De, majd megbeszéljük.
Mit lehet ott látni?
Hát minket.......... Tomival
De, majd megbeszéljük.
Mit lehet ott látni?
Kérdezek!
Ha nem titok, megtudhatom becses foglalkozásod? Még nem tudom.
Nem nézzel be egyszer hozzánk a céghez ha korábban végzel vagy arra jársz????
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Még! Aztán remélem jövõ ilyenkor már JÓ RENDES MUNKÁS EMBER LESZEK!Te "bisztos" jó munkásember vagy.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Kérdezek!Borzasztó unalmas tanítani.
Eddig csak elektronika mérést volt szerencsém a Kandón,
meg KRESZ-t a bakáknak.
A második-harmadik kurzust már untam.
Hápi! Kérdezz bátran.
Legfeljebb nem tudjuk a választ.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Én meg sikeresen túlvagyok a 300. hozzászólásomon. És megvan még mind a 20! ujjam!!!!!!
Rendes munkás ember fotelben dolgozik, míg a JÓ MUNKÁS EMBER a mûhelyben!
Akkor, hogy jön ide a prímszámos örület -allias Dante!Hápi koma!
Nekünk MÁR VAN matek szigorlatunk...
Senki nem mondta, hogy az prím.
Rákosmente KerekSE;
Én meg sikeresen túlvagyok a 300. hozzászólásomon. És megvan még mind a 20! ujjam!!!!!!Igen! Ünnepelek,mert meg van az elsõ századik hozzászólásom, :bananadan :bananadan és gépekkel dolgozva még mindig megvan mind a tíz ujjam. Ebbõl létszik,hogy a rendes munkás ember nem ér rá munkaidõben netezni és chatelni.
Rákosmente KerekSE;
EZ nem prím szám. Tudtommal a prímszám egyel és önmagán kívül mással nem osztható, márpedig a 66345 öttel osztható!!!hozé - MSN (lásd emilcímem, de asszem az avataromra klikkelve is ott az MSN elérhetõségem)
többiek - kicsit visszaolvasva - ez a prímszámos õrület a LEGDURVÁBB LEGPIHENTAGYÚBB CÉLTALAN IZÉ VOLT, amit a fórumon VALAHA is olvastam, de ilyen jót már régen szórakoztam, majd leestem a székrõl a nevetéstõl![]()
![]()
1487 (ez is prím)
Rákosmente KerekSE;
Matekzsenik! Korepetálást is válatok? Mondjuk mennyünk bele a közepébe: többváltozós függvények analízise!
De! Az egyengetõ gyalugép mellet. Ez meg is magyarázza ezt a számot. Ennyi ujjat vart már vissza Pite, mert az asztalos a gépen chatelt!
Rákosmente KerekSE;
De! Az egyengetõ gyalugép mellet. Ez meg is magyarázza ezt a számot. Ennyi ujjat vart már vissza Pite, mert az asztalos a gépen chatelt!(vagy ti nem chateltek 2 órát meló közben naponta?
)
Rákosmente KerekSE;