Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2011. november 21. - 15:32
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. november 21. - 11:52
most adtam el, abból lett a Giant váz
Írta 2011. november 21. - 10:56
Budapest környékén csak nekem van olyan érzésem, mintha több hajléktalan lenne a hegyekben, mint a korábbi években? Eddig is voltak, általában a kevésbé ismert, jelöletlen ösvények mellett laktak; de most egészen forgalmas helyek mellett is találkozni velük és szerintem nagyon veszélyes lesz nekik az erdõben áttelelni. (Az az érzésem, lehet "némi" összefüggés a városi hajléktalanokat érintõ szabályozásokkal.) Nem tudom, hogy akik eddig a városban éltek, hogyan élik túl a telet kint az erdõben, ahol mindig pár fokkal hidegebb van... :-(
Írta 2011. november 20. - 23:17
Okés.Szerintem jó a szombat, persze ha nem fog esni az esõ.
Ez de rosszul hangzik... Venned kellene egy országútit is.én meg akkor kimegyek lejtõzni a tiszagátra
Írta 2011. november 20. - 20:31
Hármashatár-hegy, Rózsika-forrás, ilyesmi. Még nem tudom. Ami biztos, hogy ebédre haza kell érni a cimbinek Hûvösvölgybe, így kell számolnunk. Esetleg feléd kunkorodunk, csatlakozol hozzánk, kimegyünk egy jó körre a Zajnátba, pl. Az idõnek is ki kell tartani, de ha ráérsz, a hét második felében feltétlen jelentkezem.
én meg akkor kimegyek lejtõzni a tiszagátra
Írta 2011. november 20. - 19:35
Hármashatár-hegy, Rózsika-forrás, ilyesmi. Még nem tudom. Ami biztos, hogy ebédre haza kell érni a cimbinek Hûvösvölgybe, így kell számolnunk. Esetleg feléd kunkorodunk, csatlakozol hozzánk, kimegyünk egy jó körre a Zajnátba, pl. Az idõnek is ki kell tartani, de ha ráérsz, a hét második felében feltétlen jelentkezem.
Szerintem jó a szombat, persze ha nem fog esni az esõ.
Írta 2011. november 20. - 19:22
És merre lenne az a kör?
Írta 2011. november 20. - 19:09
Írta 2011. november 20. - 18:08
Ködös Vadállókõ
Írta 2011. november 20. - 14:54
Jót mentetek, ahogy elmondtad az útvonalat, gyûjtöttétek a szintet szépen. Társaságban eleve lassabban halad az ember, a betonon meg csalókán felmegy az átlag, nem jelent semmit.
Remélem összehozunk valami közös túrát, mielõtt leesik a hó még az idén. Például egy hét múlva, szombatra tervbe van véve egy kör a cimbivel, ha gondolod.
És merre lenne az a kör?
Írta 2011. november 20. - 09:53
Oké akkor a Virágos nyeregnél leszek 11.50 tõl a réten lefelé vezetõ útnál.
Rendben, találkozunk ott!
Írta 2011. november 19. - 23:29
egyik se, húztam inkább a nulláson meg az m5-ön haza, aztán ettünk egy pizzát. elég nagy volt a forgalom, nem kockáztattam meg Budapestet, nem lett volna kedvem valami dugóban szívni.
bk van vecsésen, 2 percre a o-ástó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 19. - 22:35
Jaja ma már nem is megyek sehova, kellemesen elfáradtam.
Hazafele meki lett vagy Burger King?
egyik se, húztam inkább a nulláson meg az m5-ön haza, aztán ettünk egy pizzát. elég nagy volt a forgalom, nem kockáztattam meg Budapestet, nem lett volna kedvem valami dugóban szívni.
Írta 2011. november 19. - 22:11
nagyon jók lettek a képek, nem semmit túra volt. szerintem nem kell ma esti meste meg altatódal
Jaja ma már nem is megyek sehova, kellemesen elfáradtam.
Hazafele meki lett vagy Burger King?
Írta 2011. november 19. - 22:09
Feltettem a képeket.
https://picasaweb.go...feat=directlink
Szombaton mehetünk valamerre a környéken ha az idõ engedi.
nagyon jók lettek a képek, nem semmit túra volt. szerintem nem kell ma esti meste meg altatódal
Írta 2011. november 19. - 22:08
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. november 19. - 21:39
Csatlakoznék a Virágos nyeregnél. Hány órára érjek oda.
Terveim szerint 11:05 körül lennék Határ-nyeregnél, szóval úgy számolom, kb. 11:40-re kb. odaérnék a HHH csúcsra és onnan maximum 15 perc, azaz 11:55-re Virágos-nyeregnél lennék. (Ha korábbi idõpont lenne jó, akkor nem megyek fel a határ-Nyeregtõl az Árpádra, hanem egyenesen Virágos-Nyereg.)
Üdv a fedélzeten! :-)
Írta 2011. november 19. - 21:21
Jót mentetek, ahogy elmondtad az útvonalat, gyûjtöttétek a szintet szépen. Társaságban eleve lassabban halad az ember, a betonon meg csalókán felmegy az átlag, nem jelent semmit.
Remélem összehozunk valami közös túrát, mielõtt leesik a hó még az idén. Például egy hét múlva, szombatra tervbe van véve egy kör a cimbivel, ha gondolod.
Feltettem a képeket.
https://picasaweb.go...feat=directlink
Szombaton mehetünk valamerre a környéken ha az idõ engedi.
Írta 2011. november 19. - 21:16
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. november 19. - 21:08
Úgy holnap délelõtt kilencig itt a fórumon vagy sms-ben: Voda, négyharminc, 9984.