Szegény VV ! Gyógyulj meg mielõbb !!!
Tuti van egy ideje valami a levegõben - rossz csillagállás, napkitörés, vudu - csütörtök reggel felrepült a kávéfõzõm a forró platniról, széttörve elsõként a Natitól kapott méztartó csuprot ami persze nem volt üres, majd végzett még egy kis tombolást a konyhában majd leszállt, kávézaccot hagyva mindenhol maga után. A nappaliban lévõ lezárt laptop billentyûzetén is volt :wallbange...
Ma reggel hajnali 4-kor, ülök bambán ébredezve a telcsimmel a kezemben és készülve az indulásra a Téli Mátra XL-es távjára, mikor is az az ötletem támadt, hogy kikapcsolom majd ujra be a mobilt. A mondat elsõ része sikerrel is járt, de mikor a pin kódot kellett volna beütni, egyszerûen elfelejtettem...
Mikor már a puk kódot követelte addigra már eszembe jutott de az már nem segített rajtam, így azokkal a túratársakkal nem is tudtam találkozni reggel akikkel abban maradtunk, hogy hívjuk egymást h mikor induljunk :mad:
Így mikor a nevezésre került a sor egy hirtelen ötlettõl, és egy enyhe lábfájdalomtól vezérelve inkább az "L"-es 34 km-es távra neveztem amin Dantekoma is indult így együtt rajtoltunk el, így talán a megérzésemre hallgatva én megúsztam mindenféle esés nélkül, és békésen lenyomtuk a távot. Jó kis túra volt sok sok ismerõssel.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu