Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XVII. kerbõl van itt vki?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4117 hozzászólás a témában

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=547

Bár a szervezõket ismerve csak a táv...

A táv annyi, nekem tavaly három óra tíz körüli idõvel sikerült teljesíteni, nem egy vészes dolog és egész jó a szervezés.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Na meséljetek már, meséljetek már :)
Mit, hogy, mi, ki, mikor, hogyan?

Most megyek a kalapácsért! Ez az áramkörtenyészet másodjára fagyott le, mindkétszer akkor amikor a megírt üzenetet küldtem volna el! Most meg a gyorsválaszra megyek és idézetet csinál! Hát ezért szeretek inkább tekerni mind ezen szórakozni!
Majd írok egy hosszabb összefoglalót a hétvége eseményeirõl!
Holnap este tekerés?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=547

Bár a szervezõket ismerve csak a táv...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Hali!

A versenyrõl majd a többiek mesélnek, én csak fotózni voltam! A Mátra szép, az idõ jó volt! Szóval rossz nem lehetett! fotók itt: http://kep.tar.hu/kisocsike

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Akar ma valaki egyet tekerni Isaszeg felé??? Meg lehetne nézni, hogy a PIROS mennyire van benõve.:) Sörözés NINCS.:no: A találka 5kor elágon lenne, ha érdekel valakit a dolog.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Gyula! Boldog születésnapot kívánok!
WaNNaRiDE

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Köszönöm szépen mindenkinek! :juhu:
Hápi ötlete nekem is tetszik, benne vagyok.
Zoozoo, ma du. nálunk ünnepi evészet van, tehát azt a sörmeghívást kicsit el kell napolni. De ne aggódj, kerítünk rá sort! ;)

Jó, rendben van - gondoltam, hogy lesz ma banzáj, csak próba volt ;)
Megnyugodtam egyébként, mert most derült ki, hogy én sem tudnék menni. hhuh :)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Köszönöm szépen mindenkinek! :juhu:
Hápi ötlete nekem is tetszik, benne vagyok.
Zoozoo, ma du. nálunk ünnepi evészet van, tehát azt a sörmeghívást kicsit el kell napolni. De ne aggódj, kerítünk rá sort! ;)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Tekerhetnénk egy egészen lazát ma du/este.
Sör is lenne benne és tényleg csak a kocsma lenne a cél, mászás nélkül.
Gyula, ha idõd engedné, akkor meghívnálak egy jó sörre a kistónál :)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 hozzászólás
Boldog születésnapot csgy!

Dawn

:love:

Rix Raw

Rix Raw

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
Bulldog újévet Gyulának

Tudom ,hogy még korai ,de a jövõ évihez is szeretnék gratulálni !
(Na jó ,nem ezt akartam.)
Szal tudom ,hogy még korai ,de tervezitek a 05ös CriticalMass meglátogatását ?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Gyula Bácsi (21) BÓDÓG SZÜLINAPOT!!!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Boldog szülinapot kívánok Gyula!

Feltöltött kép

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
A topicindító fülét meg húzza meg mindenki aki találkozik vele.

csgy HEPPI BÖRZDÉJ

:birth:

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Igen ebben szervezkedem most éppen. Mert hát fogant egy ötlet, mégpedig: jöv hétvégén egy amolyan Kelet-Pesten és környékén lakó (amúgy bárki jöhet aki akar) BMFT-s túrázós, agyonNEMtekerõshogymindenkibirja, Gödöllöi-dombságban tekerõs, haverok, buli meg az f betûs ital helyet valami más... Szóval a lényeg tekerjünk már egyszer együtt, hogy mindenki megismerjen mindenki! Elvégre is itt lakunk pár kilcsire egymástól! Gödöllõ maratonos rovatban már jeleztem eme ötletem! Szóval mindenkinek jó!
"Alakuljon a közösség!"

Hajrá-hajrá, tetszik az ötlet, elvileg ráérek, úgyhogy személy szerint benne vagyok! :)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Kóka! Az jó hely! Rokonságom jelentõs része ott él és egyik megalkotóm is onnan származik. Sülysápról Isaszegre aszfaltút? Ez nekem is újdonság!

Egy számteches térkép jelölte, gondoltam megkeresem, de lehet, hogy csak tervbe volt véve és sosem készül el

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Végre sikerült végigolvasnom azt a sok oldalt amit utsó bejelentkezésem óta firkantottatok, és az általam fontosabbnak tartottakra megtettem hozzáfûzésem -rosszul hangzik na mindegy!
Szóval ami kimaradt:
Csatlakozván a többikekhez, cimborámmal hálásak vagyunk csgy barátunknak és szeretõ családjának, hogy ezt a kicsit bohókás bringásbandát vendégül látták egy marhapörkölt meg néhány sör erejéig és olyan felejthetetlen estét szerveztek nekünk. Remélem tudjuk majd viszonozni!

Hétvégi kiruccanásunkat a Mátrába majd még egyeztetjük, hogy ki mivel és hogyan közeliti meg a helyszínt!

Sajna a mai tekergést nekem is ki kellet hagyni mert negyed hatkor közbejött egy kis sürgõs elintéznivaló, így aki ott volt és várt attól elnézést kérek. Cimborám is így járt csak õ nálunk értesült róla!
Mindenkinek jó hétvégét! Beacosoknak és a MMra indulóknak jó tekerést és versenyzést, a bulizósoknak meg sok italtól sem mentes mulatós percet! Éljen az ifju pár -és a fotósuk(sunk)at vasárnap várjuk Mátraházán!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Naná, azért tudtam a lépést tartani veletek, mert néha belétek kapaszkodtam és pihentem :D

Tegnap korán végeztem, elmentem országútizni egyet. Gondoltam Sülysáp elõtt átmegyek az isaszegi 48as emlékmû felé, így levágok egy kanyart, térképen jelölve, bár még életemben nem jártam arra. Sikerült valami földútra tévednem, gondoltam bírja ezt még a slick. Aztán egy idõ múlva olyan mély lett a homok, hogy szerintem még a conti traktorgumim is elkapart volna benne. A 48as emlékmûvet persze nem találtam meg és Isaszeg helyett Kókán találtam magam. Mindegy, egyébként szép környék volt és így is lett egy 60as kis kör.

Kóka! Az jó hely! Rokonságom jelentõs része ott él és egyik megalkotóm is onnan származik. Sülysápról Isaszegre aszfaltút? Ez nekem is újdonság!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Mondta Öcsi, hogy közel laktok viszonylag ehhez a kerülethez, szóval fogunk sokat együtt tekerni még - meg persze az itteni kerületi cápákkal is ;) Meg ha végre elérek egy szintet, akkor természetesen érdekel az ilyen maratonos dolog is, mert azért is bringázom, hogy világot lássak.
Alakuljon a közösség és akkor nagyon frankó lesz a társaság.

Igen ebben szervezkedem most éppen. Mert hát fogant egy ötlet, mégpedig: jöv hétvégén egy amolyan Kelet-Pesten és környékén lakó (amúgy bárki jöhet aki akar) BMFT-s túrázós, agyonNEMtekerõshogymindenkibirja, Gödöllöi-dombságban tekerõs, haverok, buli meg az f betûs ital helyet valami más... Szóval a lényeg tekerjünk már egyszer együtt, hogy mindenki megismerjen mindenki! Elvégre is itt lakunk pár kilcsire egymástól! Gödöllõ maratonos rovatban már jeleztem eme ötletem! Szóval mindenkinek jó!
"Alakuljon a közösség!"

Rákosmente KerekSE;