Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Please log in to reply
662 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Gratula mindenkinek, eredménylista fellelhetõ valahol esetleg?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Azt hiszem, nem csak tanú maradtam az események mellett. :D
Abszolútban nem tudom, hanyadik lettem... talán ötödik vagy hatodik. Jól esett, az biztos.
Köszi a gratulációkat, és még egyszer megköszönném a biztatást mindenkinek! :)

Anna, a sztár: http://www.bringaban....php?report=240
:)

Ja... a körszámlálásról csak ennyit: Specziár Viktor nem körözött le. Neki állítólag 17 kört ment, úgy, hogy nem ment ki a +1 körre. Én kimentem + 1 körre, így számoltak nekem 14 kört...
Érdekes. :chin:

Én inkább fizetnék többet, csakhogy normális legyen az idõmérés. És választhatóvá tenném azt, hogy kérsz-e chipes idõmérést, vagy nem. Így nem tartanám vissza azokat sem, akik ezt mondanák a mondjuk 1000,-Ft-os nevezési díjra, hogy: "Na, ennyi a nevezési díj? Inkább csak nézem..."

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

romlik a színvonal és a nevezési díjak is 400%-kal nõttek! :D

Nem baj, jövõre tele ragasztóm magam rajszámokkal:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ahogy láttam kb. 2 ember számolta a köröket, ami sztem eléggé kevés. Tavaly nem volt rajtszám próblámám, pedig akkor estem keltem :) de most...Olyan papírra kellene írni a számokat , mint tavaly.

romlik a színvonal és a nevezési díjak is 400%-kal nõttek! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Gratulálok Anna! Meg mindenkinek, aki ott volt. PBG kiabáltunk neked rendesen Bukival, meg Mc Gyvernek is :)
A köröket amúgy nagyon nehéz volt felírni, mert nagyon rossz minõségûek voltak a rajtszámok, és a harmadik kör után kezdtek leszakadozni, meg sarasak lettek, de megtettünk mindent, hogy korrektül fel legyenek írva. Szép volt a köd.

Ahogy láttam kb. 2 ember számolta a köröket, ami sztem eléggé kevés. Tavaly nem volt rajtszám próblámám, pedig akkor estem keltem :) de most...Olyan papírra kellene írni a számokat , mint tavaly.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
A mûvészúr civilben :
http://picasaweb.goo...824986114323858
http://picasaweb.goo...825332412846018
http://picasaweb.goo...825785221785666
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Zeezoltáno :
http://uicsoccer.fil...ek-2-poster.jpg
ez egy retusált kép róla

valakire emlékeztet ez a figura, tuti már láttam valahol, lehet valami filmben... :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Zeezoltáno :
http://uicsoccer.fil...ek-2-poster.jpg
ez egy retusált kép róla
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Jó volt a tegnapi BUÉK kupa. Nem volt nagy sár bár azért néhány embernek ez is technikai kihívásokat okozott:). Nekem egyszer akadt gondom mikor a letörésnél bal szélre keveredtem ahol is szépen kiemeltem a hátsó kereket:)

mutass már egy képet, hogy melyik vagy Te és akkor a versenyeken megismerlek majd jól ;)
köszi

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Gratulálok Anna! Meg mindenkinek, aki ott volt. PBG kiabáltunk neked rendesen Bukival, meg Mc Gyvernek is :)
A köröket amúgy nagyon nehéz volt felírni, mert nagyon rossz minõségûek voltak a rajtszámok, és a harmadik kör után kezdtek leszakadozni, meg sarasak lettek, de megtettünk mindent, hogy korrektül fel legyenek írva. Szép volt a köd.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jó volt a tegnapi BUÉK kupa. Nem volt nagy sár bár azért néhány embernek ez is technikai kihívásokat okozott:). Nekem egyszer akadt gondom mikor a letörésnél bal szélre keveredtem ahol is szépen kiemeltem a hátsó kereket:) hála a jó istennek nem fordultam át csak a beszarás jelzett elég komolyan:scared:. Az eredmény hirdetésnél tetteszet az érmek cserélgetése:D Pelikán úr nyomjad azt a pedált nehogy:no: csak tanú légy az események mellett
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Pedig nagyon jó volt, fõleg mikor leszállt a köd + kisütött a nap :) fincsi volt.Néhol megindult a bringa hátulja, amúgy nem volt nagy sár.

De sálba én nem kapnék levegõt....

Persze ha magasabb intenzitáson megyek én is inkább lehúzom az államra, ott nem zavar a légzésben. Amúgy ez ilyen topmaratonos kendõ nem túl vastag de nekem pont jó.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Volt egy "kis" kavarodás, de végül nálam kötött ki a kupa, és az érem.;)

Hamarosan a www.high5.hu -n olvashatjátok a beszámolómat!

Köszönöm mindenkinek a "Hajrá PBG"-t, illetve a "Nagytáányéér, Jani"-zást!:D Tényleg sok erõt adott!

Gratula! Beszámoló? Én fél 8 óta 7-et megírtam, majd megy föl az oldalunkra. Kicsit elegem van már belõle. :D
Jövõre jó lenne elmenni, csak kevés elvetemült van, aki Debrecenbõl hajlandó lenne fölmenni egy szilveszteri buli után :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Hát látva a sarat már nem is olyan rossz érzés hogy idén nem mentem. (Hóban akkor is jobb.:D)

Nekem ez akkor szokott bekövetkezni ha a mellkasom felõl meleg levegõ jut ki és emiatt párásodik, de pl én ilyen idõben egy kendõt kötök a szám elé, ami leér a nyakamig és betûröm így nem párásodott még be sosem.

Pedig nagyon jó volt, fõleg mikor leszállt a köd + kisütött a nap :) fincsi volt.Néhol megindult a bringa hátulja, amúgy nem volt nagy sár.

De sálba én nem kapnék levegõt....

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Hát látva a sarat már nem is olyan rossz érzés hogy idén nem mentem. (Hóban akkor is jobb.:D)

Miért van az, hogy az utcai szemcsim is tiszta homály voltam kivülrõl? Bár többet láttam, mint tavaly(könnyebb volt tisztogatni)

Nekem ez akkor szokott bekövetkezni ha a mellkasom felõl meleg levegõ jut ki és emiatt párásodik, de pl én ilyen idõben egy kendõt kötök a szám elé, ami leér a nyakamig és betûröm így nem párásodott még be sosem.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Orditottam en mindenkinek akit szemelyesen ismertem, vagy folismertem a forumrol... (Zeezoo szavait idezve: aki nem forumozik, az nincs is :D ) Orulok, hogy segitett. :)

Kicsit faj is a torkom... :)

Minden indulonak gratula! Jol nyomtatok! :)

Köszike:)
Miért van az, hogy az utcai szemcsim is tiszta homály voltam kivülrõl? Bár többet láttam, mint tavaly(könnyebb volt tisztogatni)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Sokan köszöntek rám civilben, elnézést tõlük ha nem ismertem fel vkit, köszönöm a pálya melletti szurkolást, nagyon sokat segített:)

Orditottam en mindenkinek akit szemelyesen ismertem, vagy folismertem a forumrol... (Zeezoo szavait idezve: aki nem forumozik, az nincs is :D ) Orulok, hogy segitett. :)

Kicsit faj is a torkom... :)

Minden indulonak gratula! Jol nyomtatok! :)

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 posts
Grat mindenkinek, jó kis verseny volt!

Azért hóban szerintem élvezetesebb, de rosszabb talajra számítottam, meg kárpótoltak a technikásabb szakaszok is. A rajtszám nekem az elsõ kör végéig bírta, de a végére már kívülrõl tudták a körszámláló lányok a számom, annyit ordibáltam. :) Amúgy maximális tisztelet nekik, elég nehéz dolguk volt!

Mivel a tavalyi eredmények se kerültek fel a netre az eredményhirdetést meg nem tudtam megvárni, meg tudná mondani valaki, hogy 13 befejezett kör kb. mire volt elég?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Csak nem itt?:D
A következõ képen még jól állt a rajtszámod.

jah ott még igen ,de nemsokkal utána már lecsúszott fékkarra az egész, beszakadt, és végül megadta magát:)ugy mentem be célba, hogy fogtam egyik kezemmel a rajtszámot, hogy lehessen látni.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Egyszer sikerült földet nyomnom egy kanyarban, amit a rajtszámom bánt. Ennek következtében csak 4 értékelt kört kaptam.. Pedig látszott még a rajtszámom, csak félig leszakadt.

Csak nem itt?:D
A következõ képen még jól állt a rajtszámod.