Csak bringaszállítóm nincs, szal majd vigyázni kell a bicókra ne legyenek nagyon sárosak, mert anyám kiherél
Jelentkezz be Regisztrálj
XVII. kerbõl van itt vki?
Írta 2005. október 04. - 11:54
Csak bringaszállítóm nincs, szal majd vigyázni kell a bicókra ne legyenek nagyon sárosak, mert anyám kiherél
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. október 04. - 11:47
zoozoo, nem látogatjuk meg õket szombaton?
Terv, asszonynak még rá kell bólintania
Ha rendelkezel gépjármûvel, akkor megosszuk az utiköltségeket és oké - én tudok korán kelni KISÖCSIKÉVEL ellentétben, aki szerint mások miatt kell pénteken lemenni!
Szombat nekem tuti jó, szóval jó lenne, ha le tudnánk ruccanni.
Írta 2005. október 04. - 11:39
Egyébként péntek este dolgozom, úgyhogy az a nap tuti kilõve és nem tiszta a vasárnap sem.
zoozoo, nem látogatjuk meg õket szombaton?
Terv, asszonynak még rá kell bólintania
Lao-Ce
Írta 2005. október 04. - 10:43
bél?
Ehe, miért is tagadnám
Egyébként péntek este dolgozom, úgyhogy az a nap tuti kilõve és nem tiszta a vasárnap sem.
Írta 2005. október 04. - 09:50
Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 04. - 09:48
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 04. - 09:46
Múlt hétvégén voltam és elég nagy sár volt.
Naná, hogy lusta vagyok pucolni a bike-ot, de most amúgy sem engedne el az asszony egész hétvégére (meg én sem hagynám itthon).
Esetleg szombaton meglátogatlak titeket, esetleg.
Ja, szerintetek lehet tárcsafékkonzolt csináltatni egy vázra, vagy ocsóbb egy új vázat venni ?
Lao-Ce
vendég_Charon_*
Írta 2005. október 04. - 09:34
vendég_Charon_*
(+1 etióp gyerek hátul középre)
Rám gondoltál?
mert gázaim vannak.
bél?
Dawn: Ne aggódj, nem CC-pályára visz Dante, mindenhol széles az út és le van aszfaltozva persze.
Viccet félretéve: meg tudod csinálni!
Dante: a nagy halálnak nincs sok értelme, elég a kicsi, az végig tekerhetõ úgyis.
Evribodri:
Most megpróbálunk elszabadulni péntekre, szerezni ótó, lenni tetõcsomagtartónk nem, valakit etetni kutya-macska, és dilizni be. :help:
Írta 2005. október 04. - 08:58
Dante, amikor azt mondod sima ügy, akkor kezdek igazán pánikba esni...:scared:Helyes. :ganja: Sima ügy.
:love:
Írta 2005. október 04. - 08:53
Írta 2005. október 04. - 07:34
Hol szállnánk meg pontosan? Csak hogy tudjak tervezni. Mondjuk nem gáz hazaugrani sem, mert kb. útba esik, de ha nem ugranék haza, akkor mindent le kéne vinnem a qpára is, ami nem akkora ötlet, mert félek leamortizálódna egy-két dolog (elqpáznánk). A programot nézve este 9kor már a koleszban vannak színdarabok, így szerintem legkésõbb 8ra itthon leszek.
Attisch
Aaaa-ha!
Szerintem az még jó lehet! De majd a többiek is nyilatkozzanak, hogy kinek mi jó, meg mi nem jó, meg ilyenek!
KisÖcsike
Írta 2005. október 04. - 07:18
Attisch
Írta 2005. október 03. - 22:56
Oks, akkor te jönnél lényegében!! A pénteki indulást kéne tartani, mert akkor van értelme igazándiból! És ha Velencérõl oda jönnél direktbe????
KisÖcsike
ui: 20 fok körül szombat-vasárnap!!!
Írta 2005. október 03. - 22:33
Egyszóval mennék én is :bananadan, csak pontosan nem tudom mikor indulnék. Persze autóval, Citroen Saxo, kétszemélyes ráccsal leválasztott Van. Szóval még valaki befér. Esetleg másik bringa is elég szûkösen, de inkább az a jó, hogy nem kell félteni a koszos dolgoktól, szóval ami esetleg dzsuvás, jöhet! Bár a bringám kerekeit ki kell venni, hogy le tudjam csukni a csomagtartót. Így néz ki.
Ennyi.
Attisch
Amúgy az idõjárás-jelentés elég jó igér (20 fok, no esõ), ahhoz képest, hogy tegnap még 11-14 fokot írt, meg esetleges záporokat. Remélem ez marad!
Írta 2005. október 03. - 22:11
KisÖcsike
Jelentkezés Holnap este 6ig Hápinál, Nálam, Itt.... vagy ahol tetszik! Bár lehetõleg ne egy botswanai értékmegörzõben kéne hagyni valami cetlit amin üzbégül rajta van annak mélyûri talkozóhelynek a koordinátái, ahol 3 találóskérdés után E.T megmondja, hogy jöttök-e avagy sem, de a második választ nem fogajduk el, vagy E.T. halott.... vagy mi..... megeszi egy Alien.... :alien:
ui: De jó! Ez a 767etedik hozzászólásom! Érted?? mint a Boeing 767!! hháháháááááááá.... na jó... nekem betett a suli.... megyek alukálni, mert az atomtámadás ellen is véd!
KisÖcsike az õrület határáról....
Írta 2005. október 03. - 21:47
Köszi Hápi!
Öhhmmm .... transzport: ha esetleg Béres Laci Bácsi nem tudna jönni (nincs kisteherautó, amiért végülis tartjuk a srácot
Jaaaa: És nagyon jó idõ várható hétvégére!!!!
KisÖcsike
ui: Hápi! A Trekkem nem ment tönkre! Egyszerûen elkopott a fékpofa/betét vagy mi, ami egy 1szerû fogyóeszköz! ha én is olyan keveset, olyan tetü módón tekernék mint Te, akkor nekem se kopott volna el!!!
Írta 2005. október 03. - 21:35
A HÉTVÉGI BÖRZSÖNYI KALÓRIATÁBOR RÉSZLETEI!
Nyaraló visszamondása miatt kerestem szállást, így nem kell sátorozni!
Szóval a jelentkezéseket legkésõbb holnap (azaz kedd, okt. 4.) este 18:00 óráig kérem, mert a helyet le kell foglalni!!!!!!!
Program:
Indulás péntek este (Öcsi kívánságára), megérkezés, szállásfoglalás, alvás.
Szombat: ébresztõ hajnali öt órakor, túra a napfelkeltébe, majd reggeli. Ezután egésznapos túra a Börzsönybe az összes magasabb csúcs érintésével. Este haverok, buli, Sör, szalonnasütés vagy bográcsozás, stb ...majd egy laza kis éjszakai túra!
Vasárnap: ébresztõ -az áttekert éjszaka miatt nem lesz, mert nem alszunk- után egésznapos tekerés kifulladásig, majd este mindenki amerre lát, azaz Go home! vagy Wir gehen nach Hause!
Rövidebben:
Péntek este megyünk (transzportot még megbeszéljük), szállástfoglalunk: 14 fõs különálló épület, zuhanyzóval, nagy fehér istenekkel, hatalmas konyhával Kóspallagon a Börzsöny szívében 1800 Ft/fõ/éjszaka áron.
Szombaton madárcsicsergésre és a napsugarak simogatására ébredünk, tekerünk egy lightosat, majd este bográcsozunk, szallonnátsütünk vagy amit akartok!
Vasárnap ugyenez, az esti bográcsozás nélkül, mert jövünk haza valamikor késõ délután.
Szóval a jelentkezéseket holnap este hat óráig itt a forumon, vagy a telcsin, nálam vagy Öcsikénél (utólag is kösz így megbeszélés nélkül)!!!
ui.: Öcsi! Hol van a tönkrement Trekk képe!! Ide vele a forumra!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2005. október 03. - 20:23
Most már kezdek kíváncsi lenni a Nagytarcsa környéki ijesztõ nevû helyekre;)
Helyes. :ganja: Sima ügy.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2005. október 03. - 17:06
Van, kösz, irodista vagyok, de ma már elhúzott a srác - vagy lenyúlták a gépét. Az állat
Nincs bringázás állatság nélkül
Írta 2005. október 03. - 15:02
Jöhet
Ollót adjak?
Van, kösz, irodista vagyok, de ma már elhúzott a srác - vagy lenyúlták a gépét. Az állat
Lao-Ce

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére