Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
662 hozzászólás a témában

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
ne hozzatok zavarba:):)
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

RasztaSanyi

RasztaSanyi

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

eddig én csak hallottam a versenyrõl, na de mivel idén pesten szilveszterezem, így jan 1. irány HHH:)de szerintem 2 körnél többet nem bírok majd menni:P

Ne higgyetek neki a piától úgy megy mint a golyó!!

2007 dirtpark kupa?:ganja:

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás
Zsééé!

ja a Bp b. CX. is gyenge voltál!!
:) :)

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
eddig én csak hallottam a versenyrõl, na de mivel idén pesten szilveszterezem, így jan 1. irány HHH:)de szerintem 2 körnél többet nem bírok majd menni:P
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Igen,ott van a HHH-n ahol a Buda Marci. Idén 1 km volt a pálya hossza.
Aztán nyomod ameddíg bírod!:clap:

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
szóval én most mennék elõször, nemtudom hogy jutok föl, de nemlenne rossz...ez valahol arra van mint a buda marci? pálya milyen hosszuu, vagy valami infó...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Konás mit izélsz, tök jó volt :D
Meg utána lejönni a hegyrõl szintén szétfagyva és átszelni a várost, úgy hogy nem állunk meg pirosoknál az is überf@sza volt :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én idén voltam elõször.
mostanában nem szándékozom indulni. maga a verseny jó muri - meg zsizsi buzdítása is páratlanul jól esett :nyalnyalnyal: -, de nem kívánok még egyszer a Pöttyös utcától feltekerni a HHH-ra, hogy útközben bõrig ázva a felverõdõ lucsoktól, vacogva várjam a rajtot...
ettõl eltekintve maga a verseny nagyon jó móka! :)
aki tud, menjen!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
remélem lesz! már 2 éve indulok ezen a versenyen! NAGYON BÍROM!:D:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
...hát, idén - is - jó móka volt, jó lenne elsején is "bohóckodni" egyet...:)

(Majd holnap este a Rekettyésben megkérdezem! Õk lehet, hogy már tudják a tutit!) ;)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Valakinek van valami halvány infója a jövõ év elsõ versenyérõl?
Kérem ossza meg velünk!
Köszi.

szerintem még nincs olyan ember aki ilyenkor valami konkrétumot tudna mondani! kiv. talán Harang...:-))
13 órakor szokott indulni a rajt.

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Valakinek van valami halvány infója a jövõ év elsõ versenyérõl?
Kérem ossza meg velünk!
Köszi.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Köszi, mammut, jó anyag, mint mindig.

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
A BUÉK kupáról készült videó (ami a pazar gyûjteményt gazdagítja):

http://www.mtb.c2.hu/video.htm

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

...hja sorry KónásAndris, h csak egyszer mondtalak be, de akkor ismertelek fel... :) ...Szammer, nem megyek holnap (ma) hozzád...halasztok jövõhétre...uj KFT...Matyi!!! vigyázz autó...amúgy mi a külömbség a 24órás és a szilvesztri között??? :)

tõlem is megkapod a BringaBanda szurkolásért járó különdíjat, köszi!

OFF: jobb hogy nem most jöttél mert egy kicsit káosz volt nálunk a CIB-IEB fúzió miatt...Amikor jössz megcsináljuk a 2008.év bizniszét :-)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
az offra válaszolva:
Igen, ez a pálya, mint minden verseny, magas intenzitáson végzett felkészülést igényelt, ezért is indult elõnnyel Zerge, hátránnyal pedig Szilárd és jómagam, hiszen Zerge a cyclokra készül ha jól tudom és jól is megy ott, tehát formában van, Szilárd valószínûleg pihen, hiszen nem is olyan régen még Chilében nyomta a pedált én pedig még bõven az alap-állóképességem fejlesztem, 170 feletti pulzussal igazán nem mentem vagy 4 hónapja :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
lenne egy edzéssel kapcsolatos kérdésem. nehéznek találtam a buékos pályát több oknál fogva, ide értve, hogy nem sikerült felvennem egy jól tartható ritmust. igazából csak végigloholtam a pályán. az ötödik körnél teljesen kifogytam a szuszból, így kénytelen voltam visszavenni a tempóból.

konás szívritmusából ítélve nem én voltam az egyetlen aki a maximumot verdeste. ezzel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés, hogy milyen fajta edzést kívánt meg ez a pálya. van egy olyan homályos sejtésem, hogy interval tréning jól jött volna. ez mennyiben van így? köszi a válaszokat, és bocs hogy kicsit talán off topic irányú a kérdés

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...Andris!...éreztem, h keveset törõdtem veled...ezért is írtam le....némi megkövetés-bocsánatkérés képpen...mivel elég régen ismerjük egymást...igazán ciki a bénaságom...Rémhöri, accem ronda vagy-így is úgy is... :) ...tehát grósz-nagy ugyanaz...de a Bringabanda-Hangember díjat, neked is KÖSZÖNÖM!!!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
joshua
egy helyen kellett tolni/futni a bicajjal, ami kb 30-40 méter volt
a többi részen tekerhetõ volt a pálya
nézd meg a képeket is! (lentebb linkelték a srácok)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Én ahogy olvastam a versenyrõl a beszámolókat,ugy tünt hogy sokat számitott a nagy hóban ki milyen jól tud futni a bringával,illetve ki hogy birja a hideget is.Biztos nagyon jó kis verseny volt csak nekem ez nagyon messze van,a felkészültségi állapotommal nem hiszem hogy baj lett volna,ezért kiváncsi lettem volna magamra.