Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Isten vagy :) Köszönöm, elfogadom :D

Ok, akkor ezt majd telcsin, vagy MSNen ledumáljuk holnap!!!

Dawn&Charon!

Én se úgy gondoltam, hogy majd áttekeregtek 8 tonna cuccal ide! De akkor valóbban jóbb az Auchan ott nálatok! Veletek is holnap majd online egyeztetek!

KisNari
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
PR, hozé, mi mikor hogyan és hová megyünk ki, hogy összefussunk a többiekkel? Gondolom értelemszerûen egy vonatot nézünk ki a Nyugatiból, s azzal mennénk - táv nemtom mennyi az állomástól, de max 15 km-re becsülöm, ami országúton bõ fél óra...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Hali! Ha gondolod, el tudjuk vinni elõre a bringád, ha nem akarsz vele a vonaton szenvedni!! És ha megérkeztél meg kiszaladunk érted a Zállomásra!!

KisNari

Isten vagy :) Köszönöm, elfogadom :D
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Ez igen, majdnem elfelejtetted...

Akkor viszont vonatozok JÁÁÁJJ Hajnali kelés canga-vonat-canga.
Melómat nem akarom lemondani :(

Hali! Ha gondolod, el tudjuk vinni elõre a bringád, ha nem akarsz vele a vonaton szenvedni!! És ha megérkeztél meg kiszaladunk érted a Zállomásra!!

KisNari

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Az erõsen tolós, káromkodós. Szerintem.

Nemaz...Legyenbenne mááááááár, plíííz, nagyonjóleszek, csak legyenbenne! :beer:

(ennyi örömöm hagy legyen már)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Nem felejtettem el - sõt én kérdeztem rá - csak reménykedtem egy kicsit a vasárnapban.

Igen, ezek a családi programok kötelezõek - de ez nem is gond :)

HÁPI!!!

Összefoglalnám az eddig felmerült kérdéseket:

- van konyha? tûzhely vagy hasonló
- van edény, vagy ilyesmi?
- kell vinni hálózsákot, vagy van takaró?
- üdülési csekket elfogadnak?

...

Most kérdezzünk, ne ott :) Hápi sztem úgyis este felé tud feljönni ide.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Nem felejtettem el - sõt én kérdeztem rá - csak reménykedtem egy kicsit a vasárnapban.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Persze én is jobban szeretem lefele.

Nekem magasságiszonyom van - jó egy MTB-stõl? :)
Úgyis megbeszéljük, hogy merre, nem lesz vita - megyek utánatok, csak várjatok meg :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Persze én is jobban szeretem lefele.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Szamócamajszolós, Dantétigábafogós, csapatotfelvontatós. Szerintem.

Tologatós, fölfelé nézõs, sima talpú cipõben kegyetlenül rábaszós. Szerintem ne ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Szamócamajszolós, Dantétigábafogós, csapatotfelvontatós. Szerintem.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

.

Terep: Kisinóc, fel a vágáson NHH-re,....

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.borzsonyi...N/Kospallag.jpg

Kisinóci turistaházban lehet enni ebédet, NHH-n szintén nyitva lesz hétvégén, de viszonylag drága, Kismaroson viszont tutira lehet találni kajáldákat.

Útvonalak:

Aszfalton is jó: Hegyes-tetõ, Dunakanyar panoráma, esetleg Visegrád.

Terep: Kisinóc, fel a vágáson NHH-re, Csóványos és onnan le ugyanerre, vagy Foltán-kereszt fele sóderos úton. Másik irányból is tekerhetõ és van autóval is járható.

A közelben van még a nógrádi vár(rom), és a kóspallagi tározó, esetleg Nagybörzsöny.

http://www.agris.hu/...ce/borzsony.gif

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Energiaellátás

Bevásárlást nálunk is meg lehet ejteni az Auchanban, mert nem hinném, hogy csomagokkal együtt át tudunk tekerni Rákosborzasztóra :-/

Étlapot pedig értelemszerûen bevásárlás elõtt döntsük el.

Mivel úgy néz ki, hogy csak nekünk van térképünk (a többiektõl elkobozzuk), az útvonalajánlatokat hamarosan mondom. Van sáros terv, meg száraz is. Dantés-Hápis-szakadékban felmászós, és csak elsõfékes bringásoknak való is.

Arra gondoltam egyébként, hogy a péntek esti kaját még mindenki megoldhatja saját maga, majd szombat reggel lehetne egy bográcsos tojásrántotta szilvalekvárral, meg teával. Szombat és vasárnap az ebéd kérdését lakott területen turistaház/pizzéria/étterem/gyrosozó kellene megoldani, a vacsi pedig közös fõzés.

Villany van? Étkészlet egyebek?

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Valszeg nekem a szombat nem jön össze, mert szülinapot meg névnapot tartunk (Reni névnapja, apósom szülinapja).

Akkor viszont vonatozok JÁÁÁJJ Hajnali kelés canga-vonat-canga.
Melómat nem akarom lemondani :(

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Energiaellátás: fõzni tud valaki -csak ha bográcsozni akarunk. Nekem megy a rántotta, tejbegríz, krumplifõzés, virslifõzés-sütés, stb... esetleg még a rántothús meg az egyszerûbb kaják, amik nem igazán bográcsba valók: Szóval ötleteket várok meg, hogy mi kell és ki szerezi be a hozzávalókat. Meg az itallapot sem ártana összeállítani, ki mit szeret? Ötleteket várok!!!

Ha a pénteki indulás elõtt belefér, akkor tervezhetnénk egy közös bevásárlást. Lehet Tesco is Öcsike javaslatának megfelelõen;) És akkor megbeszélhetjük az étlapot is gyorsan. Szerintem paprikáskrumpli vagy pörkölt vagy bolognai vagy ilyesmi lenne jó. Ja igen, hûtõ van a szálláson? Meg konyha? Meg edények? Poharak? Stb?

Igen, igen. Térképünk van:)

:love:

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Valszeg nekem a szombat nem jön össze, mert szülinapot meg névnapot tartunk (Reni névnapja, apósom szülinapja).

De a Dante féle túrára jelentkezem.

Más:

Hétfõn vettem LX tárcsafékeket, tegnap feltettem (csak elõre) elsõ fékezés: pfúj, mi ez? Ja, valami bekopási idõrõl is hallottam.
Kisuhantam Charonékhoz aszfalton, visszafelé beiktattam Nagytarcsánál egy két kilcsis kis döngölt földutat.
Otthontól két kilcsire gondoltam akkó most megint tesztelem, olyan lazán elsõ kerékre álltam vele, hogy egybõl elengedtem a féket, akkorát puffant a hátulja, hogy még most is érzem. Mindez 30 kilcsi után. Jó kis fék ez.
Lesz új vázam is :D

Rave Ace szerint libakaki színû.

Na mi ez?

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

És ha mindenki Bambit akar inni, akkor ám legyen... viszek vodkát

Az én haverom!!! :D :D

KisÖcsike

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Zoozoo, (aki miatt az egészet a mostani hétvégére raktuk!!!!!!!!!!!)

Köszönöm! :)

Nem mondtátok a tésztát! Azt én tudok fõzni!!! :D
Szóval, tényleg mehetne a laza tészta is - arra akármit rá lehet tenni és máris kész a mennyei táp.
Ital: kapásból tudok 4 embert, aki a lájtos, alkoholos, nagyon szénsavas italt szereti - abból én vagyok ketten, szóval részemrõl sör az ital.
A tescos bevásárlás nem rossz ötlet: oda tudok menni én is és hozzájárulni, ha épeszû idõpontban teszitek ezt :) És ha mindenki Bambit akar inni, akkor ám legyen... viszek vodkát

HÁPI!
Ne felejtsd el, hogy visszafelé 1-L több canga lesz! Logisztikai szempontok, ugye ;)

uff

JA, mégegy! Van ilyen üdülési csekkem, kérdezd már meg légy oly' szíves, hogy elfogadják-e ott a vendéglátó/szeretõ gazdákok?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
hi Hápi!!

Transzportal nem lesz gond akkor!! eddig 4 kocsi simán van 6 emberre!! :D
Öhhhmmm,.... mit szólnátok hozzá, ha indulás elõtt bezúznánk a Tescóba??? Monnyuk nem tudom, hogy mikorra tudunk elindulni, de akkor már csak lemegy a tömeg! Mert akkor pillanatok alattt megvehetjük amit kell! Szerintem....
Fõzés sütés nem gond! én is tudok egy rakat dolgot improvizálni! Meg hát egye full extrásak leszünk kémikus, meg biológus ügyben, szóval valami biomasszát csak össze tudunk hozni!! Max grillezünk energiaszeleteket!!..... :chin:

KisÖcsike