Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nos úgy néz ki, hogy én csak vasárnap tudlak benneteket meglátogatni. Holnap fixálódnak az idõpontok, akkor leszek okosabb.

Helyileg hol lesztek Kóspallagon, és mikor indul a vasárnapi program, hogy tudjam, mikorra menjek?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Indulás: szerintem péntek délután 16:00 körül lenne a legjobb.

Kedves Csoport-Csapattárs!!!!!!!!!!!!

Azért örülnék ha nem mindig magadból indulnál ki szabadidõ szempontjából,mert rajtad kívûl tõbb emnber is lesz akiknek nem nyaralásból és tömérdek szabadidõbõl áll minden napjuk. :air:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

De ha nem Canon felirat fog virítani rajta, akkor elém se kerülj!! :D

KisÖcsike

El kell sajnos keserítenem téged,mert sajnos "Sanyi" felirat lesz rajta! :bananadan

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Viszont a 16:00 indulás nekem még korai! Legalább 17:00ra ki kéne tolni, de 18:00 lenne a legjobb, ha nem probléma!

Én is dijazzom Öcsike hozzászólását és tökéletesnek tartom az idõpontot. Ha minden jólmegy és a városban nem lesz semmi dugó akkor 6-ra a Hápiékhoz tudok érni.
Láttam,hogy elosztottátok már a társaságot,de hozzám is beféregy ember+bringa kényelmesen. :juhu:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Oks! 5-6 jól hangzik!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Akkor tali nálunk 5-6 között, kupaktanács, irány Osan, menni Börzsöny.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OKé, holnap rádcsörgök az ügyben. Pitének Ceglédre kell mennie, úgy tûnik, nem tud jönni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
OK. A részleteket holnap megbeszéljük.
Eléd megyünk, mondjuk a templomig (Ybl Miklós 1855), azt
könnyû megtalálni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Szerintem felmehetünk autóval. A találkozást kell megbeszélni, négy fõ + 4 bicikli befér.
Mi Mátéval ketten jövünk, még 2 fõt bevállalunk.

Akkor én jönnék veletek, ha el tudtok vinni. Tali Fóton, vagy máshol?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

PR, hozé, mi mikor hogyan és hová megyünk ki, hogy összefussunk a többiekkel?

Dante, ez a hétvége nekem nem jó, én a Charon által meghirdetett "Nagytarcsa és környéki" túrára írtam hogy megyek, amit te fogsz vezetni...állítólag, legalábbis most már tudsz róla :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

PR, hozé, mi mikor hogyan és hová megyünk ki, hogy összefussunk a többiekkel? Gondolom értelemszerûen egy vonatot nézünk ki a Nyugatiból, s azzal mennénk - táv nemtom mennyi az állomástól, de max 15 km-re becsülöm, ami országúton bõ fél óra...

Szerintem felmehetünk autóval. A találkozást kell megbeszélni, négy fõ + 4 bicikli befér.
Mi Mátéval ketten jövünk, még 2 fõt bevállalunk.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha jó esetben 4kor szabadulunk, akkor 5 fél6-ra érünk haza. Nevenincs Csõcsacsi = NRS.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Nekünk is jobb lenne a kicsit késõbbi indulás:) És szerintem Ubul és Nevenincs Csõcsacsi utazik velünk. (Nem az Ubul 2. nevû tandem;)).

:love:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Hi!

Transport: javasolnám a "kiskéksportautómat" (Altea) 2 okból: 1. Nagyobb jóval mint a Saxo = több bringa, + rakat csomag elfér benne! (és nem elhanyagolható módon én is) 2. Már elkértem hétvégére, és mivel Anyumék már átrendezték a hétvégi programjukat miatta, így leveszik fejem a nem viszem el!! :D

Viszont a 16:00 indulás nekem még korai! Legalább 17:00ra ki kéne tolni, de 18:00 lenne a legjobb, ha nem probléma!

KisNari

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Tisztelt hétvégére készülõ kerékpáros sorstársak!

Jelentem a szállás lefoglalva!
Mivel csak hat fõ (K.Öcsi, Charon+Dawn, Sunset, Attisch, és persze Hápi) jelzett vissza, hogy az egész hétvégés megmozduláson részt tud venni, ezért csak a hat+1 ágyas szállást beszéltem meg, ahova még kicsit késõn érkezõ Zoozoo barátunk is be tud költözni. Kicsit olcsóbb (állítólag 1500/éj), üdülési csekket nem tudom. Esetleg ha Csgy barátunk is odaér -és velünk tõlti a szombat estét -akkor viszek hálózsákot és a probléma meg van oldva. A tulaj elmondása szerint van minden, már csak mi kellünk oda.

Tápanyagellátás: indulkás elõtti nagybevásárlás OK, kaját ott megbezséljük.

Transzport: elképzelésem szerint -és mivel sunset tegnap este nekem azt mondta, hogy este hét fele ér haza- innen K-Pest és környékérõl két autóval közelítjük meg a helyszínt, Kóspallagot.
Öcsike és Attisch ha megegyeztek -és jó nektek- akkor ti ketten tudnátok jönni és a két bike befér az Alteába vagy a Saxoba. Én megyek Charonékért, és mivel kértem kölcsön a hétvégére bringatartót (így már 2+2 lesz) Zoozoo biketranszportját oda-vissza is tudom vállalni.

Charon+Dawn csak azt kérem, hogy jelezzétek: Ubul és nevenincs drótcsacsi vagy a tandem jön veletek, mert a két felállás nem mindegy. Vagy tetõcsomagtartó és/vagy utánnuk futó kétkerekû, rendszámmal rendelkezõ teherhordó kell (utánfutó ha nem lenne világos).

Ja most értem haza bringával és nagyon frankó az idõ. Ha legalább ilyen lesz a hétvégén is akkor király lesz.

Indulás: szerintem péntek délután 16:00 körül lenne a legjobb.

ui: szállásról kicsit bõvebben ITT: www.falusi.hu/sunrise

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

4-ig dolgozok és utána pedig megyek fényképezõgépet venni,hogy a hétvége gyönyörû pillanatait megtudjam örökíteni!

De ha nem Canon felirat fog virítani rajta, akkor elém se kerülj!! :D

KisÖcsike

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Ha napközbe sikerül lebeszélnetek egymással valamilyen találkozot idõponttal akkor azt tegyétek fel ide a fórumra, mert akkor ugy szervezem a péntekem én is!

Na megyek edzés gyanánt futni!
Sziasztok :juhu:

Ui:Hose gyertek,ha tudtok,de ne csak szombatra

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Úgy számoljatok,hogy részemrõl egy kocsi bztos!!! :juhu:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Sziasztok Emberek!

Nem szoktam elfelejteni a telefonom,csak poros meló közben nem hordom a zsebemben.
A péntek nekem is jó, bár csak 1/2 7 -körül lennék a Hápiéknál! Kocsit állok,ezért ha kell akkor feltudom venni Öcsikét a Trekjévekl és a sok csomagjával. Vagy ha õ nem akkor még egy ember tud mellém jönni,mert a hátsó helyeket a bringák foglalják el!
4-ig dolgozok és utána pedig megyek fényképezõgépet venni,hogy a hétvége gyönyörû pillanatait megtudjam örökíteni!

Attisch:
Nem tudom,hogy mész-e velencére,de ha gondolod akkor téged is felvehetlek utközbe -ha nem mész- a Hápiékhoz. Mondta hogy 9 kerbe laksz,ezért útba esik ,mert a lágymányosin megyek át, és igy tudsz legalább sörözni is.
:bananadan Vagy ha lemész és hazafelé Pacifalva és alcsutnak vennéd az irányt akkor Etyeken csatlakoznék hozzád,majd hozzátokig ketten és onnan pedig az én kocsimmal mennék tovább 17ker ig!

Szerintem azt dumáljuk le,hogy találkozzunk a tömeggel Hápiéknál,majd menjünk el Dawn-ékért és utána megejtve egy bevásárlást tûz a Börzsönybe!
Szerintem!
:cool2: :clap:

Üdv mindenkinek:Sunset

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Szia Barni Bácsi!! :D