Igazából semmibõl. Ez tényleg csak egy hétvégi összeruccanás lesz. Nem lesz kaja, pia, nõ. Ezekrõl mindenkinek magának kell gondoskodni.
Kérés hogy dobjatok egy emilkét a honlapon megadott címre. Csak hogy tudjuk kb. hányan is lennénk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Balatonkör 2005
Indította
potty
, 2005. január 17. 18:51
Írta 2006. augusztus 06. - 18:11

Írta 2006. augusztus 05. - 22:33

Sziasztok, érdekel a dolog, arra lennék kíváncsi mibõl maradok ki, ha Aszófõnél az északi parton maradok?!?
Siófokon lesz még valami,amiért érdemes még egy kört mennem???
Siófokon lesz még valami,amiért érdemes még egy kört mennem???

A nyúl egy igazi jellem.
-Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
-Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Írta 2006. augusztus 05. - 21:44

Igen, végig aszfaltos. A tempó naggyyooonnnn lassú. Sok megállás (mondjuk sörözni :-)). Siófokról indulnánk, a Fõ utcán van a Makovecz tervezte Evangélikus templom, mellette a parkoló szemben a Bringabolt.
Írta 2006. augusztus 05. - 20:45

Szevasztok!
Akit érdekel jövõ héten lesz egy kis túra (2006.aug.13-án). Sokkal bõvebb infó a www.balatonkor.hu -n. Várjuk, akinek van kedve jönni.
Valószinüleg érdekel, csak melyik evangélikus templom? Falu, város, megye, ország, ;-)
Gondolom végig aszfaltos buli..
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2006. augusztus 05. - 17:07

Szevasztok!
Akit érdekel jövõ héten lesz egy kis túra (2006.aug.13-án). Sokkal bõvebb infó a www.balatonkor.hu -n. Várjuk, akinek van kedve jönni.
Írta 2006. április 03. - 22:14

Szevasztok!
Akit érint: elõregisztráció idén is van, várjuk a jelentkezõket. További infó a megszokott weboldalon.
Hétvégén bejártam a "pályát" és jelentem a Balaton a helyén, várja hogy megkerüljük!
Akit érint: elõregisztráció idén is van, várjuk a jelentkezõket. További infó a megszokott weboldalon.
Hétvégén bejártam a "pályát" és jelentem a Balaton a helyén, várja hogy megkerüljük!
Írta 2006. március 01. - 18:59

Írta 2006. március 01. - 17:10

Semmi botrány nem lesz, ne aggódj! :-)
Prohi: Nyugodtan hozzászólhatsz, persze nyílt fórum. Nem is leteremtésnek szántam, inkább csak tájékoztatásnak. A Pinarello kolléga meg azért nem lett "megszólítva", mert elõször csak a Te hozzászólásodat olvastam el és arra reagáltam, ennyi.
Prohi: Nyugodtan hozzászólhatsz, persze nyílt fórum. Nem is leteremtésnek szántam, inkább csak tájékoztatásnak. A Pinarello kolléga meg azért nem lett "megszólítva", mert elõször csak a Te hozzászólásodat olvastam el és arra reagáltam, ennyi.
Írta 2006. március 01. - 10:34

huuh... jó kis botrány van kialakulóban!
szeritnem nem csak én hanem a többiek is akiknek nincsenek luxus igényeik úgyis a legolcsóbbat fogják választani! Persze ha ezzel támogatom a szervezõket az sem baj!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
yala
szeritnem nem csak én hanem a többiek is akiknek nincsenek luxus igényeik úgyis a legolcsóbbat fogják választani! Persze ha ezzel támogatom a szervezõket az sem baj!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
yala
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2006. március 01. - 01:50

Kedves Pötty!
Azt hittem, hogy ez egy nyilvános fórumoldal, ezért merészeltem tájékozódási lehetõséget adni egy kérdésre. Senkit nem akartam konkrétan megnevezni, azaz a lokomotívot sajnos mégiscsak megneveztem, bocs a konkrét infóért, és ha ezzel rontottam volna a tárgyalási pozíciótokat!
Mivel nem volt konkrét megszólítás:
Egyébként, ha ti jobb v. sokkal jobb árat tudtok kialkudni bárhol és azt közzéteszitek (mert még nem tettétek), akkor hülyék lennének az emberek máshova menni. a résztvevõknek meg hagyjuk meg a szabad kersegélés és választás jogát.
Ja és nem komolyan, csak zrikálás képpen, miért csak én lettem leteremtve és a pinarello kolléga nem?! :-) Köszi!
Prohi
Azt hittem, hogy ez egy nyilvános fórumoldal, ezért merészeltem tájékozódási lehetõséget adni egy kérdésre. Senkit nem akartam konkrétan megnevezni, azaz a lokomotívot sajnos mégiscsak megneveztem, bocs a konkrét infóért, és ha ezzel rontottam volna a tárgyalási pozíciótokat!
Mivel nem volt konkrét megszólítás:
ezért, mint segítõkész ember, segítettem, ahogyan egy fórumoldalon szokás, de látom,....... inkább nem is ragozom.Hali!
Valami szállásinfó mikor lehet majd kapni! Nem a korai foglalás miatt inkább csak a költségekkel akarok kalkulálni!
Egyébként, ha ti jobb v. sokkal jobb árat tudtok kialkudni bárhol és azt közzéteszitek (mert még nem tettétek), akkor hülyék lennének az emberek máshova menni. a résztvevõknek meg hagyjuk meg a szabad kersegélés és választás jogát.
Ja és nem komolyan, csak zrikálás képpen, miért csak én lettem leteremtve és a pinarello kolléga nem?! :-) Köszi!
Prohi
Írta 2006. március 01. - 00:02

én is csak ár felmérés miatt érdeklõdtem rá, hogy nagyjából mire lehet számítani!
Kösz yala
Kösz yala
Írta 2006. február 28. - 22:25

Yola:
Szóval szállás, mint már évek óta, idén is nagy valószínûséggel a Papp vendégház fog szállást biztosítani a nagyérdemûnek. Egyenlõre egyeztetés alatt van, szóval még konkrétumokat nem írok.
Prohi: Köszönjük hogy válasdzoltál,de arra szeretnélek kérni, hagyd meg nekünk, szervezõknek, hogy válaszoljunk. Azért is, mert nagy valószínûséggel a szállás ára úgy lesz kialakítva, hogy némi kedvezmény legyen. Másrészt szeretnénk támogatni ezzel is a segítségeinket, hogy például szállásként õket jelöljük meg. Aztán ha megtelik, jöhetnek a többiek.
Persze ezzel biztos nem voltál tisztában és pont emiatt szeretnélek megkérni, had válaszoljunk már mi a nekünk feltett kérdésekre. Köszi!
Szóval szállás, mint már évek óta, idén is nagy valószínûséggel a Papp vendégház fog szállást biztosítani a nagyérdemûnek. Egyenlõre egyeztetés alatt van, szóval még konkrétumokat nem írok.
Prohi: Köszönjük hogy válasdzoltál,de arra szeretnélek kérni, hagyd meg nekünk, szervezõknek, hogy válaszoljunk. Azért is, mert nagy valószínûséggel a szállás ára úgy lesz kialakítva, hogy némi kedvezmény legyen. Másrészt szeretnénk támogatni ezzel is a segítségeinket, hogy például szállásként õket jelöljük meg. Aztán ha megtelik, jöhetnek a többiek.
Persze ezzel biztos nem voltál tisztában és pont emiatt szeretnélek megkérni, had válaszoljunk már mi a nekünk feltett kérdésekre. Köszi!
Írta 2006. február 28. - 12:24

Írta 2006. február 28. - 11:18

proha:
thx az infót!
thx az infót!
Írta 2006. február 28. - 00:45

Könnyen találhatsz megfelelõ szállást a http://www.siofokpor...allashelyek.php oldalon, van ott minden: kemping - bungalló - ifjúsági - ** - *** - ****-os szálloda.
Akár foglalni is tudsz, már 1750,- Ft/fõ/éj-ért ( http://www.gportal.h...rtal/lokomotiv/ ) kaphatsz szilárd tetejû szállást, a rajttól 300, a vasútállomástól 100 m-re.
Prohi
Akár foglalni is tudsz, már 1750,- Ft/fõ/éj-ért ( http://www.gportal.h...rtal/lokomotiv/ ) kaphatsz szilárd tetejû szállást, a rajttól 300, a vasútállomástól 100 m-re.
Prohi
Írta 2006. február 28. - 00:09

Hali!
Valami szállásinfó mikor lehet majd kapni! Nem a korai foglalás miatt inkább csak a költségekkel akarok kalkulálni!
Írta 2006. február 12. - 20:28

Ha minden igaz kocsival megyek Sopronból ,de 3 órás úttal kell számolnom haza felé és sem oda sem visszafelé nem akarok ott aludni! (Tehát hajnali 3 kor ind.)
Akkor tényleg majd kicsit rövidebbrre vezsem az utoló megállkat!
Akkor tényleg majd kicsit rövidebbrre vezsem az utoló megállkat!
Írta 2006. február 11. - 13:24

Yola: Az utolsó vonat Siófokról Pestre ha jól emlékszem 20:40 -kor ment tavaly. Nem tudom ez mennyire megfelelõ. Az szinte biztos, hogy az utolsó pihenõt el kell lógnod, mert egyébbként nagyon netszesen érsz vissza. Sajnos ezzel évek óta szenvedünk, hogy a kiírt idõpontra beérjünk. Nagyon sok idõ megy el azzal, hogy a pihenõkön rendszeresen többen állunk, mint kellene. Idén lesz egy emberke, aki nagyon pontosan be fogja tartatni a megadott idõt.
Voti: Biztos lesz bejárás, még nem tudom. Gyere nyugodtan. Vagy nézz át az index forumba, velük is ha jól csalódom lesz elõtte valami kerülõsdi.
Voti: Biztos lesz bejárás, még nem tudom. Gyere nyugodtan. Vagy nézz át az index forumba, velük is ha jól csalódom lesz elõtte valami kerülõsdi.
Írta 2006. február 09. - 17:07

asszem akkor idén v.mi hasonlót fogok elkövetni!
vagy az uccsó kettõ pihenõt lerövidítem.
vagy az uccsó kettõ pihenõt lerövidítem.
Írta 2006. február 09. - 15:58

Tavaly ha jól emlékszem 8 körül értünk be, de akik siettek kihagyták az utolsó pihenõt a mekinél és elértek vmi Pesti vonatot (nem tudom mikor ment).
Pötty lesz idén is bejárás a szervezõknek? Ha igen és ráérek szívesen csatlakoznék, ha lehet!
Pötty lesz idén is bejárás a szervezõknek? Ha igen és ráérek szívesen csatlakoznék, ha lehet!