Szerk.: dobogosok is johetnek!

Nyugi én 9 kört mentem ha minden igaz( ha kb. 1 km volt egy kör), de csak 4-et számoltak .....Igen, csak megkéne tanulnom írni.Arra gondoltam.Köszönöm, akkor 11 kört mentem.
Besegítettem a körszámláló lányoknak és az elsõ három az utolsó körre, olyan gyorsan száguldott ki, hogy nem tudtuk leolvasni a rajtszámokat15 körrel gyõztem.
A 15-ben benne van a +1 kör is, amit szerintem senkinek nem számoltak.
Én pont 1000 métert mértem egy körön.
Köszi
Nagy mázlink volt tényleg, itt most Budakeszin eléggé fúj szél, esik a hó is. Tegnap ehhez képest sütött a nap...Ma délután-este Dinnyével és még páran ismét felmentünk a Rekettyéshez elõször a Szépvölgyi úton támadtunk de aztán kicsit késve még bejelentkeztek hozzánk és így visszagurultunk majd a Bécsi út Jablonka út Virágos nyereg útvonalon át másztunk fel. Nem volt egyszerû mivel néhol 2 métert tolt oldalra a szél és sajnos sokszor fújt szembõl. Amikor felértünk rögtön forralt borral lazítottunk majd ezt fojtattuk, lényeg a lényeg hatalmas mázlink volt hogy tegnap olyan szép idõnk volt . biztos nem lett volna egy szurkoló sem a hegytetõn csak a Rekettyésben borozgattak volna:)
Bizony én is felfedeztem magam, nem tagadás jó érzés, hogy más csapat képei között ott figyelek. :)Dehogy honnan fényképeztek azt nem tudom, de profi munka:DAnna, a sztár: http://www.bringaban....php?report=240