Biztos mert beszólós!
Biztos azért, mert túl jó vagyok...

@Rix Raw: Jó poén, még senki nem sütötte el.

Szombati tekerészés: Bp-St. Endre-Pap rét-Visegrád-Esztergom, majd vissza.. ?
Biztos mert beszólós!
Mert nem szeret váltani.
Vagy ellõttem már ezt a gagyi singlespeedes poént ?
Wannaride miért szingli??
Honnan, mibõl?Szóval engem kihagytatok! :cry:
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Nahhh ne legyé mááá genyó!
Wannaridenak egy mûanyag játékbiciklije van! (tényleg)
Nekem meg egy egyéni építésû, gyönyörû "Handbuilt in the USA" Trek 8500-asom van, amit ha az aláírásomban a Trek szóra kattintasz, akár meg is csodálhatsz a kedves Sophie kutyusommal 1üt! :bananadan
KisÖcsike akinek most nagy az arca! :mexico:
Már csak tekerni kellene azzal a sok biciklivel!!!!!!Nem kell beszólni...
De azért lássuk be magas labda volt, nem tudtam kihagyni. Nem akartam senkinek sem a lelkébe gázolni (a tiedébe sem PR)
Szóval Polarisom nincs, de van egy Merida Matts Race Pro Issue-m és egy Trek Elite 9.8 montim és hamarosan lesz egy outim is
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Hali!
A múltkori közös K90 TT óta vettem egy mtb-t az országúti mellé. Magellan Crux. Két napos. Most egy darabig irány a hegyek!
Attisch
Üdv közöttünk! Nekem egy gyönyörû Adrenalinom van korrodált alu színben.Hello! Új vagyok itt! Én is 17kerület, Rákosligeti! Van egy Magellan Serpensem! Nektek??
Így kell fogadni a kedves embereket, gratula.
Sebaj malsky, ilyenek a mocsok meridások............. õõõõõ, de az nem is mûanyag....
Na mindegy, ha találkozol wannával gyúsd fel a trekjét, úgyis szénbõl van, legalább nem fog fázni a menetszéltõl
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce