Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

A Csergezán kilátót még nem láttam ilyen deresen. Érdekes így ez a kép.

Nem hazudok, ha azt mondom, hogy fent a tetején legalább 5 fokkal hidegebbnek éreztem a hõmérsékletet mint lent. A képek nem adják vissza a valóságot, aki teheti tekerjen ki bármelyik hegytetõre, nem hiszed el amit látsz! Hazafelé kb 50 méterenként álltam meg gyönyörködni a tájban.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
A Csergezán kilátót még nem láttam ilyen deresen. Érdekes így ez a kép.
http://picasaweb.goo...293593333355618

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Gyönyörû képek! Sajnos más programom volt és nem tudtam volna menni, pedig nagyon szívesen csatlakoztam volna!
Viszont, a héten már 3x jártam hajnalban, munka elõtt bicajjal terepen, és a péntek is hasonlóan gyönyörû volt, nagyon sajnáltam, hogy nem volt nálam fényképezõgép. Hihetetlen szépségû dolgokra képes a természet, és persze hihetetlenül érezteti, mekkora hatalma van, ha épp úgy alakul. :-)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Feltölteném én is a képeket de tele van a tárhely, majd késõbb.
Zoli, 3/4 2 elõtt értem haza pár perccel, összevissza egy bringással találkoztunk az Anna-vadászlaktól följebb, a nyomodat követtük a Kutya-hegyen. :)

Rabbit, nem tudom emlékszel-e mikor felértünk a Kutya-hegyre, mondtam hogy 2 óra van, és a Csergezán kilátótól 2 óra alatt értünk oda, na a km-órán nem volt visszaállítva az óra, Nagykopaszról délbe indultunk, 1 óra alatt felértünk a Kutya-hegyre, azért az nem olyan rossz idõ. :)
Egyébként az Antónia milyen volt fölfelé?

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Gyönyörû képek lettek. Köszi.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Szabival és Rabbittal mentünk egy kört a Budaiban. Sajna a Csergezánnál én egy kicsit elfogytam, így külön úton mentünk tovább.
Szabi, Rabbit remélem egészben hazaértetek!
Csináltam pár képet:https://picasaweb.go...resBudaiTekeres

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Tényleg jók a képek.
Most látom Oldi, beruháztál egy TZ-re, gratulálok, megérte. Remélem meg vagy vele elégedve.

sajnos a ZX-1 beadta a kulcsot....a tisztítás után az objektív nem mûködött....a szervíz 4 alaklommal próbálkozott,de siker nélkül....a TZ8 az új szerzemény,bár sok nekem,de "csak" ez volt :)
Adorján...ez a célom.... ;)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Pontosan, amerre Zscs volt múlt múlt vasárnap. Akkor találkozzunk Hûvösvölgyben, azt együtt mehetünk a HHH-ra! Mondjuk 3/4 8-kor?

Húú, az lehet nekünk korai lesz, még nem tudom holnap írok biztosat. :)

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Pontosan, amerre Zscs volt múlt múlt vasárnap. Akkor találkozzunk Hûvösvölgyben, azt együtt mehetünk a HHH-ra! Mondjuk 3/4 8-kor?

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Igenis, Bicajt nyalogattam mostanáig, de elõbb beszéltem a cimbivel. Sajnos korán kell indulnunk, hogy kettõre biztos hazaérjünk Hûvösvölgybe: így 7-1/2 8-as találkát tûztünk ki a Vadaskerti út-Páfrány u. sarkához. Örülnék, ha csatlakoznál! Be szoktál merészkedni errefelé Szentivánból?
Aztán a HHH után a solymári Shell-kútnál bukkanunk ki a Rózsika-forrás felõl, ha gondolod ott is összefuthatunk, onnan megyünk tovább Nagykovácsi irányába.

Ööö beszélek még Zolival, nem egyedül jönnék, lehet hogy felmegyünk HHH-ra és ott találkozunk valahol nem tudom. Ezt holnap leírom. :)
Nagykovácsi iránya az Nagykopasz-hegy gyanús? :)

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Na van esetleg valami terv szombatra? :)

Igenis, bicajt nyalogattam mostanáig, de elõbb beszéltem a cimbivel. Sajnos korán kell indulnunk, hogy kettõre biztos hazaérjünk Hûvösvölgybe: így 7-1/2 8-as találkát tûztünk ki a Vadaskerti út-Páfrány u. sarkához. Örülnék, ha csatlakoznál! Be szoktál merészkedni errefelé Szentivánból?
Aztán a HHH után a solymári Shell-kútnál bukkanunk ki a Rózsika-forrás felõl, ha gondolod ott is összefuthatunk, onnan megyünk tovább Nagykovácsi irányába.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Hármashatár-hegy, Rózsika-forrás, ilyesmi. Még nem tudom. Ami biztos, hogy ebédre haza kell érni a cimbinek Hûvösvölgybe, így kell számolnunk. Esetleg feléd kunkorodunk, csatlakozol hozzánk, kimegyünk egy jó körre a Zajnátba, pl. Az idõnek is ki kell tartani, de ha ráérsz, a hét második felében feltétlen jelentkezem.

Na van esetleg valami terv szombatra? :)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

A hétvégére bringás idõt jósolnak....:) de ma sem volt "panasz" ezen dologra...;)
https://picasaweb.go...NapsutesbenNHH#

Nagyon szép képeket csináltál ismét! Már háromszor néztem végig, és megint sikerült kedvet csinálnod egy kis hétvégi tekeréshez!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Tényleg jók a képek.
Most látom Oldi, beruháztál egy TZ-re, gratulálok, megérte. Remélem meg vagy vele elégedve.

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

A hétvégére bringás idõt jósolnak....:) de ma sem volt "panasz" ezen dologra...;)

Ez igen ezek aztán fotok!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

gyönyörû fotók, gratula!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Vigyázz, mert bemegy és kaját kér, akkor aztán sokat eszik, ellenben azt gyorsan. ;-)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Na kivel találkoztam tegnap dél körül Pesthidegkút környékén a fõúton? Sólymár felõl jöttem, de a kómától és az eléhezéstõl már alig láttam ki a fejembõl, mire lelassítottam, már rég arrébb voltam. (országútival voltam, s azt hiszem 3 montis volt?)

Dante, ilyenkor azon az úton jobb oldalt keresel egy sárga KERÉKPÁRÜZLET táblát, megállasz, megetetlek, és mész tovább.:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Na kivel találkoztam tegnap dél körül Pesthidegkút környékén a fõúton? Sólymár felõl jöttem, de a kómától és az eléhezéstõl már alig láttam ki a fejembõl, mire lelassítottam, már rég arrébb voltam. (országútival voltam, s azt hiszem 3 montis volt?)

Szoktál montizni mostanság, vagy nem nagyon jut már rá idõd? Tegnap Zeezoltanoval indultunk neki az edzõkörödnek (ejh, szerintem piszkosul jó ez a kör!), Nagy-Kopaszról le a piros háromszög és a piros eléggé trükkös most a rengeteg levéllel. Sokszor gõzöm sem volt, éppen hol és min keresztül rongyolok át. Ha az idõ is kegyes lesz (és persze eltávot is kapok odahaza), jó lenne ezen a hétvégén megismételni! ;-)

Zeezoltano: kár azért a "kézzsibbasztós" egyenes kormányért; egyébként nagyon frankó lett a bicajod!