Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na basszus!
Nekem meg jutott egy kicsi a takonyból! Laza hõemelkedése -eddig, és remélem nem is lesz több - úgyhogy részemrõl törölve a mai pilisi karika!
Bocsi mindenkitõl!

loco001, sztem nekivághatsz bátran! El még nem vesztettünk senkit, és ez nem verseny lesz!

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
A Hozé féle lámpaosztáson kedvem támadt a pilisi kanyarhoz, de a végére már az asztmás csigák is süvítve elõznének.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Nem árt fejben tartani a következõ hírt: http://index.hu/poli...dapest/hid0125/

P.csába

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV!
Sok infót közöltél! Az említett filmeket - Szent István vándorlás, Kerekek és Lépések - én is kerestem már. Köszi az infókat!
Az UVH meg megfiatalodik, ráncfelvarrást kap. Ráfért már, nagyon! :cool:

Nati!
Kíváncsi vagyok, milyen új sportot szemeltél ki Magadnak! :)
A lovaglást meg egyeztetjük. Amint lesz idõm egy hosszú hétvégére, és Neked is jó az idõpont, hajrá!
Van mit nézni a Kiskunsági Nemzeti Parkban, fõleg költési és vonulási idõszakban. És jó idõ esetén, még kintalvás is szóbajöhet.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem árt fejben tartani a következõ hírt: http://index.hu/poli...dapest/hid0125/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Talán korábban már írtam róla, de azért az a biztos, ha megismétlem. Szóval DVD-n elérhetõ Rockenbaur Pál örök klasszikusa, a Másfélmillió lépés Magyarországon (3 lemez). A folytatása, az "... és még egymillió lépés" is megjelent a tavalyi évben (5 lemez). Hogy teljes legyen a "kör - sorozat," most pénteken megkezdték az utolsó adag, a "Kerekek és lépések" kiadását (6 lemez) is. Ez az elsõ lemezt jelenti, a további részek az év további részében, folyamatosan kerülnek kiadásra.
Mivel nagyon belemélyedtem a témába, utánanéztem, hogy a "Másfélmillió lépés Magyarországon" ismételt bejárásáról, ami "Szent István vándorlás" címen került bemutatásra a televízióban, készült a videó vagy DVD kiadvány. Készült, de csak VHS formátumban, és a Mokép belátható idõn belül nem is tervezi a DVD formátumú kiadását. A 8 kazettából álló sorozat a Mokép mintaboltjában vásárolható meg, 480,-Ft-os darabáron. Jelenleg a 2-ik és a 8-ik lemezbõl nincs készleten, de érkezni fog.
És még egy sorozat, ami esetleg érdekelhet benneteket, a "Magyarország nemzeti parkjai," mely DVD formátumban (2 lemez) szintén elérhetõ a Mokép-nél, vagy egyik-másik online DVD forgalmazónál.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Feltöltött kép

VV jómunkásember, hétvégén is dolgozik :)
/me meg irigyli az aszfaltozókat... :(

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Na akkor holnap 10.00 Szentendre HÉV végállomás?

V.V. megelõzött.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Aki holnap jön aszfaltozni a Pilisbe, annek tali 10-kor, Szentendrén a HÉV végállomáson.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ugyanezt kérdezték valaha, amikor abbahagytam a lovaglást! :) Akkor a bringázásért hagytam abba. De most gondolkodóba estem. Olyan sok más klassz sport is van...

Na jó, jó lesz a wielkopolski. Egyébként tényleg szívesen elmennék már veled terepre, megnézegetném, milyen felétek a vidék! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nati, gyere!
(Van biztosításod?) Már, ha ragaszkodsz a csõdörhöz.
De van itt wielkopolski is. Az nyugodtabb is, és könyebb a jármódja. Egyszóval kellemesebb a hátán a túra.
(Mi van? Leszoksz a bringáról?!) ;)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Na, egy kis szerencsével talán összefutunk veletek a Pilisben. Mi is arra kirándulunk egyet. Majd jól rátok uszítom a VÉREBEEEEEEET :chomik:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Akkor viszont szerintem legkésöbb 10-kor el kéne indulni, mert ez távban és szintben is jóval több mint a múltheti. Olyan 80-85km-re és 1300-1400m szintre saccolom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hozé: talált, süllyedt! :D

Zsizsi! Amíg te tekersz, lovagolhatom a csõdöröd? Már olyan lóhiányom van.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Leírtad az útvonalat:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szombaton kéne menni vmit, aszfaltosat. Szentendre - Pap-rét - Pilisszentlászló - Sikáros - Dobogókõ - Pilismarót - Visegrád/Lepence - Pilisszentlászló - Szentendre?

Nem bánom, rábeszéltél.:)
Ha jó a múltkori tempó, akkor Krisztával mi is csatlakozunk egy kis átmozgatásra.
A Dobogókõt hogy tervezed? Király-kúti-nyeregtõl Kakashegyi- Kétbükkfa-nyereg- Dobogókõ és lefelé Shaolin- Hoffmann vadászház- Malom völgy- Pilismarót? Vagy csak simán alatta mint múlt héten?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
9.-e, jelzem, ha jöhet a mehet! Elõre is köszi a meghívást.
Igyekszem. ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ha erre jársz, gyere.
csondró völgyi barlang nagy, s nincs is messze lakott területtõl.
Mályinka parking azt' vólking' :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tudtok élni! :D