Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na kivel találkoztam tegnap dél körül Pesthidegkút környékén a fõúton? Sólymár felõl jöttem, de a kómától és az eléhezéstõl már alig láttam ki a fejembõl, mire lelassítottam, már rég arrébb voltam. (országútival voltam, s azt hiszem 3 montis volt?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
Ez de rosszul hangzik... :) Venned kellene egy országútit is.[/QUOTE]

most adtam el, abból lett a Giant váz :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Félig-meddig OFF.
Budapest környékén csak nekem van olyan érzésem, mintha több hajléktalan lenne a hegyekben, mint a korábbi években? Eddig is voltak, általában a kevésbé ismert, jelöletlen ösvények mellett laktak; de most egészen forgalmas helyek mellett is találkozni velük és szerintem nagyon veszélyes lesz nekik az erdõben áttelelni. (Az az érzésem, lehet "némi" összefüggés a városi hajléktalanokat érintõ szabályozásokkal.) Nem tudom, hogy akik eddig a városban éltek, hogyan élik túl a telet kint az erdõben, ahol mindig pár fokkal hidegebb van... :-(

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Szerintem jó a szombat, persze ha nem fog esni az esõ. :)

Okés.

én meg akkor kimegyek lejtõzni a tiszagátra :)

Ez de rosszul hangzik... :) Venned kellene egy országútit is.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hármashatár-hegy, Rózsika-forrás, ilyesmi. Még nem tudom. Ami biztos, hogy ebédre haza kell érni a cimbinek Hûvösvölgybe, így kell számolnunk. Esetleg feléd kunkorodunk, csatlakozol hozzánk, kimegyünk egy jó körre a Zajnátba, pl. Az idõnek is ki kell tartani, de ha ráérsz, a hét második felében feltétlen jelentkezem.

én meg akkor kimegyek lejtõzni a tiszagátra :)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Hármashatár-hegy, Rózsika-forrás, ilyesmi. Még nem tudom. Ami biztos, hogy ebédre haza kell érni a cimbinek Hûvösvölgybe, így kell számolnunk. Esetleg feléd kunkorodunk, csatlakozol hozzánk, kimegyünk egy jó körre a Zajnátba, pl. Az idõnek is ki kell tartani, de ha ráérsz, a hét második felében feltétlen jelentkezem.

Szerintem jó a szombat, persze ha nem fog esni az esõ. :)

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

És merre lenne az a kör? :)

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Egyre jobban bánom, hogy kimaradt a hétvégi bicózás! Szabiék is jót tekertek, és Ronin képeit nézve, Dobogókõ és környéke is szép ilyen idõben! Sajnos van az a helyzet, amikor elsõ a munka, és utána a szórakozás! :(

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ma engem is megcsapott a tél lehelete a Prédikálószéknél. Kattintottam egy-két képet.
Ködös Vadállókõ

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Jót mentetek, ahogy elmondtad az útvonalat, gyûjtöttétek a szintet szépen. Társaságban eleve lassabban halad az ember, a betonon meg csalókán felmegy az átlag, nem jelent semmit.

Remélem összehozunk valami közös túrát, mielõtt leesik a hó még az idén. Például egy hét múlva, szombatra tervbe van véve egy kör a cimbivel, ha gondolod. :)

És merre lenne az a kör? :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Oké akkor a Virágos nyeregnél leszek 11.50 tõl a réten lefelé vezetõ útnál.

Rendben, találkozunk ott!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

egyik se, húztam inkább a nulláson meg az m5-ön haza, aztán ettünk egy pizzát. elég nagy volt a forgalom, nem kockáztattam meg Budapestet, nem lett volna kedvem valami dugóban szívni.

bk van vecsésen, 2 percre a o-ástó :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Jaja ma már nem is megyek sehova, kellemesen elfáradtam.
Hazafele meki lett vagy Burger King? :)

egyik se, húztam inkább a nulláson meg az m5-ön haza, aztán ettünk egy pizzát. elég nagy volt a forgalom, nem kockáztattam meg Budapestet, nem lett volna kedvem valami dugóban szívni.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

nagyon jók lettek a képek, nem semmit túra volt. szerintem nem kell ma esti meste meg altatódal :)

Jaja ma már nem is megyek sehova, kellemesen elfáradtam.
Hazafele meki lett vagy Burger King? :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Feltettem a képeket.
https://picasaweb.go...feat=directlink
Szombaton mehetünk valamerre a környéken ha az idõ engedi. :)

nagyon jók lettek a képek, nem semmit túra volt. szerintem nem kell ma esti meste meg altatódal :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Oké akkor a Virágos nyeregnél leszek 11.50 tõl a réten lefelé vezetõ útnál.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Csatlakoznék a Virágos nyeregnél. Hány órára érjek oda.

Terveim szerint 11:05 körül lennék Határ-nyeregnél, szóval úgy számolom, kb. 11:40-re kb. odaérnék a HHH csúcsra és onnan maximum 15 perc, azaz 11:55-re Virágos-nyeregnél lennék. (Ha korábbi idõpont lenne jó, akkor nem megyek fel a határ-Nyeregtõl az Árpádra, hanem egyenesen Virágos-Nyereg.)
Üdv a fedélzeten! :-)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Jót mentetek, ahogy elmondtad az útvonalat, gyûjtöttétek a szintet szépen. Társaságban eleve lassabban halad az ember, a betonon meg csalókán felmegy az átlag, nem jelent semmit.

Remélem összehozunk valami közös túrát, mielõtt leesik a hó még az idén. Például egy hét múlva, szombatra tervbe van véve egy kör a cimbivel, ha gondolod. :)

Feltettem a képeket.
https://picasaweb.go...feat=directlink
Szombaton mehetünk valamerre a környéken ha az idõ engedi. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Csatlakoznék a Virágos nyeregnél. Hány órára érjek oda.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni: holnapra tervezek egy Normafa, Szépjuhászné, Hûvösvölgy, Árpád-kilátó, Fenyõgyöngye, HHH-csúcs, Virágos-nyereg majd egészen túra el Nagykovácsiig a Nagy-Kopaszig és vissza, ha valakinek lenne kedve. Indulás 10 körül (Normafa), de egy kis változtatás nem gond. Tempó nem lesz sietõs, plusz 1-1.5 óránként megállás egy kis energiabevitelre. A terep nem lenne vészes, de itt-ott az átlagosnál technikásabb; igény szerint lenne benne DH-s nyomvonal is.
Úgy holnap délelõtt kilencig itt a fórumon vagy sms-ben: Voda, négyharminc, 9984.