Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

B.L.68

B.L.68

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
Sziasztok!

Hápi! Ha kiderült, hogy szombaton kell-e vinni a gépeket akkor csörgess meg, vagy írj! Köszi
A csúcsot nem elég meghódítani, ha felértél nézz is körül!!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Mivel kései volt az indulás, így csak a kerületi dombocskán csámpáztunk egyet - egy jó felvezetése a holnapi nagyobb turácskának, ami lenne a felfedezés. 17-kor indulnánk, addig meggyógyulhatna a térded. :)

Más: NAGGYON DUURVAAA a GOOGLE EARTH!!!
Nagyon érdemes letölteni és felfedezni vele okosságokat.
Tények: a laktanyához vezetõ út, ahonnan igazán kezd emelkedni 177 méteren van! A laktanya 290 méteren. Sac per köbö az út hossza 1600 méter, ami átlagemelkedésben azt jelenti, hogy sovány 7% az emelkedõ, de 1100méter megtétele után már 270 méteren vagyunk, ami azt jelenti, hogy így sem éri el a 10%-ot az emelkedés. Namost jól be voltam szarva és röpködtek a 20%-ok, de ezért bocsánatot kérek, és mivel mindent megtudtam most már a laktanyáról, így nemcsak titeket, de jómagamat is békén hagyom a dologgal :) Szívesen :)

5kor én ott leszek elágon, csakhogy legyen húzóerõ, bár a jobb térdem nem 100százalékos. Nincs térképem, mert a múltkor sikerült valahol elhagynom, szóval nem én leszek a túravezetõ.
DE NINCS ALKOHOLIZÁLÁS ÁM!!! :no:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mennyire lehet jókat tekeregni arra Csömör és tsai felé?

Csömör-Mogyoród fele már lehet. A Gödöllõ maratonos topic lehetne kb társtopicunk ebben...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Meg még egy rakat dolog, az épületektõl az utakig......

KisÖcsike

Everesten beszartam :) Mondjuk alig találtam meg :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

És már megint ki mondta Neked, hogy nézd meg??? Hááááááá :bananadan Mire mennétek nélkülem??? :chin:
Tök jó benne, hogy 3D-ben meg lehet nézni a domborzatot:

Feltöltött kép

Meg még egy rakat dolog, az épületektõl az utakig......

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Na hogy sikerült a felfedezõút? Sajnos a térdem ma reggelre teljesen bedurrant fogalmam sincs, hogy mitõl, ezért nem tudtam menni. Ha nem javul gyorsan, akkor a Mátra Maraton indulásom is kétséges. Azt sem tudom, hogy mit kéne csinálnom vele, kenjem valamivel, vagy borogassam. El vagyok keseredve.

Mivel kései volt az indulás, így csak a kerületi dombocskán csámpáztunk egyet - egy jó felvezetése a holnapi nagyobb turácskának, ami lenne a felfedezés. 17-kor indulnánk, addig meggyógyulhatna a térded. :)

Tények: a laktanyához vezetõ út, ahonnan igazán kezd emelkedni 177 méteren van! A laktanya 290 méteren. Sac per köbö az út hossza 1600 méter, ami átlagemelkedésben azt jelenti, hogy sovány 7% az emelkedõ, de 1100méter megtétele után már 270 méteren vagyunk, ami azt jelenti, hogy így sem éri el a 10%-ot az emelkedés. Namost jól be voltam szarva és röpködtek a 20%-ok, de ezért bocsánatot kérek, és mivel mindent megtudtam most már a laktanyáról, így nemcsak titeket, de jómagamat is békén hagyom a dologgal :) Szívesen :)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Na hogy sikerült a felfedezõút? Sajnos a térdem ma reggelre teljesen bedurrant fogalmam sincs, hogy mitõl, ezért nem tudtam menni. Ha nem javul gyorsan, akkor a Mátra Maraton indulásom is kétséges. Azt sem tudom, hogy mit kéne csinálnom vele, kenjem valamivel, vagy borogassam. El vagyok keseredve.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Hell!

Kinek lenne egy lazánál erõsebb túristicseszkijt lenyomni?
Végülis a mókás része az isaszegi emlékmûtõl kezdõdne és a Pécel-Isaszeg közti tóhoz jutnánk vissza. Nem hosszú, de szerintem mászós és mivel hamar sötétedik, így nem állnék meg sörözni - ezért erõsebb a lazánál .
Gugli mep-rõl látható egy út, ami kimegy az emlékmûtõl az erdõbe és visszakanyarodik a weekend házakhoz - tudjátok, amik olyan magasan vannak a domb tetején .
(a link: http://maps.google.c...35306&t=k&hl=en - nagyjából középre állítottam, hogy kis felbontásnál is megtalálható legyen (inkább jobbra) az erdõben árvaként kanyargó út - szinte világít - ez a célút :))

A felfedezendõ útszakasz így köbö 3km. Vagyis nem is sok.
Na? na? naa??? :)

Na, akkor ez holnapra eltolva, a mai felhozó miatt :) De 5-kor indulnánk, mert vészesek most már a korai naplementék. Egy pislogás alatt sötét éjszaka lesz. És nem ittam sokat.

Öcsike! Mark Webber: 372km/h :)
Charon!
Mennyire lehet jókat tekeregni arra Csömör és tsai felé?

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hell!

Kinek lenne egy lazánál erõsebb túristicseszkijt lenyomni?
Végülis a mókás része az isaszegi emlékmûtõl kezdõdne és a Pécel-Isaszeg közti tóhoz jutnánk vissza. Nem hosszú, de szerintem mászós és mivel hamar sötétedik, így nem állnék meg sörözni - ezért erõsebb a lazánál :).
Gugli mep-rõl látható egy út, ami kimegy az emlékmûtõl az erdõbe és visszakanyarodik a weekend házakhoz - tudjátok, amik olyan magasan vannak a domb tetején :D.
(a link: http://maps.google.c...35306&t=k&hl=en - nagyjából középre állítottam, hogy kis felbontásnál is megtalálható legyen (inkább jobbra) az erdõben árvaként kanyargó út - szinte világít - ez a célút :))

A felfedezendõ útszakasz így köbö 3km. Vagyis nem is sok.
Na? na? naa??? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Wuhhúúúú!

Nálunk még vasárnap reggel is esett az esõ, így aztán olyan 4 óra körül úgy gondoltuk, hogy a homok talán elég jól elnyeli a vizet, nézzük csak meg a tandemmel. Átmentünk Csömörre, és elõbb a kedvenc hanyattesõs aszfaltos emelkedõnkön másztunk fel sikerrel, aztán az utcán kószáló kutyika miatt vissza is gurultunk rajta.
A hely nem semmi azért. Viszonylag rövid (fél kilcsi), kanyarog, de százalékban hihetetlenül durva, helyenként 45 fokos. Amikor legurultunk rajta (tandemmel most elõször), nos nekem is okozott némi élvezetet (parát), amikor a jobbos kanyarban az út értelemszerûen jobbra lejt és nekidõltünk kanyarodás közben.
Innen aztán áttekertünk Mogyoródra az erdei-mezei utakon, jó kis pocsolyavadászattal, és a nedves homok tényleg sokkal jobb, mint a száraz. Közvetlen a Hungaroring elõtt azonban már sár volt, a legkellemesebb fajtából.
A tárcsafék még éppen kilátszott belõle, tekerni nem lehetett, a bringa stabilan állt kettõnkkel is eldõlés nélkül. Miután sikeresen kimásztunk a sárból, megnéztük a ring hátsó bejáratánál (fõkapu) levõ lejtõt, ahol 63-ra növeltük szimpla gurulással az eddigi sebességrekordunkat, közben repkedett mindenfele a sár.

Azt hiszem kellõen felkészültünk a BEAC-ra.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

A képek alapján Öcsike inkább kutyista, mint humanista

Ezt nem is tagadtam! :)

A jósportemberek:

http://kep.tar.hu/ki...1757/15094906#2
http://kep.tar.hu/ki...1757/15095133#2
http://kep.tar.hu/ki...1757/15095270#2
http://kep.tar.hu/ki...1757/15094717#2
http://kep.tar.hu/ki...1757/15094645#2 <-- Erre gondoltál??

KisÖcsike

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
A kutyák annyira kiészültek a tegnapi bulin (meg az Öcsikének pózolásban), hogy egész nap csak aludtak. Tünci mókusok. A képek alapján Öcsike inkább kutyista, mint humanista, bár a hét szociofotója kétségtelenül "Holicza a bográcsállvánnyal" címû kép.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Csak ennyi? Este már csak világítottál a géppel?

Nem csak villogtattam! Csak még most is töltõdnek fel! Kb 10 perc és finitó! Olyan 90 kép körül van a vége!

KisÖcsike

ui: rdy!!!

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Töltöm fel én is a képeket!! http://kep.tar.hu/kisocsike

Csak ennyi? Este már csak világítottál a géppel?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

A zenét amire most még fönt KELL maradnom, és mit hallgatok, azt nagyon köszönöm; KIRÁLY(!!!).

What kind of zene???

Gyula!

Uff!! Izé!! Mé mindig sunyiba vagyok lefotózva??? Állandóan pofázok, és így úgy festek mint egy õrült fényképezõgéppel! (Bár nincs messze az igazságtól...) :)

KisÖcsike

ui: Töltöm fel én is a képeket!! http://kep.tar.hu/kisocsike

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Örülök, hogy mindenki jól érezte magát, és annak is, hogy ilyen jó társaságot sikerült összehozni. A végén már voltak gondjaim a gravitációval, de az biztos a fáradtság miatt volt. Alkohol rengeteg maradt, nem tudom, mit kezdjek vele. :chin: Na mindegy, majd megoldom.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Képek itt:
http://pix.bikemag.hu/csgy/Buli+08_28/

Giovanni

Giovanni

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Régen voltam itt,de most több mint helyénvaló. Nem ismételném Öcsikét,csak helyeselném és megerösiteném azt amit alább írt. A zenét amire most még fönt KELL maradnom, és mit hallgatok, azt nagyon köszönöm; KIRÁLY(!!!).

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hali!!!

Ezuton is megköszönném Gyula Bácsinak + Familinek a vendéglátást!! Szupi buli volt: bogrács, kaja, pia, szép lányok, sok bringás, és még a satöbbi ami most nem jut eszembe!

KisÖcsike

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Gyõzõnél voltál már???
Elmész elágra, onnan tovább az állomás felé a Ferihegyin, ha átmentél a sineken, rögtön jobbra a Liget soron, gurulsz, közben sasolsz vmi táblát, talán a bal oldalon van kirakva, balra befordulsz és a IV. utcán jobbra be, még egy kis gurulás és jobb oldalt lesz a boltocska. Szerintem okosba biztos tud hozni, sokan odajárnak, mert néha olcsóbb mint a Pap.

Hallottam róla, de még nem jártam nála - megnézem, szenksz