Technikai tudás alatt pontosan mit értesz?
Merjél terepen menni leszállás nélkül köbö. Le is, fel is.
Technikai tudás alatt pontosan mit értesz?
Akkor gyere velünk tekerni Charon tavaly két hónap alatt bringást faragott belõlem. És a két hónap alatti heti 2 - 3 rövid (max. 30 km) edzés után végigvonszolt a tavalyi Mátra Maratonon középtávon.....Most meg BEAC maxi Csatlakozz
Mióta tekersz? Mert én 3 hónapja
:love:
Ne már, abban semmi gázos nincsen!!!
Most mondjam, hogy tandemmel is....
Inkább erõ, szív, tüdõ, magyarul test temetés Pécel felett
A rövidtávú céljaim egyike, hogy végre megmásszam egyszer. Remélem rövidtávúnak tekinthetem
Laktanya = Bajtemetés Pécel felett?
JAJAJJajajjajajjjj nem akarok megint elõre örülni, de ma már többet süt a nap, mint elõzõ napokban, így talán izé, esetleg, vagyishát, hogyismondjam - tali 6-kor Azúr elõtt?
Laza cangatúra? Nagytarcsa felé a hosszú, de lazább emelkedõn, aztán ki Isaszegre, majd hát talajviszonyoktól függõen a kis horgásztó felé vissza és ott egy frissítõpont? Szívem szerint felmásznék oda nagyon magasra is, ahol még lehet látni házakat a domb tetején.
Ja, informálódtam és a laktanya meg társai köbö 300 méteren vannak. A laktanyához felvezetõ brutál út pedig 1 km-es és 18-19%-os.
Hát igen az új ház vagy a felújítás? Vagy a lakodalmat mentek fizetni most, hogy a sok bringás házhoz viszi a pénzt!
:love:
Igy szuletnek a legendak... emberevo kigyokrol, 6 meteres oriasokrol, 40-nel feltekero Ocsikekrol
Féligazság nem igazság: visszafelé Öcsi fingatott a néha feltekert 40-es tempóval
Csak ez a vadember értette félre!
Voltunk most Zoozooval 1 órácskát tekerni! MSN-es lebeszéltük... azt említette, hogy sietõs lesz, mert dolga van, de azt nem hittem, hogy ennyire! A nyakamat tenném rá, hogy az elmúlt 2 hétben eddzõtáborban volt a srác! Úgy nyomta Nagytarcsa fele az emelkedõn mint a villám! Én meg csak lihegtem a nyakában 170es pulzussal szevassz! Ha ez így megy tovább kénytelen leszek Hápival tekerni!![]()
KisÖcsike
napi 12 óra alvással lassan vissza térek az eredeti kerékvágásba,bár a gerincemnek nem tetszett valami! Azóta folyamatosan zsibbad a jobb kezemen két ujjam! Szerintem lehet hogy valami idegbecsípõdhetet! De azon kívül semmilyen komolyabb probléma nem lépett fel!
Egy kicsit elfáradtunk mind a ketten!!!!
Ui:Köszönöm a gratulációt :clap: :clap: :clap: