Gratulalok Nektek!
Ez lett volna az otodik BUEK Kupam, holnap Supercross utolso fordulo, egy het mulva meg CX OB, erre itt fekszem a korhazban...
Má megint mi a bajod?
Gratulalok Nektek!
Ez lett volna az otodik BUEK Kupam, holnap Supercross utolso fordulo, egy het mulva meg CX OB, erre itt fekszem a korhazban...
egyet azért kaptál tõlem:)
a cser engem utolsó emelkedõn elõzött meg, addig végig 2. helyen nyomtam:/
amugy 4. lettél, mert a tufi a senior kategóriába indult:D
nem tudom hány kört mentem. Somától nem kaptam kört. magenta cx bicóval voltam. Abból gondolom, h 4. lettem, h elõször engem szólítottak 3. nak de ugye a Soma lett az. de majd talán holnapra kiderül az igazság:)
A sebesség mindent megold.
na akkor most már tiszta minden:) azért ez az állat Tufi úgy berakta mellém az uccsó lejtõn azt hittem a fák közt kötünk ki:)egyet azért kaptál tõlem:)
a cser engem utolsó emelkedõn elõzött meg, addig végig 2. helyen nyomtam:/
amugy 4. lettél, mert a tufi a senior kategóriába indult:D
nem tudom hány kört mentem. Somától nem kaptam kört. magenta cx bicóval voltam. Abból gondolom, h 4. lettem, h elõször engem szólítottak 3. nak de ugye a Soma lett az. de majd talán holnapra kiderül az igazság:)
Hány kört mentél, milyen mezben és bringával voltál? És hány kört kaptál a Balázs Somától?
Csak azért kérdezem, mert nagyon sokszor hallottam a "Hajrá Zsé" mondatot. Valahol a környékeden érhettem be, de fogalmam sincs hányadik lettem.
Eredmények abszolút szerintem:
1. Buzsó
2. Cser Gábor
3. Balázs Soma
4. Tufi
5. Én
amúgy szerencsére h fordítva ment a pálya, mert ha megmarad az eredeti nyomvonal nagyon nagy esések lettek volna a sorompónál meg a kövesen.
jó buli volt na:)
A sebesség mindent megold.
Jó volt tetszett bár kétszer is meglepõdtem elõször másik irányban ment a pálya, másodszor mikor a sorompó után tolom az emelkedõn a bringát és egy 8 éves kis gyerek elütött a bobjával szerencsére egyikünknek sem lett baja, de szívesen beszélgettem volna a szüleivel.
Nem bántam meg hogy felraktam a sárgumit legjobban a sziklás le felén jöttek jól az extra nagy bütykök. Nekem 11 kör lett a vége.
ba.. kulcs 173 lett az átlag pulzusom, max 189, egyszer le esett egészen 156-ra is42 évesen
Holnap fent lesznek a Trans Hungária részletei a sport aktívon végig terep, etaponként 2000m körüli szinttel,
Ki nyerte?
Szerk.: dobogosok is johetnek!