Jelentkezz be Regisztrálj

XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. október 09. - 21:24

További szép estét a topiklakóknak!
Írta 2005. október 09. - 20:11

Milyen lett a paprikás krumpli?
Öcsike!
" >>Hátsófék<< Mert megérdemlem. :clap: "
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. október 09. - 19:15

A Ti hétvégétek remélem kellemesebb volt! Na beszámolót kérek!
Írta 2005. október 07. - 18:15

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. október 07. - 17:23

Gyula Bácsi, meg többiek! Tessék jönni szombaton!!!
KisÖcsike
ui:
Ezt Treky macskám gépelte nektek:
GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU CV9111BN DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tÓChcwwwwwwwwwwwwwwwwfrqqqqqqqqqqqqqq cvvvvvwme.-----------------------llllll lk
Írta 2005. október 07. - 13:18

Sajnos a szombat nekem nem jó, mivel betegszállítóskodom reggel/délelõtt, és nem tudom mikor fogok végezni. Ezért megyek vasárnap.Valééériiaaaaaa!
Nem tudsz inkább holnap jönni? Mi is akkor megyünk.
Daanteeee!
Holnap 9 körül?
Írta 2005. október 07. - 12:21

vendég_Charon_*
Írta 2005. október 07. - 12:01

A gumim meg még mindig zõd.

Ha felhozod szombaton esetleg az enyémeket, akkor visszaadom a zöldjeidet.:chodz_w_r
Írta 2005. október 07. - 11:35

Hazautat is meg kellene beszélnünk, de majd felhívlak inkább ezügyben este.

Írta 2005. október 07. - 11:19

Nem tudsz inkább holnap jönni? Mi is akkor megyünk.
Daanteeee!
Holnap 9 körül?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 07. - 10:59

Bogrács?
Írta 2005. október 07. - 00:24

Írta 2005. október 06. - 23:26

Akkor a fejlemények. olyan 3 körül indulunk vissza, kb 1 óra az út és így fél5-re itthon leszek. Minden cuccom össze lesz készítve, indulásra készen, csak valahogy el kellene jutnom Hozzátok! Még reggel 9:30-ig netközelben leszek, azután csak telefonon elérhetõ!
Majd én érted megyek olyan 4:30-4:45 körül! Inkább 5:00... akkó tuti hazaérsz! És akkor onnan megyünk Hápiékhoz, vagy Charonéjhoz... az már teljesen tökmind!
KisÖcsike
Írta 2005. október 06. - 23:01

Írta 2005. október 06. - 22:03

A péntekem úgy alakul, hogy Velencére buli-vonattal le azzal vissza. Szóval a visszaút kicsit necces úgy 16-17-re. Még ma várok egy telefont, hogy mi lesz pontosan. Ha nem tudok visszaérni csak úgy 18-19-re, akkor lemondom és nem megyek. Bár tuti buli, de igazából csak sörrel lenne jó, és akkor vonat, és félek lekésem a csatlakozást Kistarcsán. Szóval még írok, hogyan leygen.
Amúgy nekem is jó az, hogy nem jön a Saxo, mer az elég kicsi hátul, épp amiatt, hogy ráccsal leválasztott, nagyon körülményes. Ha viszont nem azzal megyek, akkor nem tudom hogy tudnék értelmesen, a csomagokkla eljutni Háphiz, vagy Kistarcsára.
Attisch
Írta 2005. október 06. - 20:31

ui: mindenki hozzon lámpát a bikera!!!
Én ma vettem! És képzeljétek, ha bekapcsolom, akkor bedöglik a wireless kapcsolat a KM-órám és az adója között

Hogyishívják.. interferencia? Már látom, hogy problémás szomszédok lesznek

Írta 2005. október 06. - 20:12

Akkor én se?! Mert nekünk Niki van és lehet, hogy viszem holnap.De ha nem Canon felirat fog virítani rajta, akkor elém se kerülj!!
![]()
KisÖcsike
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. október 06. - 19:55

Nyugta.Kóspallagon a Maros streeten lesz a tanyánk! Hogy mikor indul a program? Hát holnap este! Vasárnap mikorra gyere? Passz. Gondolom amikor magunkhoz térünk az este után, szerintem kb. 10 óra. Privibe elküldöm a telcsiszámom!
Írta 2005. október 06. - 19:52

Kóspallagon a Maros streeten lesz a tanyánk! Hogy mikor indul a program? Hát holnap este! Vasárnap mikorra gyere? Passz. Gondolom amikor magunkhoz térünk az este után, szerintem kb. 10 óra. Privibe elküldöm a telcsiszámom!Nos úgy néz ki, hogy én csak vasárnap tudlak benneteket meglátogatni. Holnap fixálódnak az idõpontok, akkor leszek okosabb.
Helyileg hol lesztek Kóspallagon, és mikor indul a vasárnapi program, hogy tudjam, mikorra menjek?
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. október 06. - 19:48

Kedves leendõ Etyekwood lakó!!!!Kedves Csoport-Csapattárs!!!!!!!!!!!!
Azért örülnék ha nem mindig magadból indulnál ki szabadidõ szempontjából,mert rajtad kívûl tõbb emnber is lesz akiknek nem nyaralásból és tömérdek szabadidõbõl áll minden napjuk. :air:
El kell, hogy keserítselek, nem csak magamból indultam ki, és nem áll tömérdek szabadidõbõl a napom, meg még csak nem is nyaralok. Nekem sincs sok szabadidõm, csak én rugalmasan tudom kezelni a dolgokat, nincsenek olyan szigorú kötötségeim mint neked! A héten is este tíz elõtt még nem igen végeztem a teendõim elintézésével.
Többen is jelezték, lehet hogy eltudnak szabadulni a munkahelyükrõl, meg rajtam kívül más is jár iskolába, aki tudtommal holnap nem tesz eleget diákkötelességeinek - de lehet, hogy tévedek. Ebbõl gondoltam, hogy a 16:00 talán jó lenne, de ez csak egy javaslat volt, mert hát az idõpontegyeztetést is el kell kezdeni valahol, hogy én is tudjam szervezni a napomat! Merthát ugye én is dolgozom, ha nem is olyan formába mint te! Ráadásul mellete még két sulit is csinálok!!
Apropó: te nekem kedd este a telefonba azt mondtad, hogy este hétre érsz haza -számításaim szerint nyolc óra mire ideérsz- és még utánna shopingolni. Lenne vagy éjfél mire odaérnénk, ezért gondoltam, hogy mi lemegyünk te meg majd jössz amikor tudsz!
VITA LEZÁRVA!!!!!!
5-6 közötti indulás OK, csak csörgessetek meg, hogy pontosan mikor!
Sunset barátom te meg légyszives jelezd nekem, hogy mikorra tudsz ideérni!
Akkor a transzport: szerintem meg lehetne oldani, hogy Öcsihez bemegy az Alteába három bike, hozzám a tetõre 4, Öcsinél elférnek ketten, nálam meg négy plusz egy (Zoozoo jelezte hazatranszportálási igényét) és akkor két kocsival le tudunk menni, meg haza is jönni!
EZ CSAK EGY JAVASLAT, NEHOGY MEGINT VALAKI LESZEDJE A FEJEM!
Akkor szólok a tulajnak, hogy nyolc felé vagyunk ott!
Jó éjszakát!
ui: mindenki hozzon lámpát a bikera!!!
Rákosmente KerekSE;