Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Na akkor jól van akkor.
Nappalra fásli, éjjelre vizesborogatás.
És gyógyulásig semmi sör.

Igenis Apu, értettem!:)

Egyébként fásli éjjel-nappal, meg voltarennel kell kenegetni. Be akarta gipszelni egy hétre, de lebeszéltem róla és megigértem hogy szigorúan pihentetem, fáslizom és kenegetem.

Nem is szoktam sörözni, pedig most lehetne. Sosem lesz belõlem rendes alkoholista.:(

Most beszéltem VV-vel, jól van, vidám és már túlvan az elsõ mankós sétán. Azt mondta nem is volt olyan vészes, fekve jobban fáj a lába.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na akkor jól van akkor.
Nappalra fásli, éjjelre vizesborogatás.
És gyógyulásig semmi sör.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

NEGATÍV!!!:bananadan
Javulgat is lassan, egy pár nap pihentetés és jó is lesz.
Zed! Egy lottó 5-öst is kívánhatnál.:D

Na, jól van akkor! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Kívánok:
- Zolinak negatív csuklóröntgent!

NEGATÍV!!!:bananadan
Javulgat is lassan, egy pár nap pihentetés és jó is lesz.
Zed! Egy lottó 5-öst is kívánhatnál.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Sajnálom VV, gyors gyógyulást!

A sebesség mindent megold.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
jobbulast mindenkinek!

en csak arccal fekudtem bele a saros hegyoldalba, mikozben cipeltem a bringat a hatamon... a hetvege esemenyeinek tukreben ez mar nem is szamit esesnek.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

egyszer kétszer bennem is felmerült h csatlakoznék...:) lehet most elvetem az ötletet:D

Miért? Gyere nyugodtan, semmi bajod nem eshet!:D

Remélem az ez évre elrendeltetett sérülésadagot mindeni letudta és tiszta lappal indulunk neki az évnek.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
egyszer kétszer bennem is felmerült h csatlakoznék...:) lehet most elvetem az ötletet:D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Már csak két óra van a hétbõl! :D

"Kriplik Magyarországon?" :)

Zed! Magadat kihagytad a listából!

- Zednek mielõbbi bõrfolytonosságot!

És Nati neked is jobbulást!

Huh, még jó, hogy nem mentem sehova a hétvégén :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Kívánok:
- VV-nek mielõbbi gyógyulást, bár sajna úgy sejtem ez sem lesz rövid lábadozás.
- Zolinak negatív csuklóröntgent!
- Kriszta lábának bibimentesedést.
- TT lábának hólyagtalanodást.
- Csilla és Dante bokaszalagjának megerõsödést!
Szerintem nyissunk új topikot - Kriplik márpedig vannak! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Atyavilág! Kemény hétvége volt! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Jobbulást VV, és a többieknek!
Remélem tavaszra teljesen rendbejössz, lájtos gurulgatásokra!

Ha igen, akkor jer megint ausztriába mindenképp :)

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Ennek a "remek" hétvégének remélhetõleg a lezárásaként, az elõbb a konyhában elpakolás közben kicsúszott a kezembõl egy tányér. Persze szanaszét tört a padlón és a felpattanó üvegdarabok néhány helyen megvágták a combomat.
Ezt a három órát, ami még hátravan a hétvégébõl most már bírjuk ki "esemény" nélkül!
Zoli mondta, hogy soha többet nem veszünk üvegtányért.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Én a helyedbe könyveKEt vinnék sztkába... meg nassolnivalót

ÁÁÁÁ! Gyalog 5 percre van, majd hazaugrok ebédelni, olvasnivalónak meg elviszem G.Hajnóczy Rózsától a Bengáli tüzet. Már régen szemezek vele a könyvespolcon, de eddig nem volt erõm nekiállni a 800 oldalnak.:nauka:

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
VV-nek, és mindenkinek, akivel történt valami a hétvégén, minél gyorsabb javulást kívánok!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Én a helyedbe könyveKEt vinnék sztkába... meg nassolnivalót
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Már telefonáltam, hogy nem megyek dolgozni. Reggel elbattyogok az SZTK-ban a baleseti sebészetre (oda azt hiszem nem kell beutaló) és megnézetem, bár mintha egy kicsit javulna.
Könyvet mindenesetre viszek magammal.:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Úristen! Ez nagyon durva! Egy balesetekkel teli hétvége után hazatérve ilyen borzalmakat kell olvasnom! Szegény VW jobbulást neked, minél hamarabbit!

H.Zoli! Mindenképp nézesd meg a csuklód! Én tavaly tavasszal törtem el a csuklómat, viszont hiába röntgeneztettem meg, nem mutatott semmit a röntgen. Utána viszont hónapokon át fájt, és késõbb beszéltem egy dokival, aki elmesélte, hogy van úgy, hogy olyan helyen reped meg valamelyik csontocska, hogy azt egy vagy két röntgennel nem is lehet kimutatni! Ilyenkor mindenféle szögbõl röntgenezik meg. Pl.akár úgy is, hogy a kezedet hátrafeszítik, mert feszített állapotban olyan csontot is át tudnak világítani, amit egyébként nem!

Na amikor én elmentem a Sportba, nekem a doki csak egy röntgent rendelt el, utána pedig megállapította, hogy semmi bajom. Sajnos utána még fél évig éreztem szúrófájdalmat, és csak mostanra tudok vele súlyt vinni. Mindezt csak azért mondom el, hogy ha lehet, akkor kérd meg a dokit, hogy több szögbõl röntgenezzenek! Ha erre azt mondja, hogy egy is elég, akkor hazudik. Amit a Jani-kórházban nem is csodálnék, mert ott sokszor nagyon trehányak. Viszont az ilyen kis csontos berepedésnél nagy rá az esély, hogy jól forr össze! Nekem már többször el volt törve a bal lábam boltozata (kis csontocskák) és ez csak utólag lett kimutatva röntgenen. Magától gyógyult. Szóval annyira azért nem durva, mintha mondjuk VW nem megy el dokihoz. Egy azonban biztos: repedésnél, törésnél nagyon fontos a több havi nyugalma a végtagnak!

Zsizsi: igen, durva volt a szombat. Zoli kezén egy nagy és mély vágás volt. Én meg elkaptam ezt a szar kórt és hõemelkedésem van meg torokgyulladásom. Ehhez képest ma elmentünk boardozni Szentlacira. Zoli néha ráesett a bekötözött kezére, meg a fenekén/combján található kék foltjaira, de egyébként rendben vagyunk. HIHI. :D

Ja, az új hobbi a snowboard! :)

Ja és képzeljétek el: ma reggel Mátrafüredrõl indultunk, esõben. Sástónál láttuk, hogy a Kékes teteje deres, de semmi hó sehol. Gondoltuk, azért benézünk a másik sípályára. Galya elõtt hirtelen megjelent a hó, aztán olyan hóbirodalomban találtuk magunkat, hogy nem hittünk a szemünknek!

Az autóút eltûnt, ropogós hó borította. A fák és a talaj mind fehér volt, 10-20 centis hóréteg borította a felszínt. A sz.lacii sípályán hamarosan betelt mind3 parkoló, mi pedig egyre erõsõdõbb zuhogásban csúsztunk. Olyan hóesés volt, amilyet utoljára decemberben láttam. Nem semmi, a helynek valami sajátos mikroklímája lehet!

Mikor indultunk hazafelé, egy ideig még gyönyörködhettünk ebben a különleges csodában. Keresztes után már olyan volt, mintha álmodtunk volna mindent, mert ott már csak a barna sár volt.

Még egyszer jobbulást minden sérültnek a hétvége után, ami egy igazi lesérülõs sz-v volt! Ez pedig egy GyP-s topik! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Mi van boca, a Te kezed is benne van...? :D

Nekem nincs, de az ismerõsömé benne van, állítólag jó lesz, az egyik oldalon kiszélesített kerékpárút, a másikon gyalogút. Javasoltam neki, vonják be a tervekbe a Kerékpárosklubot is. VV jobbulást!!!
H.Zoli! Mindenképpen menj el, elöttem már írta valaki a sok kis csont miatt. Egy könyökrepedés elbagattelizálása miatt nem tudom a bal könyököm rendesen behajlítani!!!
" A Cube el van vetve! "

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
JAJ! A legjobbakat nektek! Én sem fogom megúszni az orvost, a derekam már hónapok óta fájdogál.

VV, látom a VIP kórtermet kaptad...