Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Technikai tudás alatt pontosan mit értesz?

Merjél terepen menni leszállás nélkül köbö. Le is, fel is.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
@sunset: Dokinál jártál? Tudott érdemlegeset mondani?
WaNNaRiDE

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Technikai tudás alatt pontosan mit értesz?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Érdemes maratonnak nekiindulni, ha van valamekkora kitartásod, és egy minimális technikai tudásod.
Hatalmas élmény, és egy versenyen fejlõdsz legjobban!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Akkor gyere velünk tekerni Charon tavaly két hónap alatt bringást faragott belõlem. És a két hónap alatti heti 2 - 3 rövid (max. 30 km) edzés után végigvonszolt a tavalyi Mátra Maratonon középtávon.....Most meg BEAC maxi Csatlakozz

Igen, rendszeres edzéssel tényleg sokat lehet fejlõdni :)
És persze mindig nálad jobb bringásokkal tekerni.
Többé-kevésbé nekem is rendszeres a tekerés - bár ez a nyár pocsék idõjárás szempontból.
Ezért is fogytam 90-rõl 80-ra máig. És a célom 70 alatt van, szóval még mindig 10 kiló felesleg van.
Ezen kívül, 5 éve nemhogy nem tekertem, hanem nem is mozogtam - számítógép mögött ültem és hízóztam :)
Egyszóval, ha e tények ismerete után is azt mondjátok nekem, hogy könnyû abba a laktanyába feltekerni, akkor megsértõdöm :D

Mondta Öcsi, hogy közel laktok viszonylag ehhez a kerülethez, szóval fogunk sokat együtt tekerni még - meg persze az itteni kerületi cápákkal is ;) Meg ha végre elérek egy szintet, akkor természetesen érdekel az ilyen maratonos dolog is, mert azért is bringázom, hogy világot lássak.
Alakuljon a közösség és akkor nagyon frankó lesz a társaság.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A Te érdemed, nem én faragtam belõled!:clap1:

:love1:
(Az a 30 kilcsi nagyrészt a _nagytarcsai emelkedõ_)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Mióta tekersz? Mert én 3 hónapja ;)

Akkor gyere velünk tekerni:) Charon tavaly két hónap alatt bringást faragott belõlem. És a két hónap alatti heti 2 - 3 rövid (max. 30 km) edzés után végigvonszolt a tavalyi Mátra Maratonon középtávon.....Most meg BEAC maxi;) Csatlakozz;)

:love:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Ne már, abban semmi gázos nincsen!!!
Most mondjam, hogy tandemmel is....

Mióta tekersz? Mert én 3 hónapja ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ne már, abban semmi gázos nincsen!!!
Most mondjam, hogy tandemmel is....

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Inkább erõ, szív, tüdõ, magyarul test temetés Pécel felett :) A rövidtávú céljaim egyike, hogy végre megmásszam egyszer. Remélem rövidtávúnak tekinthetem :)

A tegnapi vadröff tempód alapján már menne szerintem! :bananadan

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Laktanya = Bajtemetés Pécel felett?

Inkább erõ, szív, tüdõ, magyarul test temetés Pécel felett :) A rövidtávú céljaim egyike, hogy végre megmásszam egyszer. Remélem rövidtávúnak tekinthetem :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Laktanya = Bajtemetés Pécel felett?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

JAJAJJajajjajajjjj nem akarok megint elõre örülni, de ma már többet süt a nap, mint elõzõ napokban, így talán izé, esetleg, vagyishát, hogyismondjam - tali 6-kor Azúr elõtt?

Laza cangatúra? Nagytarcsa felé a hosszú, de lazább emelkedõn, aztán ki Isaszegre, majd hát talajviszonyoktól függõen a kis horgásztó felé vissza és ott egy frissítõpont? Szívem szerint felmásznék oda nagyon magasra is, ahol még lehet látni házakat a domb tetején.

Ja, informálódtam és a laktanya meg társai köbö 300 méteren vannak. A laktanyához felvezetõ brutál út pedig 1 km-es és 18-19%-os.

Sounds Good!

Én bennevagyok! Akkor Zazúr elõtt 6kó!

KisÖcsike

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
JAJAJJajajjajajjjj nem akarok megint elõre örülni, de ma már többet süt a nap, mint elõzõ napokban, így talán izé, esetleg, vagyishát, hogyismondjam - tali 6-kor Azúr elõtt?

Laza cangatúra? Nagytarcsa felé a hosszú, de lazább emelkedõn, aztán ki Isaszegre, majd hát talajviszonyoktól függõen a kis horgásztó felé vissza és ott egy frissítõpont? Szívem szerint felmásznék oda nagyon magasra is, ahol még lehet látni házakat a domb tetején.

Ja, informálódtam és a laktanya meg társai köbö 300 méteren vannak. A laktanyához felvezetõ brutál út pedig 1 km-es és 18-19%-os.

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás

Hát igen az új ház vagy a felújítás? Vagy a lakodalmat mentek fizetni most, hogy a sok bringás házhoz viszi a pénzt!

Hááát, õszintén szólva inkább a lakodalomra gyûjtünk. Aztán a lagzin majd a felújításra;)

És sajnos nem mindenki hozza házhoz a pénzt. Van aki után nekünk kell futkosni:(

:love:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Háh! Megjöttem! Most még esés nélkül! Ez várható mert, csak az SPD-re koncentráltam, hogy le ne essek! Majd ha elfeljtem! Nahh akor fogok nagyokat dölöngélni!!

Egyébként tetszik! Érdekes, próbáltam húzni, és eddig ismeretlen (vagy nem létezõ) izomcsoportokat találtam! De ezt még gyakorolni kell... egyenlõre elég szokatlan még. Miután sikeresen felszereltem a pedált, ki akartam próbálni a belépést még a szobában... de a legfeszesebbre volt állítva, és az istenért nem tudtam becsatoni! Szegény Ancikám, meg Sophie meg csak rémülten nézték, hogy mit csinálok! Ancika megkérdezte, hogy könyök és térd védõm nincs véletlenül??? :D

KisÖcsike

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Igy szuletnek a legendak... emberevo kigyokrol, 6 meteres oriasokrol, 40-nel feltekero Ocsikekrol :D

hehehehehehe, de a legenda most az oldalát és könyökét fájlalja az spd-nek köszönhetõen :D ...és nem legenda, hanem minimum mítosz :krol:

Na monnyad Öccs, milyen a húzós cucc? ;)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Féligazság nem igazság: visszafelé Öcsi fingatott a néha feltekert 40-es tempóval :)

Igy szuletnek a legendak... emberevo kigyokrol, 6 meteres oriasokrol, 40-nel feltekero Ocsikekrol :D
WaNNaRiDE

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Csak ez a vadember értette félre!

Voltunk most Zoozooval 1 órácskát tekerni! MSN-es lebeszéltük... azt említette, hogy sietõs lesz, mert dolga van, de azt nem hittem, hogy ennyire! A nyakamat tenném rá, hogy az elmúlt 2 hétben eddzõtáborban volt a srác! Úgy nyomta Nagytarcsa fele az emelkedõn mint a villám! Én meg csak lihegtem a nyakában 170es pulzussal szevassz! Ha ez így megy tovább kénytelen leszek Hápival tekerni! :D

KisÖcsike

Féligazság nem igazság: visszafelé Öcsi fingatott a néha feltekert 40-es tempóval :)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

napi 12 óra alvással lassan vissza térek az eredeti kerékvágásba,bár a gerincemnek nem tetszett valami! Azóta folyamatosan zsibbad a jobb kezemen két ujjam! Szerintem lehet hogy valami idegbecsípõdhetet! De azon kívül semmilyen komolyabb probléma nem lépett fel!
Egy kicsit elfáradtunk mind a ketten!!!!

Ui:Köszönöm a gratulációt :clap: :clap: :clap:

En ugyanezt erzem a bal kezemen... gyurus- es kisujj szombat ota zsibbad... nem hiaba, engem is megviselt az aznap letekert 137 km.
WaNNaRiDE