Na basszus!
Nekem meg jutott egy kicsi a takonyból! Laza hõemelkedése -eddig, és remélem nem is lesz több - úgyhogy részemrõl törölve a mai pilisi karika!
Bocsi mindenkitõl!
loco001, sztem nekivághatsz bátran! El még nem vesztettünk senkit, és ez nem verseny lesz!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. január 26. - 09:02
Írta 2008. január 26. - 00:39
A Hozé féle lámpaosztáson kedvem támadt a pilisi kanyarhoz, de a végére már az asztmás csigák is süvítve elõznének.
Írta 2008. január 25. - 22:18
P.csábaNem árt fejben tartani a következõ hírt: http://index.hu/poli...dapest/hid0125/
Írta 2008. január 25. - 21:05
VV!
Sok infót közöltél! Az említett filmeket - Szent István vándorlás, Kerekek és Lépések - én is kerestem már. Köszi az infókat!
Az UVH meg megfiatalodik, ráncfelvarrást kap. Ráfért már, nagyon! :cool:
Nati!
Kíváncsi vagyok, milyen új sportot szemeltél ki Magadnak!
A lovaglást meg egyeztetjük. Amint lesz idõm egy hosszú hétvégére, és Neked is jó az idõpont, hajrá!
Van mit nézni a Kiskunsági Nemzeti Parkban, fõleg költési és vonulási idõszakban. És jó idõ esetén, még kintalvás is szóbajöhet.
Sok infót közöltél! Az említett filmeket - Szent István vándorlás, Kerekek és Lépések - én is kerestem már. Köszi az infókat!
Az UVH meg megfiatalodik, ráncfelvarrást kap. Ráfért már, nagyon! :cool:
Nati!
Kíváncsi vagyok, milyen új sportot szemeltél ki Magadnak!
A lovaglást meg egyeztetjük. Amint lesz idõm egy hosszú hétvégére, és Neked is jó az idõpont, hajrá!
Van mit nézni a Kiskunsági Nemzeti Parkban, fõleg költési és vonulási idõszakban. És jó idõ esetén, még kintalvás is szóbajöhet.
Írta 2008. január 25. - 20:37
Írta 2008. január 25. - 20:25
Talán korábban már írtam róla, de azért az a biztos, ha megismétlem. Szóval DVD-n elérhetõ Rockenbaur Pál örök klasszikusa, a Másfélmillió lépés Magyarországon (3 lemez). A folytatása, az "... és még egymillió lépés" is megjelent a tavalyi évben (5 lemez). Hogy teljes legyen a "kör - sorozat," most pénteken megkezdték az utolsó adag, a "Kerekek és lépések" kiadását (6 lemez) is. Ez az elsõ lemezt jelenti, a további részek az év további részében, folyamatosan kerülnek kiadásra.
Mivel nagyon belemélyedtem a témába, utánanéztem, hogy a "Másfélmillió lépés Magyarországon" ismételt bejárásáról, ami "Szent István vándorlás" címen került bemutatásra a televízióban, készült a videó vagy DVD kiadvány. Készült, de csak VHS formátumban, és a Mokép belátható idõn belül nem is tervezi a DVD formátumú kiadását. A 8 kazettából álló sorozat a Mokép mintaboltjában vásárolható meg, 480,-Ft-os darabáron. Jelenleg a 2-ik és a 8-ik lemezbõl nincs készleten, de érkezni fog.
És még egy sorozat, ami esetleg érdekelhet benneteket, a "Magyarország nemzeti parkjai," mely DVD formátumban (2 lemez) szintén elérhetõ a Mokép-nél, vagy egyik-másik online DVD forgalmazónál.
Mivel nagyon belemélyedtem a témába, utánanéztem, hogy a "Másfélmillió lépés Magyarországon" ismételt bejárásáról, ami "Szent István vándorlás" címen került bemutatásra a televízióban, készült a videó vagy DVD kiadvány. Készült, de csak VHS formátumban, és a Mokép belátható idõn belül nem is tervezi a DVD formátumú kiadását. A 8 kazettából álló sorozat a Mokép mintaboltjában vásárolható meg, 480,-Ft-os darabáron. Jelenleg a 2-ik és a 8-ik lemezbõl nincs készleten, de érkezni fog.
És még egy sorozat, ami esetleg érdekelhet benneteket, a "Magyarország nemzeti parkjai," mely DVD formátumban (2 lemez) szintén elérhetõ a Mokép-nél, vagy egyik-másik online DVD forgalmazónál.
Írta 2008. január 25. - 20:04
VV jómunkásember, hétvégén is dolgozik
/me meg irigyli az aszfaltozókat...
Írta 2008. január 25. - 20:00
Na akkor holnap 10.00 Szentendre HÉV végállomás?
V.V. megelõzött.
V.V. megelõzött.
Írta 2008. január 25. - 19:59
Aki holnap jön aszfaltozni a Pilisbe, annek tali 10-kor, Szentendrén a HÉV végállomáson.
Írta 2008. január 25. - 19:45
Írta 2008. január 25. - 08:28
Ugyanezt kérdezték valaha, amikor abbahagytam a lovaglást! Akkor a bringázásért hagytam abba. De most gondolkodóba estem. Olyan sok más klassz sport is van...
Na jó, jó lesz a wielkopolski. Egyébként tényleg szívesen elmennék már veled terepre, megnézegetném, milyen felétek a vidék!
Na jó, jó lesz a wielkopolski. Egyébként tényleg szívesen elmennék már veled terepre, megnézegetném, milyen felétek a vidék!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. január 24. - 23:58
Nati, gyere!
(Van biztosításod?) Már, ha ragaszkodsz a csõdörhöz.
De van itt wielkopolski is. Az nyugodtabb is, és könyebb a jármódja. Egyszóval kellemesebb a hátán a túra.
(Mi van? Leszoksz a bringáról?!)
(Van biztosításod?) Már, ha ragaszkodsz a csõdörhöz.
De van itt wielkopolski is. Az nyugodtabb is, és könyebb a jármódja. Egyszóval kellemesebb a hátán a túra.
(Mi van? Leszoksz a bringáról?!)
Írta 2008. január 24. - 23:04
Na, egy kis szerencsével talán összefutunk veletek a Pilisben. Mi is arra kirándulunk egyet. Majd jól rátok uszítom a VÉREBEEEEEEET :chomik:
Írta 2008. január 24. - 22:59
Akkor viszont szerintem legkésöbb 10-kor el kéne indulni, mert ez távban és szintben is jóval több mint a múltheti. Olyan 80-85km-re és 1300-1400m szintre saccolom.
Írta 2008. január 24. - 22:55
Hozé: talált, süllyedt!
Zsizsi! Amíg te tekersz, lovagolhatom a csõdöröd? Már olyan lóhiányom van.
Zsizsi! Amíg te tekersz, lovagolhatom a csõdöröd? Már olyan lóhiányom van.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. január 24. - 22:47
Írta 2008. január 24. - 22:33
Szombaton kéne menni vmit, aszfaltosat. Szentendre - Pap-rét - Pilisszentlászló - Sikáros - Dobogókõ - Pilismarót - Visegrád/Lepence - Pilisszentlászló - Szentendre?
Nem bánom, rábeszéltél.
Ha jó a múltkori tempó, akkor Krisztával mi is csatlakozunk egy kis átmozgatásra.
A Dobogókõt hogy tervezed? Király-kúti-nyeregtõl Kakashegyi- Kétbükkfa-nyereg- Dobogókõ és lefelé Shaolin- Hoffmann vadászház- Malom völgy- Pilismarót? Vagy csak simán alatta mint múlt héten?
Írta 2008. január 24. - 22:22
Írta 2008. január 24. - 22:16
ha erre jársz, gyere.
csondró völgyi barlang nagy, s nincs is messze lakott területtõl.
Mályinka parking azt' vólking' :-)
csondró völgyi barlang nagy, s nincs is messze lakott területtõl.
Mályinka parking azt' vólking' :-)