Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BÚÉK Kupa | január 1.
Indította
era
, 2004. december 21. 16:44
Írta 2008. december 19. - 10:07
Írta 2008. december 18. - 15:40
eddig én csak hallottam a versenyrõl, na de mivel idén pesten szilveszterezem, így jan 1. irány HHH:)de szerintem 2 körnél többet nem bírok majd menni:P
Ne higgyetek neki a piától úgy megy mint a golyó!!
2007 dirtpark kupa?:ganja:
Írta 2008. december 18. - 09:13
Írta 2008. december 17. - 22:56
eddig én csak hallottam a versenyrõl, na de mivel idén pesten szilveszterezem, így jan 1. irány HHH:)de szerintem 2 körnél többet nem bírok majd menni:P
Írta 2008. december 17. - 21:43
Igen,ott van a HHH-n ahol a Buda Marci. Idén 1 km volt a pálya hossza.
Aztán nyomod ameddíg bírod!:clap:
Aztán nyomod ameddíg bírod!:clap:
Írta 2008. december 17. - 21:31
szóval én most mennék elõször, nemtudom hogy jutok föl, de nemlenne rossz...ez valahol arra van mint a buda marci? pálya milyen hosszuu, vagy valami infó...
Írta 2008. december 17. - 21:26
Konás mit izélsz, tök jó volt 
Meg utána lejönni a hegyrõl szintén szétfagyva és átszelni a várost, úgy hogy nem állunk meg pirosoknál az is überf@sza volt
Meg utána lejönni a hegyrõl szintén szétfagyva és átszelni a várost, úgy hogy nem állunk meg pirosoknál az is überf@sza volt
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2008. december 17. - 20:36
én idén voltam elõször.
mostanában nem szándékozom indulni. maga a verseny jó muri - meg zsizsi buzdítása is páratlanul jól esett :nyalnyalnyal: -, de nem kívánok még egyszer a Pöttyös utcától feltekerni a HHH-ra, hogy útközben bõrig ázva a felverõdõ lucsoktól, vacogva várjam a rajtot...
ettõl eltekintve maga a verseny nagyon jó móka!
aki tud, menjen!
mostanában nem szándékozom indulni. maga a verseny jó muri - meg zsizsi buzdítása is páratlanul jól esett :nyalnyalnyal: -, de nem kívánok még egyszer a Pöttyös utcától feltekerni a HHH-ra, hogy útközben bõrig ázva a felverõdõ lucsoktól, vacogva várjam a rajtot...
ettõl eltekintve maga a verseny nagyon jó móka!
aki tud, menjen!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. december 17. - 17:40
Írta 2008. december 17. - 17:09
...hát, idén - is - jó móka volt, jó lenne elsején is "bohóckodni" egyet...
(Majd holnap este a Rekettyésben megkérdezem! Õk lehet, hogy már tudják a tutit!)
(Majd holnap este a Rekettyésben megkérdezem! Õk lehet, hogy már tudják a tutit!)
Írta 2008. december 17. - 13:34
Valakinek van valami halvány infója a jövõ év elsõ versenyérõl?
Kérem ossza meg velünk!
Köszi.
szerintem még nincs olyan ember aki ilyenkor valami konkrétumot tudna mondani! kiv. talán Harang...:-))
13 órakor szokott indulni a rajt.
Írta 2008. december 16. - 23:48
Valakinek van valami halvány infója a jövõ év elsõ versenyérõl?
Kérem ossza meg velünk!
Köszi.
Kérem ossza meg velünk!
Köszi.
Írta 2008. január 16. - 11:13
Írta 2008. január 11. - 09:41
Írta 2008. január 04. - 23:30
...hja sorry KónásAndris, h csak egyszer mondtalak be, de akkor ismertelek fel...
...Szammer, nem megyek holnap (ma) hozzád...halasztok jövõhétre...uj KFT...Matyi!!! vigyázz autó...amúgy mi a külömbség a 24órás és a szilvesztri között???
tõlem is megkapod a BringaBanda szurkolásért járó különdíjat, köszi!
OFF: jobb hogy nem most jöttél mert egy kicsit káosz volt nálunk a CIB-IEB fúzió miatt...Amikor jössz megcsináljuk a 2008.év bizniszét :-)
Írta 2008. január 03. - 22:01
az offra válaszolva:
Igen, ez a pálya, mint minden verseny, magas intenzitáson végzett felkészülést igényelt, ezért is indult elõnnyel Zerge, hátránnyal pedig Szilárd és jómagam, hiszen Zerge a cyclokra készül ha jól tudom és jól is megy ott, tehát formában van, Szilárd valószínûleg pihen, hiszen nem is olyan régen még Chilében nyomta a pedált én pedig még bõven az alap-állóképességem fejlesztem, 170 feletti pulzussal igazán nem mentem vagy 4 hónapja
Igen, ez a pálya, mint minden verseny, magas intenzitáson végzett felkészülést igényelt, ezért is indult elõnnyel Zerge, hátránnyal pedig Szilárd és jómagam, hiszen Zerge a cyclokra készül ha jól tudom és jól is megy ott, tehát formában van, Szilárd valószínûleg pihen, hiszen nem is olyan régen még Chilében nyomta a pedált én pedig még bõven az alap-állóképességem fejlesztem, 170 feletti pulzussal igazán nem mentem vagy 4 hónapja
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2008. január 03. - 21:23
lenne egy edzéssel kapcsolatos kérdésem. nehéznek találtam a buékos pályát több oknál fogva, ide értve, hogy nem sikerült felvennem egy jól tartható ritmust. igazából csak végigloholtam a pályán. az ötödik körnél teljesen kifogytam a szuszból, így kénytelen voltam visszavenni a tempóból.
konás szívritmusából ítélve nem én voltam az egyetlen aki a maximumot verdeste. ezzel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés, hogy milyen fajta edzést kívánt meg ez a pálya. van egy olyan homályos sejtésem, hogy interval tréning jól jött volna. ez mennyiben van így? köszi a válaszokat, és bocs hogy kicsit talán off topic irányú a kérdés
konás szívritmusából ítélve nem én voltam az egyetlen aki a maximumot verdeste. ezzel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés, hogy milyen fajta edzést kívánt meg ez a pálya. van egy olyan homályos sejtésem, hogy interval tréning jól jött volna. ez mennyiben van így? köszi a válaszokat, és bocs hogy kicsit talán off topic irányú a kérdés
Írta 2008. január 03. - 20:35
...Andris!...éreztem, h keveset törõdtem veled...ezért is írtam le....némi megkövetés-bocsánatkérés képpen...mivel elég régen ismerjük egymást...igazán ciki a bénaságom...Rémhöri, accem ronda vagy-így is úgy is...
...tehát grósz-nagy ugyanaz...de a Bringabanda-Hangember díjat, neked is KÖSZÖNÖM!!!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Írta 2008. január 03. - 20:06
joshua
egy helyen kellett tolni/futni a bicajjal, ami kb 30-40 méter volt
a többi részen tekerhetõ volt a pálya
nézd meg a képeket is! (lentebb linkelték a srácok)
egy helyen kellett tolni/futni a bicajjal, ami kb 30-40 méter volt
a többi részen tekerhetõ volt a pálya
nézd meg a képeket is! (lentebb linkelték a srácok)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. január 03. - 19:22
Én ahogy olvastam a versenyrõl a beszámolókat,ugy tünt hogy sokat számitott a nagy hóban ki milyen jól tud futni a bringával,illetve ki hogy birja a hideget is.Biztos nagyon jó kis verseny volt csak nekem ez nagyon messze van,a felkészültségi állapotommal nem hiszem hogy baj lett volna,ezért kiváncsi lettem volna magamra.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére