Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Posted 2005. October 06. - 19:46

Helyileg hol lesztek Kóspallagon, és mikor indul a vasárnapi program, hogy tudjam, mikorra menjek?
Posted 2005. October 06. - 19:05

Indulás: szerintem péntek délután 16:00 körül lenne a legjobb.
Kedves Csoport-Csapattárs!!!!!!!!!!!!
Azért örülnék ha nem mindig magadból indulnál ki szabadidõ szempontjából,mert rajtad kívûl tõbb emnber is lesz akiknek nem nyaralásból és tömérdek szabadidõbõl áll minden napjuk. :air:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2005. October 06. - 19:01

De ha nem Canon felirat fog virítani rajta, akkor elém se kerülj!!
![]()
KisÖcsike
El kell sajnos keserítenem téged,mert sajnos "Sanyi" felirat lesz rajta! :bananadan
Posted 2005. October 06. - 18:58

Viszont a 16:00 indulás nekem még korai! Legalább 17:00ra ki kéne tolni, de 18:00 lenne a legjobb, ha nem probléma!
Én is dijazzom Öcsike hozzászólását és tökéletesnek tartom az idõpontot. Ha minden jólmegy és a városban nem lesz semmi dugó akkor 6-ra a Hápiékhoz tudok érni.
Láttam,hogy elosztottátok már a társaságot,de hozzám is beféregy ember+bringa kényelmesen. :juhu:
Posted 2005. October 06. - 15:33

KisÖcsike
vendég_Charon_*
Posted 2005. October 06. - 15:32

Posted 2005. October 06. - 13:36

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2005. October 06. - 13:30

Eléd megyünk, mondjuk a templomig (Ybl Miklós 1855), azt
könnyû megtalálni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. October 06. - 11:42

Szerintem felmehetünk autóval. A találkozást kell megbeszélni, négy fõ + 4 bicikli befér.
Mi Mátéval ketten jövünk, még 2 fõt bevállalunk.
Akkor én jönnék veletek, ha el tudtok vinni. Tali Fóton, vagy máshol?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2005. October 06. - 10:40

PR, hozé, mi mikor hogyan és hová megyünk ki, hogy összefussunk a többiekkel?
Dante, ez a hétvége nekem nem jó, én a Charon által meghirdetett "Nagytarcsa és környéki" túrára írtam hogy megyek, amit te fogsz vezetni...állítólag, legalábbis most már tudsz róla

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Posted 2005. October 06. - 10:39

PR, hozé, mi mikor hogyan és hová megyünk ki, hogy összefussunk a többiekkel? Gondolom értelemszerûen egy vonatot nézünk ki a Nyugatiból, s azzal mennénk - táv nemtom mennyi az állomástól, de max 15 km-re becsülöm, ami országúton bõ fél óra...
Szerintem felmehetünk autóval. A találkozást kell megbeszélni, négy fõ + 4 bicikli befér.
Mi Mátéval ketten jövünk, még 2 fõt bevállalunk.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Posted 2005. October 06. - 09:08

Posted 2005. October 06. - 08:54

:love:
Posted 2005. October 05. - 22:28

Transport: javasolnám a "kiskéksportautómat" (Altea) 2 okból: 1. Nagyobb jóval mint a Saxo = több bringa, + rakat csomag elfér benne! (és nem elhanyagolható módon én is) 2. Már elkértem hétvégére, és mivel Anyumék már átrendezték a hétvégi programjukat miatta, így leveszik fejem a nem viszem el!!

Viszont a 16:00 indulás nekem még korai! Legalább 17:00ra ki kéne tolni, de 18:00 lenne a legjobb, ha nem probléma!
KisNari
Posted 2005. October 05. - 22:08

Jelentem a szállás lefoglalva!
Mivel csak hat fõ (K.Öcsi, Charon+Dawn, Sunset, Attisch, és persze Hápi) jelzett vissza, hogy az egész hétvégés megmozduláson részt tud venni, ezért csak a hat+1 ágyas szállást beszéltem meg, ahova még kicsit késõn érkezõ Zoozoo barátunk is be tud költözni. Kicsit olcsóbb (állítólag 1500/éj), üdülési csekket nem tudom. Esetleg ha Csgy barátunk is odaér -és velünk tõlti a szombat estét -akkor viszek hálózsákot és a probléma meg van oldva. A tulaj elmondása szerint van minden, már csak mi kellünk oda.
Tápanyagellátás: indulkás elõtti nagybevásárlás OK, kaját ott megbezséljük.
Transzport: elképzelésem szerint -és mivel sunset tegnap este nekem azt mondta, hogy este hét fele ér haza- innen K-Pest és környékérõl két autóval közelítjük meg a helyszínt, Kóspallagot.
Öcsike és Attisch ha megegyeztek -és jó nektek- akkor ti ketten tudnátok jönni és a két bike befér az Alteába vagy a Saxoba. Én megyek Charonékért, és mivel kértem kölcsön a hétvégére bringatartót (így már 2+2 lesz) Zoozoo biketranszportját oda-vissza is tudom vállalni.
Charon+Dawn csak azt kérem, hogy jelezzétek: Ubul és nevenincs drótcsacsi vagy a tandem jön veletek, mert a két felállás nem mindegy. Vagy tetõcsomagtartó és/vagy utánnuk futó kétkerekû, rendszámmal rendelkezõ teherhordó kell (utánfutó ha nem lenne világos).
Ja most értem haza bringával és nagyon frankó az idõ. Ha legalább ilyen lesz a hétvégén is akkor király lesz.
Indulás: szerintem péntek délután 16:00 körül lenne a legjobb.
ui: szállásról kicsit bõvebben ITT: www.falusi.hu/sunrise
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Posted 2005. October 05. - 21:38

4-ig dolgozok és utána pedig megyek fényképezõgépet venni,hogy a hétvége gyönyörû pillanatait megtudjam örökíteni!
De ha nem Canon felirat fog virítani rajta, akkor elém se kerülj!!

KisÖcsike
Posted 2005. October 05. - 21:15

Na megyek edzés gyanánt futni!
Sziasztok :juhu:
Ui:Hose gyertek,ha tudtok,de ne csak szombatra
Posted 2005. October 05. - 21:11

Posted 2005. October 05. - 21:04

Nem szoktam elfelejteni a telefonom,csak poros meló közben nem hordom a zsebemben.
A péntek nekem is jó, bár csak 1/2 7 -körül lennék a Hápiéknál! Kocsit állok,ezért ha kell akkor feltudom venni Öcsikét a Trekjévekl és a sok csomagjával. Vagy ha õ nem akkor még egy ember tud mellém jönni,mert a hátsó helyeket a bringák foglalják el!
4-ig dolgozok és utána pedig megyek fényképezõgépet venni,hogy a hétvége gyönyörû pillanatait megtudjam örökíteni!
Attisch:
Nem tudom,hogy mész-e velencére,de ha gondolod akkor téged is felvehetlek utközbe -ha nem mész- a Hápiékhoz. Mondta hogy 9 kerbe laksz,ezért útba esik ,mert a lágymányosin megyek át, és igy tudsz legalább sörözni is.
:bananadan Vagy ha lemész és hazafelé Pacifalva és alcsutnak vennéd az irányt akkor Etyeken csatlakoznék hozzád,majd hozzátokig ketten és onnan pedig az én kocsimmal mennék tovább 17ker ig!
Szerintem azt dumáljuk le,hogy találkozzunk a tömeggel Hápiéknál,majd menjünk el Dawn-ékért és utána megejtve egy bevásárlást tûz a Börzsönybe!
Szerintem!
:cool2: :clap:
Üdv mindenkinek:Sunset
Posted 2005. October 05. - 20:59