Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BÚÉK Kupa | január 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
662 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Valakinek meg a telója(Skareb) tört el, de szerintem az még tavaly volt(2007.jan.1.).

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Így van buliverseny! Én is leengedett Conti explo-val mentem :lol1:
Volt akinek eltört a váza,Õ futva teljesítette a pályát nyúlcipõben!!:clap:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én speciel viszek sárgumit... és ha hó lesz, akkor azt rakom fel. Szerintetek? IRC MUDMAD 1.9(ez van) Ha meg nem, akkor valami alacsonyabb nyomáson maradnak a Race King 2.2-sek, de lehet, hogy hóban sem fogok gumit cserélgetni. Mindegy, buliverseny:D

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Sziasztok!Miféle külsõt érdemes feltenni?Mert gondolom a maxxis holly roller nem igazán megfelelõ:D

Erõsen idõjárás függõ szerintem a gumi válsztás.
Idén jól jött volna szöges gumi olyan nagy hó volt!:D
Jövõre milyen idõ lesz??:chin:

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én Continental Explorer Pro 2.1-es változatával mentem már kétszer is. Hóban nem az igazi, egyébként jó kis gumi. Ha nem akarsz szöges gumit venni, akkor szerintem egy nagy bütykû cucc is jó lesz(ha van). Milyen gumik közül választasz? Szerintem nem a gumin múlik... persze ne egy Maxxis Xenith-tel indulj, vagy valami más, teljesen minta nélkülivel:D Holly Roller sem az igazi választás. Helyzetjelentést pls: Milyen a pálya? Hó van?
Sportaktív: Jee... föltették!

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Itt minden infót megtaláltok a versennyel kapcsolatban : http://www.sportaktiv.hu/

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!Miféle külsõt érdemes feltenni?Mert gondolom a maxxis holly roller nem igazán megfelelõ:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Sziasztok!
Én nekem ez lesz az elsõ Buék kupám.
Tudnátok egy kis infót adni a pályáról?
Hossz, kb. merre felé, nehézség,...?
Köszi
Bálint

Hello! Kb. 1km hosszú. Az elején van egy hóban-nekem legalábbis-nem mászható emelkedõ(két éve hó nélkül sem sikerült, de most már nem 21sebességgel tolom:)). Utána van még egy kis emelkedõ, onnantól lejtõ, meg egy kis aszfaltos rész, aztán ott vagy újra a Rekettyésnél. Nehézség: ha hó van, akkor csak az elején az a meredek emelkedõ nem teljesíthetõ leszállás nélkül, mert egyszerûen nem látod a nagyobb köveket, sziklákat, és ezért elakadsz, egyébként teljesen járható.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Kedves zsééé ha van 2 méter hó autó nincs a hegyen ami bevisz a városba:)

jóvanjóvan van benne valami:D:D
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

hát ha valaki bevisz kocsival a belvásosba futam után, akkor felõlem lehet 2 méter hó is:)

Kedves zsééé ha van 2 méter hó autó nincs a hegyen ami bevisz a városba:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

"Nagyember"

"Nagyember"

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Sziasztok!
Én nekem ez lesz az elsõ Buék kupám.
Tudnátok egy kis infót adni a pályáról?
Hossz, kb. merre felé, nehézség,...?
Köszi
Bálint

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
ÓÓÓ NAGYON KÖSZI SZÉPEN!!!Ez gyors volt nagyon!;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
itt van
http://maps.google.c...592,0.4422&z=11

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bazsika

Bazsika

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!Elõször mennénk haverommal Fûzfõrõl erre a kupára és gõzünk sincs,hogy találnánk oda...:(Szóval,ha esetleg vki tudna nekünk segíteni ebben szívesen vennénk!Vmiféle parkoló,ahol meglehet állni vagy utca,gps pozíció bármi amivel odatalálnánk hasznos lenne...Autóval megyünk egyébként,ha ez számít vmit információ nyújtásban:).Köszi elõre is!

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
hát ha valaki bevisz kocsival a belvásosba futam után, akkor felõlem lehet 2 méter hó is:)
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Rendben! Akkor megyünk, és remélem nem lesz hó... azt hittem buli, aztán rájöttem, hogy alig lehet benne menni(mármint lehet, hogy valaki ezt tekinti bulinak:D)...

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

hmm

én nem tudom mekkora a rekettyés, -bár fényképen már láttam- de azért sejtem hogy annyi bringával amennyi szokott lenni nehéz lesz egy akkora helyiségben körözni....:)

....lesz a nevezés, melegedés, tea-forralt bor felvevõ hely, stb.
Így már jóóóó? :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Idén is lesz BUÉK Kupa, és pontosan úgy ahogy tavaly a HHH-n a Rekettyésben.D

hmm

én nem tudom mekkora a rekettyés, -bár fényképen már láttam- de azért sejtem hogy annyi bringával amennyi szokott lenni nehéz lesz egy akkora helyiségben körözni....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Azért ne haragudj, de ilyen botcsinálta érvvel indokolni egy 400%-os áremelést! Látszik, hogy már ez a veseny is csak a pénzrõl szól, hogy a Harang jól megszedje magát. Ha jól számolom két ilyen verseny bevételébõl már vehet is egy korsó sört a Rómain ;) :rofl:
Márpedig az luxuscikk.
Ausztria, Kenguruk földje!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Valakinek van valami halvány infója a jövõ év elsõ versenyérõl?
Kérem ossza meg velünk!
Köszi.

Idén is lesz BUÉK Kupa, és pontosan úgy ahogy tavaly a HHH-n a Rekettyésben. Rajt 13 órakor, a nevezési díj 5 Ft. a világgazdasági helyzetre való tekintettel, ugyanis az egyforintost sajna azóta bevonták.:chin:
Pálya szintén az elõzõ évi, azaz semmi változás. Reméljük a havazás is megérkezik addigra :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu