Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Please log in to reply
662 replies to this topic

Zerge-Z

Zerge-Z

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Szia Balu!

köszi. eddig azért nem voltam fenn, mert élversenyzõként nem teljes jogúan, sokszor elfogultan szóltam volna bele a témákba.
most, mint hobbista, szívesen olvasgatok és válaszolgatok. Bár a technikai fórumok írói elég távol állnak Tõlem, no nem azért mert nem vagyok otthon a témában, de álltalában amelyik kutya harap, az nem ugat. Azaz aki sokat ír, szíd technikai dolgokat az nem kerekezik eleget, s rengetegen vannak akik pedig a fórumozók szavára hallgatnak. Mindenesetre idén tényleg jó volt a pálya, s örülök, hogy nem vitték be ennyi indulónál az egynyomsávos ösvényekre. üdv: zerge
ui: keresek skoda octavia 1,6 autót, esetleg aki tud valami ilyesmit azt szívesen veszem, akár szó szerint is: zerge@zerge.info -ra a mailt.
köszi

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Sziasztok Bringások!

BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!! Buli van f.......k, maradt meg a fülemben a szilveszteri refrén, egy erõsen ittas ember szájából.

Köszönet a versenyszervezõknek és a versenyzõknek is a versenyért. Remélem a verseny hevében nem sértettem halálra senkit.

...legfeljebb a hátszeled. :)
Már jóideje olvasom és hallom emberektõl, hogy Zerge így ment és úgy elviharzott..

Éppen gondoltam is, hogy még nem olvastam tõled semmit, talán nem is vagy itt a fórumozók között?
Ha valakinek akkor neked igazán van itt helyed! :)
Vagyis üdv. a fórumon!

ettõl függetlenül egy 24 óráson nem ordítja le az ember haját,ha utolér valakit, hanem megvárja amíg tisztán tud elõzni, avagy még biztat is. Na ez már belülrõl jön!

..aztán kicsit megnyomja és csak a porfelhõt látni.. :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3205
lassan töltõdnek föl a képek, addig türelem:)
Grat mindenkinek, aki elindult! Végre hó volt!
Zerge nem gyenge tempót diktált...sztem Hobby Hilda felforrt magában:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
fenn van már a bringaTV-n a videó
http://bringatv.hu

figyeljetek, nekem kicsit hangos volt a zene a honlapon

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mondjuk az elmúlt tizen..? év rendszeres, terveszerû edzéseivel a háta mögött, ez nem meglepõ.
Az már igen, hogy ettõl függetlenül egy maratonon, egy 24 óráson nem ordítja le az ember haját,ha utolér valakit, hanem megvárja amíg tisztán tud elõzni, avagy még biztat is. Na ez már belülrõl jön!

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Nagyon jó kis verseny volt, az idõjárásnak köszönhetõen.
Zerge úr-tól minden körbe tervszerüen kaptam +1 kört hátrányt (mindig a tolós résznél ért utol), én nem is tudom hogy birnak ilyen tempót menni.

Jövöre is ilyen idõ lesz biztos jövök....

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hej, hej! Jó volt látni a pályán Téged! Na meg ugye a tempó, amit nyomtál!!! Hihííí, csak tátottuk a szánkat, de aki tud, az tud. :clap:

ps.: A névbitorlásért meg Lornak írj egy üzit, oszt orron lesz koppintva a galád.

Zerge-Z

Zerge-Z

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok Bringások!

BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!! Buli van f.......k, maradt meg a fülemben a szilveszteri refrén, egy erõsen ittas ember szájából.

Köszönet a versenyszervezõknek és a versenyzõknek is a versenyért. Remélem a verseny hevében nem sértettem halálra senkit. -Szóban biztos nem :) . A pálya élvezhetõ volt, a ki és beparkoló autók elég nehézzé tették a versenyt-ejej szervezõk-. De szó mi szó, csodálkoztam, hogy nem volt nagy összeakadás a pályán, csúszkálás annál is inkább, engem vagy 3x elõzött ki a bringa hátulja, hóban nem lehet gyorsan manõverezni, de szerencsére az esések is csak viccesek. Eddig úgy néz ki idén több versenyen is indulok, persze nem a ful ful kategóriában, hisz max 5-8 órát tudok menni hetente. A lényeg a mozgás lesz. Kipróbálok több sportágat is: sífutás, triatlon, duatlon, télitriatlon, futás. Ígyhát a sportosabb emberkéket szívewsen meghívom bárhol egy sörre.
üdv: zerge
ui: a Zerge becenevet ki használja vazze??? azzal nem engedett a gép regisztrálni!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Ezt hogy sikerült összehozni?
http://picasaweb.goo...579558819892290

Elsõ generációs Skareb, 4 év 8 hónap + 18000 km.
Egy kicsúszás után kapott nyaktörést a stucni alatt. Húsz percet bírt a versenyen. Viszont futóként vigaszdíjat kaptam (pezsgõ, póló, babzsák), erre bringásként nem lett volna esélyem :-)

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Ezt hogy sikerült összehozni?
http://picasaweb.goo...579558819892290
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nincs mit Andris!
Ha ez volt az ábra a motiváció terén, akkor meg fõként nincsen mit szégyellned! ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nah, a konás az tolta neki, amennyire csak bírta :)
204-es max pulzus, 194es átlag :D
de legalább van hova fejlõdni :)
egyébként a pálya tök jó volt!

nem sok kedvem volt elindulni, mert fáradtnak éreztem magam, meg olyan semmilyen hangulatom se volt. de a rajtnál már ciki lett volna kiállni.
mentem végig, amit bírtam, de a legutolsó körre már nem maradt erõm elindulni - meg Zerge is ott jött pár tíz méterre mögöttem...
Matyival megvolt már a terv a versenyt illetõen, de aztán megjelent Szilárd meg Zerge, aztán felborult az elméletünk :D
a pálya jó volt, az viszont kevésbé, hogy 18 km-t mentünk a verseny elõtt és után is a városban, ahol teljesen átáztunk a latyaktól.

aztán a vonatra -Délibe- igyekeztem most este -Népligettõl-, de a metrónál a sofõr a hangosba fejezte ki nemtetszését az ellen, hogy ott szállítsam a bicajt. így nekiindultam tekerve Kelenföldre. ronggyá áztam, meg a sok buzi köcsög autós is összefröcsölt...

zsizsi
vazz, egész úton hazafelé - 4 órás vonatút - azon rágódtam, hogy ki lehetett az, aki olyan lelkesen szurkolt. aztán most, hogy írtál, meg ott is egy "hegyomlás méretû" ember volt, akkor összeállt a kép :)

most már tudom PTamás és H.Zoli. asszem Szammert is láttam készülõdni a verseny után a büfében

köszönet a szurkolásért és külön köszönet H.Zolinak a zsír képekért! ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Én meg elaludtam, nem bírtam elmenni...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

ez így egy érdekes mondat...:)

Igen, olyan átlagpulzussal én is lementem volna!:)
Ja, és igazoljuk, hogy Rémhöri felavatta a szénmeridát.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
OFF
még semmijen, mert nem hagytam el a cipõm talpából ((de ami késik nem múlik;)))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Andrisról vannak érdekes képek, de Õ legalább elment :o

jó neki..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
off Szilárd, milyen csavar kellene?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Andrisról vannak érdekes képek, de Õ legalább elment :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Konás csúcsra járatta magát! A max pulzusa asszem 204 volt, szal az átlaga alig van alatta. De nem kell nyafognia, év eleje van, még javában alapozhat. Én ezért sem indultam, két napja a Bükkben éreztem, hogy milyen állapotban vagyok, így nem erõltettem a dolgot.
Andriska még fiatal! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Jó kis verseny volt, gratulálok a teljesítõknek. Zerge meg egy "vaddisznó", így menni a hóban, nem volt semmi.:clap:
A kocsit lent hagytuk a Fenyõgyöngyénél és mire felmentem gyalog, a franc majdnem megevett és úgy vert a víz, hogy gõzölögtem mire felértem. Viszont a macskajajj gyógyítására kiváló volt, el is múlt minden bajom. Itthon estig kinlódtam volna, ezért is megérte elmenni.:D
Két kört én is teljesítettem, kétszer mentem körbe a pályán fotózás közben.:)
Konásandrásnak is gratulálok, úgy kihajtotta magát, hogy a célban majd' meg halt. A 194-es átlagpulzus egy óra alatt azért gyilkos.

Búék Kupa képek