Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Gyõzõnél voltál már???
Elmész elágra, onnan tovább az állomás felé a Ferihegyin, ha átmentél a sineken, rögtön jobbra a Liget soron, gurulsz, közben sasolsz vmi táblát, talán a bal oldalon van kirakva, balra befordulsz és a IV. utcán jobbra be, még egy kis gurulás és jobb oldalt lesz a boltocska. Szerintem okosba biztos tud hozni, sokan odajárnak, mert néha olcsóbb mint a Pap.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

A szabadság sugárúti turi megszünt. Sajna... Nekem még sikerült elcsípnem a végkiárusítás legvégét Júniusban, szóval a 10000Ft-os ujjatlan Magellan mezeket 1400ért adták. Meg is vettem a maradék 3at mind. Ritka jó vétel volt.

Basszus...
Ismersz a kerületben még hasonló boltot Pap-on kívül?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

LOL ;)

Nem tudjátok, hogy ilyen Magellanos mezeket honnan lehet beszerezni? Sajnos nem találok neten sehol.
Mégegy: most mondták, hogy itt a 17-ben a Szabadság sgt. és a Várvíz utca sarkán van egy turkálós, aki nem mellékesen bringás pólókat gyártat jó áron és nem is rosszakat. Ismeri õket valaki? :)

A szabadság sugárúti turi megszünt. Sajna... Nekem még sikerült elcsípnem a végkiárusítás legvégét Júniusban, szóval a 10000Ft-os ujjatlan Magellan mezeket 1400ért adták. Meg is vettem a maradék 3at mind. Ritka jó vétel volt.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Evezgetek.

LOL ;)

Nem tudjátok, hogy ilyen Magellanos mezeket honnan lehet beszerezni? Sajnos nem találok neten sehol.
Mégegy: most mondták, hogy itt a 17-ben a Szabadság sgt. és a Várvíz utca sarkán van egy turkálós, aki nem mellékesen bringás pólókat gyártat jó áron és nem is rosszakat. Ismeri õket valaki? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mizujs a Styx-en?

Evezgetek.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Ne aggódj Zoozoo! Nekem is a lefele volt nehezebb. Most persze könnyen beszélek, mert Charon háta mögött csak oldalra tudok nézelõdni a tandemen.....;)

Ha nem valami gyomorforgató meredek a cucc, akkor én sem szédelgek nagyon.
Csak Hápi mesélte mostanában valamelyik maratonjáról, hogy valami 30 méteres földleszakadáson kellett lejönnie, ami majdnem 90 fokos volt - na az már para. "A legnehezebb rész az elsõ harmincon egy közel függõleges kb. 30m-es lefelé és egy közel 45 fokos 50m-es felfelé volt." - Na én, az ilyeneknél visszafordulnék.

Charon!
Remélem nem keresnek így 15 év távlatából :)) Mizujs a Styx-en?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

MEGMÁSZTAM A LAKTANYÁT!!! juhéjjjj

Ezért keres a katonai rendészet? :D

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Fel is? Attól nem félek, hacsknem egy szakadék van mögöttem.
Lefelé már mondjuk húzósabb, mert fosok a magasságtól - vagyis inkább a hirtelen mélységektõl. Persze nem kell lemenni egy 75°-os leszakadáson , ami több 10 méter, gondolom... remélem :)

Ne aggódj Zoozoo! Nekem is a lefele volt nehezebb. Most persze könnyen beszélek, mert Charon háta mögött csak oldalra tudok nézelõdni a tandemen.....;)

:love:

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Ejj, ember, hát itt sír a szám 3 hónapja, hogy így laktanya, úgy laktanya, nem figyeltél? :D - persze, hogy bringával másztam meg! :)

Persze mit is vártam Charon magyarázatai után.
Doh.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

HÖÖHÖHÖHÖÖÖÖÖJJJ, azé nem ekkora nagy cucc, eeemmmbeeerr :)

JAhhhhh tudom én.... :D

*Zoozoo a laktanyához érve elkezdte nézegetni a 200 km-en belüli hegyeket.,....de semmi érdemlegeset nem talált, ami elég kihívás elé állítani, vagy leglább a nyugalmi pulzusa kimozdításásra kényszerítené.... :guitar:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Bejom!!

Zoozoo a hét hõse! A hegyek meghódítója!
Gratula neki!!

KisÖcsike

HÖÖHÖHÖHÖÖÖÖÖJJJ, azé nem ekkora nagy cucc, eeemmmbeeerr :):D:D:D

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Ejj, ember, hát itt sír a szám 3 hónapja, hogy így laktanya, úgy laktanya, nem figyeltél? :D - persze, hogy bringával másztam meg! :)

Bejom!!

Zoozoo a hét hõse! A hegyek meghódítója!
Gratula neki!!

:bananadan

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Szia Peti!
Ma sikerült eljutnom egy csontkovácshoz,de nincsen semmi gáz csak nagyon letapadtak az izmaim és azért fáj mindenem! Mostmár felvagyok lazulva és kellemesebben érzem magam,mint délelött!

Mokir tudnánk valahl összefutni,mert az ismerõseimnek kellene LIVESTRONG-os karkötö! 3db felnött mérteû eddig!

Köszi:Barni

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Dobtad a bringázást ? :(

Legalább futottál volna fel inkább az oldalán ,mint egy vérbeli parkouros.

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

MEGMÁSZTAM A LAKTANYÁT!!! juhéjjjj :D

Dobtad a bringázást ? :(

Legalább futottál volna fel inkább az oldalán ,mint egy vérbeli parkouros.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Nahát ezt nem hiszem el!!! Egy leányzóval váltjuk egymást a pékségben és ma elrontotta a beosztást és helyettem csinálta, amikor odaértem :D:D

Ihattam volna sört is :)

MEGMÁSZTAM A LAKTANYÁT!!! juhéjjjj :D

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Merjél terepen menni leszállás nélkül köbö. Le is, fel is.

Fel is? Attól nem félek, hacsknem egy szakadék van mögöttem.
Lefelé már mondjuk húzósabb, mert fosok a magasságtól - vagyis inkább a hirtelen mélységektõl. Persze nem kell lemenni egy 75°-os leszakadáson , ami több 10 méter, gondolom... remélem :)

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Dehogy kell letörésugrás egy maratonhoz!

Nem mondod ... bár ,azt is megmagyaráztad ,hogy nem a "másik oldalról" vannak a képek. ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dehogy kell letörésugrás egy maratonhoz!

Válasszon egyet (akár TT-t) és induljon. Pl. Mátra marci, a szabadonfutón belül a bringás lányok topicban Mellon az 55 km-es elõnevezését adná el (sérült a lába).

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

Merjél terepen menni leszállás nélkül köbö. Le is, fel is.

És gondolom leugrani 1 méternél nagyobb letöréseket. 1 méter alattiak még XCben is elmennek ,nem ? ;)

Nagy a pofám ,de én sem ugrottam még méternél nagyobbat. ;)