hozé - már nem...még nem

féktelen Trekekrõl nem is beszélve...
Jajj, a sok kis sértett önérzet.
Na de hát tudhatnátok, hogy az "elitklubba" nem lehet ám holmi Durungokkal meg Ubulokkal bekerülni...az eresztõs Skarebekrõl és féktelen Trekekrõl nem is beszélve...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Dehogy hagyunk ki! Ahol Ubul és a Magellán "Durung" "Hápi-bike" Polaris elfér oda jöhetnek a Konák, Magellánok, Meridák, Caprinok, Kellysek, az eresztõs Skarebek és féktelen Trekek stb... A mi kis háziversenyünkön majd meg kell küzdeni a sikerért, így a gyõzelem sokkal többet ér.Engem mindenki kihagy....
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Ne aggódj Hápi:) Majd én meghívlak. És akkor mi ketten is szervezünk egy kétfordulós háziversenyt. Ha már engem is kihagytak......
...még szüksége van gyakorlásra.... Ennyivel két három órát a napsütéses téli napokon szerintem ki lehet bírni, a csapadékos, borús, extrahideg napokon meg tekerjen az akinek...
OK! Reszkessenek az NRS-ek!!!Ne aggódj Hápi:) Majd én meghívlak. És akkor mi ketten is szervezünk egy kétfordulós háziversenyt. Ha már engem is kihagytak......
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Én most vettem 3,5e-ért egy Zoggie szélálló hosszúujjas kesztyût. Szélálló occsó thermo naciért meg most szaladgálok, meg még tervezem egy szélálló felsõ beszerzését. Ennyivel két három órát a napsütéses téli napokon szerintem ki lehet bírni, a csapadékos, borús, extrahideg napokon meg tekerjen az akinek...Nektek nem fagy szét a térdetek ilyen hidegben kint? Vagy mind térdmelegítõvel nyomultok? Milyen kesztyût használtok télire? Sima síkesztyût vagy vmi spécit? Nekem most teszkó gazdaságos polár kesztyûm van, de ez legjobb esetben is csak 0-5fokig jó, mondjuk kb. 800Ft volt. 5leteket várok.
Vagy megamorc leszek tavaszra a görgõzéstõl, vagy megkattanok, félek, hogy az utóbbi...
Rákosmente KerekSE;
:love:
Hápit már meg se hívjátok a Magellánnal? :icon_cry:Majd tavasszal csinálunk egy kétfordulós háziversenyt - csak mi ketten. (Kerepesi xc és Csömöri xc pályák)
Gyõzzön a jobbik. (Csak aztán ne síránkozz, ha még Erika is lehagy majd ;D)
Rákosmente KerekSE;
Lassan nem csak a bringád lesz mûanyag!Jajj, ne amatõrizáljunk kérem, naná, hogy van térdmelegítõ.
Nálam a 0 fokos konfig így néz ki: Sub Zero F-1 felül, Sub Zero F-2 felül, thermo nadrág, rá térdmelegítõ, arra még rá (hogy leszorítsa) egy nyári nadrág, thermo mez (országútizáshoz karmelegítõ), neoprén (Orina) kesztyû, neoprén kamásli, fejkendõ. Durvább hidegre kiegészül egy Sub Zero kezeslábassal, símaszkkal (windstopperes), meg egy thermo kesztyûre, amit a neoprénbe beleveszek. Sajna ennyi cucc nem olcsó, de ha télen is akarsz menni...
Rákosmente KerekSE;
Milyen hóban? Felénk itt a XVII. kerben csak sár van, meg helyenként egy kis latyak, meg mutatóba az udvarunkba kb. 2 nm hó. Ennyi. A hiradások elakadt autókat meg nehezen közlekedõ buszokat emlegetnek kerületünkben, de jelentem ilyen nincs. Kocsival a kerület jól járható, bringával még nem próbáltam mert sok a mocskos víz az úton, meg a kamionok mennek mint az állat és terítik a jónépet iszappal!Ja és asszem feb-márc-ig max országúton tudok majd tekerni, hazavittem H-szoboszlóra a montit. :cry: Sok helyet foglalt, meg hát úgyis csak alapozni fogok addig. Pedig a hóban nagyot lehetne ma ökörködni!
Rákosmente KerekSE;
Jajj, ne amatõrizáljunk kérem, naná, hogy van térdmelegítõ.
Nálam a 0 fokos konfig így néz ki: Sub Zero F-1 felül, Sub Zero F-2 felül, thermo nadrág, rá térdmelegítõ, arra még rá (hogy leszorítsa) egy nyári nadrág, thermo mez (országútizáshoz karmelegítõ), neoprén (Orina) kesztyû, neoprén kamásli, fejkendõ. Durvább hidegre kiegészül egy Sub Zero kezeslábassal, símaszkkal (windstopperes), meg egy thermo kesztyûre, amit a neoprénbe beleveszek. Sajna ennyi cucc nem olcsó, de ha télen is akarsz menni...
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
BSZ Attisch!
Azt a kamáslit hol vetted te olyan olcsón?!
http://www.hunyadisp...sta/zoknik.html
Ami esõvédõm van/volt (szétszakadt) az nem rugalmas anyagból van, és az spd kinyírja, a neoprén meg gyilkosan drága. Két párra igényt tartanánk - ha tudsz még szerezni mondjuk a méretet.