Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
662 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Figyi, aki ott elindult, megérdemelte!
Mármint, hogy szurkoljunk, azt.
Is. :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Neki minek?
Ez olyan, mintha a Napnak szurkolnál, hogy süssön.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jó gyerek az Andris!
Elvégre Konás! ;)

ps.: amikor nem hallotta, azért Zergének is szurkoltunk! :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ááá, fiúk ne is mondjátok, engem zavart ott minden :D
egy kört kb. 960 méternek mértem

Ádám
pedig jellegzetes fejszerkezetem van :D
meg lelkesen köszöngetek is Neked mindig :) Zsizsiék kárpótoltak minden körben :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Frusztrálta Õt a három "ász" jelenléte! :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ádám köszi a szurkolást, meg a bemondást, jó hogy már maszkban is felismersz :)

Amúgy Polar szerint 18 kört mentem, tehát a körhúzogató emberkék pihentek néha :) 163-as átlag és 183-as max :) Konás, nemtom hova siettél az egeket verdesõ pulzusoddal :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...hja sorry KónásAndris, h csak egyszer mondtalak be, de akkor ismertelek fel... :) ...Szammer, nem megyek holnap (ma) hozzád...halasztok jövõhétre...uj KFT...Matyi!!! vigyázz autó...amúgy mi a külömbség a 24órás és a szilvesztri között??? :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...nem is tudom, kinek mit köszönjek, de Setinek a retro GT-íís sityakot mindenképp...Zerge 5-ös , nem csak a tegnapi miatt, hanem amúgy álltalában is...ha lenne életmûdíj...Vizdi, TordaiCsabi és TE kapnád... :) ...Reki és Valiék dettó...Szegény Viktor nem sejtette idén ilyen erõs lett a mezõny így Õ 4-est kap...Szilcsi pedig elégtelent, mert nem jött fel táncikálni elõzõ nap...de persze így is hozta a formáját... :)
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Az eredmények teljes listályát át kültem a Velo.hu-nak és a rekettyés.hu nak majd szólok hogy tegyék ki :)

köszönöm! emészt a kíváncsiság :)

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Az eredmények teljes listályát át kültem a Velo.hu-nak és a rekettyés.hu nak majd szólok hogy tegyék ki :)
Setike kicsi tigger (Mérgesmókus l.)
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park

Zerge-Z

Zerge-Z

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szia Rémhörcsög!
Nos az eredmények elsõ fele helyes. Vagyis NEM köröztem Szilárdot. Viktort igen. De ettõl a kis körök miatt lehet hogy 2x mentem el Neked, Szilárd meg egyszer. Szilárdhoz már közelebb lehettem hátulról, mint elölrõl, mert 3:10-es köreim voltak átlagra az utcsó 4-re, s 1:50 körül kapott Szilárd tõlem. Tehát a logikád jó, csak a rövid körök is beleszóltak a körhátrányokba.
Amúgy meg én is felbringáztam, persze nem oly messzirõl. És ez volt a 2008-as carbon mission meridám második versenye. az elsõ dec.30-án volt Galyatetõn.
üdv: zerge

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

az eredményeket kb 20-perc és tolom át a Velo.hu-nak a beszámolómmal eggyüt.

most láttam a beszámolót a velo.hu-n. a részletes eredmények is felkerülnek majd valahova? még minding nem tudom, hogy hány kört mentem... :chin: köszi

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hali!
Megérkeztem én is internetközelbe :)
A verseny jó volt, a feljutás kevésbé, mint már Konás is említette, tekerve mentünk a Népligettõl, ami a latyakos úton sárhányó nélkül nem volt túl vicces...
A versenyre Andrissal együtt konkrét célokkal érkeztünk, amibõl sok nem lett, de a résztvevõket nézve ez nem is csoda, Zerge cyclon és hóban nagyon tud, Specziár Viktor szintén, Szilárdnak pedig az erõnléte van magasan. A versenyen az egyetlen rossz szakasz a tolós rész volt, mivel a kamáslival borított cipõ nem igazán akart kapaszkodni.

Egy "apró" észrevétel: velo.hu-n nagyon rossz a lista. Zerge 2X körözött le, Szilárd pedig egyszer, tehát Zerge lekörözte Szilárdot. Saját eredményem sem stimmel, Viktor mögött én tekertem, tehát 4. lettem. Nem mintha sokat számítana, csak hát na...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
profik a képeid!!! :-))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Thy: Szenzációs képeket csináltál! (De páron az a nagy felirat van, ami nagyon zavaró, talán ha áttetszõbb lenne a vízjel...)
Tényleg nagyon tetszenek a képek. Van pár jól elkapott, klassz kivágású. És nagyon jól visszaadják a mozgást.

És itt vannak az indexes dhpage képei: http://dhpage.freeweb.hu/

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Seti!Privi!

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Helló

Elöször is köszönöm minden indulónak szurkolónak és szervezõnek a résztvételt nagyon jól sikerült. Zerge a nevet egy volt kolegám birtokolja :) a neve röviditése :) .
Külön köszönet a HARANGNAK az ötletért és, hogy megbízott bennünk ennyire, a Valiéknak ezer csók a Rekiben nyújtott segítségért és a Biró Ádámnak a Spikerkedésért + a Buliért ...
az eredményeket kb 20-perc és tolom át a Velo.hu-nak a beszámolómmal eggyüt.

Mégegyszer köszi mindenkinek Setike
Setike kicsi tigger (Mérgesmókus l.)
Veres Ördögök S.E.
Csillebérc bike park

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Képek fent

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát megkezdõdött ez a bringás év is! Jó volt látni mennyi embernek hiányzik már a tekerés.

Zerge tényleg hihetetlen sebességgel haladtál el a többiek mellett. :) Jó, hogy itt vagy Te is a fórumon: a tapasztalatod, véleményed sokan szívesen megismernénk.

De gratulálok minden egyes õrült indulónak. :)

Remélem egész évre megmarad ez a bringázhatnékotok és idén is megtesztek majd sokezer balesetmentes km-t!
Idén is találkozunk majd a maratonokon, TT-ken, túrákon. :)

BUÉK mindnyájatoknak!

Era(virág)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Szia Balu!

köszi. eddig azért nem voltam fenn, mert élversenyzõként nem teljes jogúan, sokszor elfogultan szóltam volna bele a témákba.

Na de a lényeg, már itt vagy és sok hasznosat tudsz majd mondani.

Off: Amikor néhány évvel ezelõtt a HHH-n volt a 24 órás akkor te voltál aki a
hat fõs csapatokkal szemben egymagad szinte folyamatosan haladva nyertél?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..