És különben is halkabban, mert Pite operál...
:koncert: :impra:
KisÖcsike
És különben is halkabban, mert Pite operál...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Öcsike: A mi számunk csakazértis a 42!!!!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Te írtad! Vállald a következményeit! (én direkt finoman fogalmaztam)
:gwizd:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Legyen 11 és akkor megyek én is, mert 16:00ra RHegyen kell lennem. Dawn und Dante ti nem jösztök RHegyre? Légyszi gyertek! Na?!
Zoozoo szerintem még Rtúrhoz tartozik Öcsike meg Madárhegyi lakos. Szerintem!No meg Zoozoo és Öcsike is.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
RHegy=Rákoshegy rövidítve. Hogy miért is megyek oda: ott lesz az alapító összejövetel, meg Csgy barátunk ott lakik!
Egy biológus matekzseni!Ikerprímnek két olyan prímszám együttesét nevezzük, amelyek 2-vel térnek el egymástól: például 5 és 7. Mivel prímszámok (a 2-t kivéve) csak páratlan számok lehetnek, két prímszám között nem lehet kisebb a különbség 2-nél (a (2, 3) pár kivételével).
Rákosmente KerekSE;
RHegy=Rákoshegy rövidítve. Hogy miért is megyek oda: ott lesz az alapító összejövetel, meg Csgy barátunk ott lakik! Meg az RHegyiek most berelik a repteret magánlaksértésért (repcsik a kertjeik felett szállnak és állítólag leszedik a tetõrõl a cserepet)Hápi: nekem max. két órám van (ugyanis még mindig tanulok, meg családi összejövetel lesz anyukám névnapjának megünneplése céljából), tehát nekem mindegy, hogy 11-1-ig vagy 12-2-ig tekerünk. De sajnos RHegyre én tuti nem megyek. És egyáltalán mi az az RHegy és Te miért mész oda?
Rákosmente KerekSE;
Te írtad! Vállald a következményeit! (én direkt finoman fogalmaztam)Látod, semmire sem jó az informatikus :gwizd:
Rákosmente KerekSE;
:love:
Csak egy asztalos (azaz én) kellet hozzá, hogy megcsinálja!
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Legyen 11 és akkor megyek én is, mert 16:00ra RHegyen kell lennem. Dawn und Dante ti nem jösztök RHegyre? Légyszi gyertek! Na?!Sziasztok!
Dante: én mennék szívesen szombaton de max. két óra szabadidõm van. Lehet, hogy Kedvesem is tud csatlakozni. Délben tali? (Ja, még nem tudom tökéletesen használni az spd-t.....)
Pite: majd ha legközelebb találkozunk szeretnék pár dolgot kérdezni meg kérni Dr. Pitétõl;)
Rákosmente KerekSE;
Dante!
Sõt! Ikerprím az 1489-el!
Elég bátor lehet, hogyha a késed alá felszik! Tudja egyáltalán, hogy neked ez lesz az elsõ!Emberek, ti aztán lopjátok a napot.
Drukkoljatok holnap lesz az elsõ saját mûtétem (mármint nem nekem kell a szerencse, hanem a szerencsétlennek, aki elszenvedi)
Ja, 66háromszázakármennyi, csak egy szám..nem tudom, mit jelent.
Rákosmente KerekSE;
Csak egy asztalos (azaz én) kellet hozzá, hogy megcsinálja!Mivan Hápi vazzzeeee, mûködik végre a korlátlan neted?
Rákosmente KerekSE;