Jelentkezz be Regisztrálj

BÚÉK Kupa | január 1.
Posted 2010. January 02. - 17:40

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2010. January 02. - 15:06

Abszolútban nem tudom, hanyadik lettem... talán ötödik vagy hatodik. Jól esett, az biztos.
Köszi a gratulációkat, és még egyszer megköszönném a biztatást mindenkinek!

Anna, a sztár: http://www.bringaban....php?report=240

Ja... a körszámlálásról csak ennyit: Specziár Viktor nem körözött le. Neki állítólag 17 kört ment, úgy, hogy nem ment ki a +1 körre. Én kimentem + 1 körre, így számoltak nekem 14 kört...
Érdekes. :chin:
Én inkább fizetnék többet, csakhogy normális legyen az idõmérés. És választhatóvá tenném azt, hogy kérsz-e chipes idõmérést, vagy nem. Így nem tartanám vissza azokat sem, akik ezt mondanák a mondjuk 1000,-Ft-os nevezési díjra, hogy: "Na, ennyi a nevezési díj? Inkább csak nézem..."
Posted 2010. January 02. - 13:45

Nem baj, jövõre tele ragasztóm magam rajszámokkal:)romlik a színvonal és a nevezési díjak is 400%-kal nõttek!
Posted 2010. January 02. - 13:12

romlik a színvonal és a nevezési díjak is 400%-kal nõttek!Ahogy láttam kb. 2 ember számolta a köröket, ami sztem eléggé kevés. Tavaly nem volt rajtszám próblámám, pedig akkor estem keltem
de most...Olyan papírra kellene írni a számokat , mint tavaly.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. January 02. - 12:57

Ahogy láttam kb. 2 ember számolta a köröket, ami sztem eléggé kevés. Tavaly nem volt rajtszám próblámám, pedig akkor estem keltemGratulálok Anna! Meg mindenkinek, aki ott volt. PBG kiabáltunk neked rendesen Bukival, meg Mc Gyvernek is
A köröket amúgy nagyon nehéz volt felírni, mert nagyon rossz minõségûek voltak a rajtszámok, és a harmadik kör után kezdtek leszakadozni, meg sarasak lettek, de megtettünk mindent, hogy korrektül fel legyenek írva. Szép volt a köd.

Posted 2010. January 02. - 12:34

http://picasaweb.goo...824986114323858
http://picasaweb.goo...825332412846018
http://picasaweb.goo...825785221785666
Posted 2010. January 02. - 12:15

valakire emlékeztet ez a figura, tuti már láttam valahol, lehet valami filmben...Zeezoltáno :
http://uicsoccer.fil...ek-2-poster.jpg
ez egy retusált kép róla

Posted 2010. January 02. - 12:01

Posted 2010. January 02. - 11:49

mutass már egy képet, hogy melyik vagy Te és akkor a versenyeken megismerlek majd jólJó volt a tegnapi BUÉK kupa. Nem volt nagy sár bár azért néhány embernek ez is technikai kihívásokat okozott:). Nekem egyszer akadt gondom mikor a letörésnél bal szélre keveredtem ahol is szépen kiemeltem a hátsó kereket:)

köszi
Posted 2010. January 02. - 11:41

A köröket amúgy nagyon nehéz volt felírni, mert nagyon rossz minõségûek voltak a rajtszámok, és a harmadik kör után kezdtek leszakadozni, meg sarasak lettek, de megtettünk mindent, hogy korrektül fel legyenek írva. Szép volt a köd.
Posted 2010. January 02. - 10:21

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. January 02. - 09:34

Pedig nagyon jó volt, fõleg mikor leszállt a köd + kisütött a nap
fincsi volt.Néhol megindult a bringa hátulja, amúgy nem volt nagy sár.
De sálba én nem kapnék levegõt....
Persze ha magasabb intenzitáson megyek én is inkább lehúzom az államra, ott nem zavar a légzésben. Amúgy ez ilyen topmaratonos kendõ nem túl vastag de nekem pont jó.
Posted 2010. January 02. - 02:04

Gratula! Beszámoló? Én fél 8 óta 7-et megírtam, majd megy föl az oldalunkra. Kicsit elegem van már belõle.Volt egy "kis" kavarodás, de végül nálam kötött ki a kupa, és az érem.
Hamarosan a www.high5.hu -n olvashatjátok a beszámolómat!
Köszönöm mindenkinek a "Hajrá PBG"-t, illetve a "Nagytáányéér, Jani"-zást!Tényleg sok erõt adott!

Jövõre jó lenne elmenni, csak kevés elvetemült van, aki Debrecenbõl hajlandó lenne fölmenni egy szilveszteri buli után

Posted 2010. January 01. - 22:46

Hát látva a sarat már nem is olyan rossz érzés hogy idén nem mentem. (Hóban akkor is jobb.
)
Nekem ez akkor szokott bekövetkezni ha a mellkasom felõl meleg levegõ jut ki és emiatt párásodik, de pl én ilyen idõben egy kendõt kötök a szám elé, ami leér a nyakamig és betûröm így nem párásodott még be sosem.
Pedig nagyon jó volt, fõleg mikor leszállt a köd + kisütött a nap

De sálba én nem kapnék levegõt....
Posted 2010. January 01. - 22:40

Miért van az, hogy az utcai szemcsim is tiszta homály voltam kivülrõl? Bár többet láttam, mint tavaly(könnyebb volt tisztogatni)
Nekem ez akkor szokott bekövetkezni ha a mellkasom felõl meleg levegõ jut ki és emiatt párásodik, de pl én ilyen idõben egy kendõt kötök a szám elé, ami leér a nyakamig és betûröm így nem párásodott még be sosem.
Posted 2010. January 01. - 22:28

Köszike:)Orditottam en mindenkinek akit szemelyesen ismertem, vagy folismertem a forumrol... (Zeezoo szavait idezve: aki nem forumozik, az nincs is
) Orulok, hogy segitett.
Kicsit faj is a torkom...
Minden indulonak gratula! Jol nyomtatok!
Miért van az, hogy az utcai szemcsim is tiszta homály voltam kivülrõl? Bár többet láttam, mint tavaly(könnyebb volt tisztogatni)
Posted 2010. January 01. - 22:21

Sokan köszöntek rám civilben, elnézést tõlük ha nem ismertem fel vkit, köszönöm a pálya melletti szurkolást, nagyon sokat segített:)
Orditottam en mindenkinek akit szemelyesen ismertem, vagy folismertem a forumrol... (Zeezoo szavait idezve: aki nem forumozik, az nincs is

Kicsit faj is a torkom...

Minden indulonak gratula! Jol nyomtatok!

Posted 2010. January 01. - 22:04

Azért hóban szerintem élvezetesebb, de rosszabb talajra számítottam, meg kárpótoltak a technikásabb szakaszok is. A rajtszám nekem az elsõ kör végéig bírta, de a végére már kívülrõl tudták a körszámláló lányok a számom, annyit ordibáltam.

Mivel a tavalyi eredmények se kerültek fel a netre az eredményhirdetést meg nem tudtam megvárni, meg tudná mondani valaki, hogy 13 befejezett kör kb. mire volt elég?