Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
4117 replies to this topic

#3561
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
Uhh, az komoly, jobbulást kívánok neki.
Örülök, hogy nagyjából jól éreztétek magatokat! :) A képek jók :)

#3562
KisOcsike

KisOcsike

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1,090 posts
Szegény a cél elõtt 1 kilóméterrel zakózótt. Az oldalát, a térdét, meg a könyökét zúzta le. Menni alig tudott utánna, de célba betekert! Peti lett a nap hõse! És még Giovanniékat is hazavitte! ;)

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

#3563
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
Jól hangzik.
Mi történt Petivel??

#3564
KisOcsike

KisOcsike

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1,090 posts
Hali Skacok!

PR! Mennyit ittunk??? Már hogy a verseny közben?? ;) Én konkrétan bizti többet, mint a többiek! Ugyi 2 kulaccsal megyek. Egyikben kék szmötyi, (továbbiakban szmötyi=energiaital) a másikban ásványvíz. Ez pont elfogyott az elsõ kocsmánál... izé itatópontnál. Ott 2-3 pohár vízet ittem, és ugyanebben a felállásban feltöltöttem a kulacsokat, különbség, csak annyi, hogy kék helyett sárga szmötyi került bele. A második frissítõpontnál még volt bõven innivalóm, de mindent újratöltöttem, meg ittam ettem helyben! Kellett is me nagyon meleg volt! Az erdõben nem is annyira, inkább ha kiértünk a fák alól, akkor csapott meg a meleg! A karom mint egy fekagyereké!

Zoozoo!

Szerintem a mi távunk a 39 km (40) teljesen letekerhetõ volt minden porbléma nélkül! Tényleg! A felfelék nem voltak durvák egyáltalán. Én 1 helyen toltam a bringát, de ott mindenki! Csak lefele kellett vigyázni! mondjuk én el szoktam ereszrteni lefele! Sikerült is valahol 55-el repeszteni. De azért a nagyon sziklás részeken érdemes lassítani, ha más nem azért, mert lelkedet kirázza. De mondom, a lefele arról szól, hogy ki mit mer bevállalni a technikai tudásásnak megfelelõen. Én is estem egy kissebbet, de az inkább a figyelmetlenségnek köszönhetõ. Egy elég durva lejtõ végén volt egy "U" alakú visszafordító. Téptem lefele, jön a kanyar, tök stabilan megfékezem, bemegyek ahogy azt kell. és azt hittem, hogy itt már lazulhatok, és utánna a kijárati íven kicsusszant alólam a bringa valami kis sziklán, kövecskén, vagy medvecsapdán... Ez van! Fain volt, mikor körbenéztem, és sehol a bringa! Lenéztem a szakadékba, felkészülve a legrosszabra, de szerencsére még fölül beakadt valami fadarabba, és nem szánkázott le.... Szegény Peti nem úzta meg ennyivel...

Öhhm... de tényleg nem vészes. Sokkal könnyebb, és jobb, és szebb volt mint a Buda maraton! A többiek tudják a legjobban megmondani, hogy a Budán, milyen xarul voltam! Itt meg végig figyletem a pulzusomat, és szinte komolyabb megerökltetés nékül végig tudtam nyomni! Most is hátulról indultunik, és szinte folyamatosan tudtam elõzni. Komolyan, inkább 3 Szivlás, mint 1 Buda!

KisÖcsike

Ja, és a képek: kep.tar.hu/kisocsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

#3565
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
Köszönöm Hápi, de megnéztem már egyet és a 18"-as rendben lesz :)) Már csak egy, max két hét - nehéz kivárni. Addig nem rendelek, amíg nincs meg hozzá minden (csak egy dolog kell persze, de feltételhez kötött)
KisÖcsike, gratula !
Azért kíváncsi lennék, hogy hány km volt az olyan nem megerõltetõ táv, amin én is simán indulhattam volna, mindenféle edzettség nélkül :D

#3566
PR

PR

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Úgy látom a drukkolásom nem volt hiába való, mindenki élve maradt. Bár a medenceparton koktélt kortyolgatva és rákvörösre sülve voltak kétségeim. :slonko: Mennyit ittatok? Mert én fekvés közben is kiizzadtam vagy 3 litert egy óra alatt

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce


#3567
KisOcsike

KisOcsike

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1,090 posts

Külön gratula Öcsinek, hogy kitûzött célját teljesítette és a Budamaratonon Tordai Teri nénitõl elszenvedett vereségért visszavágott, és jelentõs elõnnyel ért célba elõtte!:clap:


Ohhhh! Köszi-köszi! Ha nem is vagyok büszke magamra, de az egóm helyreállt! Egyébként viccet félretéve, minden tiszteletem a hölgyé! Arról nem is beszélve, hogy Trekje van!

Akkor meg had regadjam meg az alkalmat, hogy Hápi pajtásunknak is grtuláljak, hiszen fantasztikus idõvel repült végig a távon!

Szia Zoozoo!

Fénykép meg beszámoló majd érekzik!
Látod, ha már meglenne a Polaris, jöhettél volna! Tényleg szupi volt, és nem megeröltetõ! Végig élvezte az ember, és nem küszködött, mint a Budán....

Petyának meg jó gyógyulgatást!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

#3568
wannaride

wannaride

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 820 posts
Jelentem még élek.
WaNNaRiDE

#3569
Hápi

Hápi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 952 posts
Na mizu?
Hazaért mindenki épségben?
Gratula minden jelenlévõ sporttársnak, hogy jelenlétükkel emelték a verseny színvonalát és ebben a nagy melegben is belevágtak és lehetõségeik meg erõnlétüknek megfelelõen teljesítteték a távot. Külön gratula Öcsinek, hogy kitûzött célját teljesítette és a Budamaratonon Tordai Teri nénitõl elszenvedett vereségért visszavágott, és jelentõs elõnnyel ért célba elõtte!:clap:
A végén jól elkeveredtünk? Hova tüntetek? Elõbb a sör volt és utánna a gulassuppe (gulyásleves németül). Nekünk fordítva, utánna meg közkívánatra -kísérõk többségben- autóba sültünk és irány haza!

Jöv. (4-5) hétvégén ki jön gyalogtúrára??

Etyeki barátommal meg haverjaival tervezünk egy Bükk Maraton pályabejárást. Érdekelne közületek valakit? Idõpont is kellene, hogy kinek mikor lenne jó!
Péntek este vagy szombat reggel lemennénk és vasárnap este jönnénk haza.

11-12.i hétvégére, valamelyik napra összehozunk egy Gödöllõi túrát a többiekkel?

Zoozoo: megrendelted a géped? Úgy olvastam, hogy a polaris mellet döntöttél? Ha gondolod megnézheted az én 18" vázméretû gépemet meg ki is próbálhatod, hogy milyen! Privátba elküldöm a telcsi számom, ha érdekel csörges meg.

#3570
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
Húú, tényleg, így utólag is sok erõt és jó szórakozást kívánok nektek :)
Beszámolót és fényképözönt várok :)

#3571
KisOcsike

KisOcsike

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1,090 posts

Nos a nem túl nagy lelkesedés miatt nem folytattam :)


A lelkesedés megvolt, csak keveredett egy jó adag elkeseredéssel.....

Légy jó, és szobatiszta! Drukkolj nekünk! :clap: Irány Szílvásvárad! :bananadan

Én meg jobban tenném, ha lassan összepakolnék..... :wyjezdzam

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

#3572
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
Nos a nem túl nagy lelkesedés miatt nem folytattam :)
A patakpart mindenképpen önkormányztai tulajdon, nemtom hány méteres körzetben, ha oda nyomatnák a kerékpár utat, akkor nem kéne ingatlanokat felvásárolnia.
Viszont ott kötve hiszem, hogy aszfalutat engednének - igaz szétcseszték már a beton töltéssel az egész pataknak az élõvilágát - ellenben lehetne valami köves út, amit beledöngölnének a földbe. Tiszta középkori szekérút feeling :)
Ha nagyon-nagyon olcsó lenne, akkor lehet, hogy érdekelnék felsõbb szinteken élõket is - az a baj, hogy a bringásokon kívül senkinek sincs haszna belõle - úgyhogy egyenlõre felejthetõ :(

#3573
Hápi

Hápi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 952 posts


Nah hagyjuk a hülyeséget...
Most kérdezgettem embereket: szal pályázathoz legalább a kívánt összeg felének meg kell lennie más forrásból, aztán már konkrét rendezési tervnek kell lennie az önkori részérõl, még talán komplett tervnek is. Ezek után van keresnivaló a pályázatokon. Köbö 1,5-2 milla egy kilométer kerékpárút - ez nem hivatalos és lehet, hogy elavult adat - ennyi biztosan.
Itt még bonyolítaná a szervezést (bár lehet, hogy anyagilag könnyítené), hogy ugye közösen a X. kerülettel kéne pályázni.
A harmadik - jelen pillanatban nem látok kerékpár út építésére pályázatot sehol, csak Balaton környékére.
A ráadás pedig: ez egy év is lehet - mármint csak az elõkészítõ munka; szóval, ha most elkezdenénk 2-3 év kéne míg át lenne adva.
Egy dolgot viszont marhára ki lehetne használni: a választásokat - biztosan tapasztaltátok már, hogy választások elõtt hirtelen minden felvirágzik, megjavul, felújít és sok az ígéret is - ezt ki kéne használni :)
Van valakinek hozzáfûzni valója?

Szerintem az is eléglenne ha a patak mentén csinálnának egy aszfaltsávot a Kerepesi útig, onnan meg van tovább.
1-2 milla km-enként? Nem sok az egy kicsit? Fogjunk össze mindenki hoz egy szák cementet meg némi sódert és csináljuk meg!! Lehet,hogy lemegyek kedves képviselõnk fogadóórájára és felvetem neki a témát (csatornaügyben is segített).
Láttátok tegnap este a Kész Átverést? Volt benne egy hírdetés ami nekem tök úgy jött le, hogy az összes bringás részeg kocsmatöltelék. A Helyi Hírekben is az összes bringás aki szóbakerül ittas volt. Lehet, hogy ezért viselkednek velünk így az autósok? Ezen változtatni kellene!!

#3574
Hápi

Hápi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 952 posts

Ohhh.... yeee! Maradjunk a Birdhill megnevezésnél!
Na jó, bevallám, hogy a házi veresenyem, me mútkó kicsit unatkoztam! Gondoltam szervezek egy Öcsi fesztivált, me éppen jobb nem jutott az eszembe.... ::) Hápi! Mi rák ez?? Vagy el kéne olvasnom? De hát az izé! Fárasztó!

KisÖcsike egy messzi-messzi Öcsi fesztiválról

Balaton Régió Mountainbike fesztivál! Július vége felé a Zemplénmaraton elõtti hétvégén -asszem. Tavaly voltam és nagyon jó volt: szakadó esõben indultunk és utánna 40 fok párás melegbe értünk be a célba. A terep dimbes-dombos, végig tekerhetõ és nincs órákon keresztüli mászás. Nézd meg a kiírást!

#3575
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
Háháháháháháááá Igaz - úgyis azt mondják, hogy oké.. majd...
Nem elég az összefogás persze, de attól még el lehet játszani a gondolattal, nem? :)
Ha most elkezdjük szajkózni, akkor 5 év múlva lehet is belõle valami! Tök jó! Mert ha teszem azt 3 év múlva kezdenénk el, akkor 8 év múlva készülne el... Tehát minél elõbb - elvileg.
Rengeteg pénz és most csatornázásra, meg útépítésre megy el a zsé a kerületben, szóval tényleg nincs semmi valóság alapja.
De mindebben van egy nagyon-nagyon jó dolog: lesz egy 18-as Polarisom nemsoká' :peace::peace: :rubik:

#3576
KisOcsike

KisOcsike

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1,090 posts

Szerintem elõbb bringát vegyél! Bringautat pedig csak azután...


:lol1: :clap:

Ehhez szerintem civli szerrvezetekkel kéne összefogni. Mert egymagunkban elég kevesekleszünk! El kell menni olyan helyi fogadóórákra, vagy mikre, ahol akkor konkréltan meg tudják mondani, hogy nincs rá pénz, és különben is xarnak rá!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

#3577
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
LOL, ugyanezt mondja a kollegám is :air:

#3578
wannaride

wannaride

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 820 posts

:DDD Ugrálok a fákon, villanyoszlopon? Király! Én leszek a Triálman! Bár évek óta dédelgetett álmom, hogy hõs leszek és a nevem Növényember lesz, aki mindenhol ott terem, ha bántani merik a virágokat és ültetni is fogok. Megmentem a természetet, ja és persze repülve érkezek és távozok... De tetszik ez a pattogós téma is :D
90 kiló a triálhoz gáz sztem ;)

Nah hagyjuk a hülyeséget...
Most kérdezgettem embereket: szal pályázathoz legalább a kívánt összeg felének meg kell lennie más forrásból, aztán már konkrét rendezési tervnek kell lennie az önkori részérõl, még talán komplett tervnek is. Ezek után van keresnivaló a pályázatokon. Köbö 1,5-2 milla egy kilométer kerékpárút - ez nem hivatalos és lehet, hogy elavult adat - ennyi biztosan.
Itt még bonyolítaná a szervezést (bár lehet, hogy anyagilag könnyítené), hogy ugye közösen a X. kerülettel kéne pályázni.
A harmadik - jelen pillanatban nem látok kerékpár út építésére pályázatot sehol, csak Balaton környékére.
A ráadás pedig: ez egy év is lehet - mármint csak az elõkészítõ munka; szóval, ha most elkezdenénk 2-3 év kéne míg át lenne adva.
Egy dolgot viszont marhára ki lehetne használni: a választásokat - biztosan tapasztaltátok már, hogy választások elõtt hirtelen minden felvirágzik, megjavul, felújít és sok az ígéret is - ezt ki kéne használni :)
Van valakinek hozzáfûzni valója?


Szerintem elõbb bringát vegyél! Bringautat pedig csak azután...
WaNNaRiDE

#3579
zoozoo

zoozoo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 857 posts
:DDD Ugrálok a fákon, villanyoszlopon? Király! Én leszek a Triálman! Bár évek óta dédelgetett álmom, hogy hõs leszek és a nevem Növényember lesz, aki mindenhol ott terem, ha bántani merik a virágokat és ültetni is fogok. Megmentem a természetet, ja és persze repülve érkezek és távozok... De tetszik ez a pattogós téma is :D
90 kiló a triálhoz gáz sztem ;)

Nah hagyjuk a hülyeséget...
Most kérdezgettem embereket: szal pályázathoz legalább a kívánt összeg felének meg kell lennie más forrásból, aztán már konkrét rendezési tervnek kell lennie az önkori részérõl, még talán komplett tervnek is. Ezek után van keresnivaló a pályázatokon. Köbö 1,5-2 milla egy kilométer kerékpárút - ez nem hivatalos és lehet, hogy elavult adat - ennyi biztosan.
Itt még bonyolítaná a szervezést (bár lehet, hogy anyagilag könnyítené), hogy ugye közösen a X. kerülettel kéne pályázni.
A harmadik - jelen pillanatban nem látok kerékpár út építésére pályázatot sehol, csak Balaton környékére.
A ráadás pedig: ez egy év is lehet - mármint csak az elõkészítõ munka; szóval, ha most elkezdenénk 2-3 év kéne míg át lenne adva.
Egy dolgot viszont marhára ki lehetne használni: a választásokat - biztosan tapasztaltátok már, hogy választások elõtt hirtelen minden felvirágzik, megjavul, felújít és sok az ígéret is - ezt ki kéne használni :)
Van valakinek hozzáfûzni valója?

#3580
wannaride

wannaride

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 820 posts
Vazmeret temaban... szerintem a 18"as lesz a jo meret. Amugy pedig ki kell probalni.. a 16"os szerintem kicsi.
WaNNaRiDE