.

Valahol tali, majd Kucorgótól vagy a 31-es úton, vagy Ecseren keresztül Maglód. Maglódról 31-esen át Sülysáp, onnan jobbra be a dombok közé Úri, Gomba, (Bénye), és Monor. Onnan Péteri, Gyömrõ, Maglód, és haza.
Régebben, míg Gyömrõn laktam, ez az egyik kedvenc edzõköröm volt.

Tereppel meg lehet spékelni hazafele úgy, hogy Gyömrõn keresztül legurulunk a 31-eshez, és azon átkelve felmászunk a Bajtemetés fele, majd vagy Pécelre, vagy a laktanyán keresztül Isaszegre megyünk.

Olyan 60-70 km aszfalt a Kucorgótól mérve, plusz 10 kilcsi terep köbö.

Víz: Minden második falu. Kaja: Sülysáp, Monor, Gyömrõ. (Pizza pölö.)
Folyékony kenyér - minden faluban. :-)

Fotóapparátot kötelezõ hozni, a pályázatunkat meghosszabbítjuk, bár a beac-on készültek már fotók rólunk, de ez még mindig kevés. Aki a legjobb fotót csinálja rólunk a tandemen (mármint mi vagyunk a tandemen, és nem a fotós), azt meghívjuk egy sörre, meg kívánsága szerint szalonnasütésre, pizzafalásra hozzánk.
(Na jó, az egész bagázst. :-))

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Malsky: Mellesleg Merlin_a bicaja csak egy "gagyi" Magellan Pyxis Team + RS SID XC teló + egyéb rossz alkatrészek. A második találkozásunkkor sikerült alaposabban megnéznem

Attisch

A bringát vagy a bringá(s)t? ;)
WaNNaRiDE

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Én reggel 7-10ig érek csak rá holnap, mert 1kor órám van az 1etemen.
Szerdán, ha valaki szeretné teljesen kicsinálni magát velem együtt, akkor le lehetne szervezni. Kb. 2-3óra vad hajtás lenne, ami a csövön kifér.

Nekem a reggel nem jó mert suliba megyek és a délután is kétséges mert nem tudom hogy dolgozek-e vagy nem! De már egy kiadós tekerés nagyon jót tenne!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Semmi gond, valaki holnap? (még én se tutibiztos)

Én reggel 7-10ig érek csak rá holnap, mert 1kor órám van az 1etemen.
Szerdán, ha valaki szeretné teljesen kicsinálni magát velem együtt, akkor le lehetne szervezni. Kb. 2-3óra vad hajtás lenne, ami a csövön kifér.

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Malsky: Mellesleg Merlin_a bicaja csak egy "gagyi" Magellan Pyxis Team + RS SID XC teló + egyéb rossz alkatrészek. A második találkozásunkkor sikerült alaposabban megnéznem

Attisch

Ja csak egy Pyxis?? Mi az nekem?!

malsky

malsky

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Rövidebb távokra mindig nyitott vagyok ,de az utolsó pillanatban egyeztetés a biztos. ;)

Olyan 5-6 körül csak adj egy telszámot mert nem biztos hogy netközelben leszek! És ügye terepre?

Attisch

Attisch

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
  • LocationBudapest

Attisch

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Semmi gond, valaki holnap? (még én se tutibiztos)

Rövidebb távokra mindig nyitott vagyok ,de az utolsó pillanatban egyeztetés a biztos. ;)