Dobogókõn járt a napokban valaki? Vajon tekerhetõ arrafelé a terep? Állítólag fent 6 cm hó van.
Dobogk splya (WebCam)
Dobogókõn járt a napokban valaki? Vajon tekerhetõ arrafelé a terep? Állítólag fent 6 cm hó van.
meg pesten egyaltalan hol mennek a bringasok? merre szoktatok tekerni? hol kezdodik a "terep"? hogy legalabb terkepen lassam azt a teruletet.
Körbe terep van.
Térképen ahol zõd, az erdõ.
Budán mindenfelé hamar elérni az erdõ szélét, nem kell siránkozni. Nekem kb. 30km-et kell tekernem a hegyekig, ellenben 1-2km-re itt a Gödöllõi-dombság.
Körbe terep van.
Térképen ahol zõd, az erdõ.
Budán mindenfelé hamar elérni az erdõ szélét, nem kell siránkozni. Nekem kb. 30km-et kell tekernem a hegyekig, ellenben 1-2km-re itt a Gödöllõi-dombság.
a budai hegyekrol jut eszembe... melyik keruletben keressek lakast, ha hamar ki akarok erni a bringaval a terepre? kaptam pesten melot (infopark).
termeszetesen azert irtam a munkahelyet is, hogy vmi kompromisszumos dolog kellene. vegulis, hogy osszel es tavasszal melo utan tudjon az ember bringazni ahhoz az is kell, hogy hamar hazaerjek, meg hogy onnan gyorsan ki terepre. jelenleg olyan 6-8kmt kell hozza mennem (epp jo bemelegedni).
illetve remenyeim szerint ami mar nincs tul messze a termeszettol az talan annyira nem is lesz nyomaszto igy elsore. sosem eltem budapesten, es nem is igazan vagyom ra, de nincs valasztasi lehetosegem. es igy talan nem is kell nagyon kaszkadorkodni a forgalomban beoltozve.
koszonom a tippeket, majd csekkolom oket - a googlemap mar egy ideje tamogatja budapesten a tomegkozlekedeses utvonaltervezest is. eleg jol mukodik.
Szerencsére csak a Keserûs-hegy alatti gerincen való ereszkedés volt tolós, de az nagyon.
A jövõ héten összehozhatunk valamit, ha van kedved. Kb. Szentendre-Vöröskõ-- Pap-rét - Szentászló-Lajos-forrás- Csobánka útvonalban gondolkodom.
Mostanában többen is mentek a Nagykopaszra igy én is kedvetkaptam. Mentem egy Normafa-Virágosnyereg-Zsiroshegy-Nagykopasz-Normafa kört. Bezzeg én egész nap nem keveredtem ki a ködbõl.
A jövõ héten mehetnénk már egy közöset, mert már unom az egyedül tekerést.
Szerencsére csak a Keserûs-hegy alatti gerincen való ereszkedés volt tolós, de az nagyon.A képeket nézve, elég kalandos lehetett a mai bicózásod!
A mai napon újra a Vadálló-Kövek környékét vettem célba.
Itt egy kis ízelítõ a látottakból.
Mi tegnap este, lámpával voltunk arra. Talán látszottak még a nyomaink. :-) Fölmásztunk mi is a kilátóba, nagyon jól néz ki úgy jegesen. Nagy köd volt és nagyon hideg.A Csergezán kilátót még nem láttam ilyen deresen. Érdekes így ez a kép.
Picasa Web Albums - Zoltán Adorján - Deres Budai t...
Nem esett le nekem sem, de éreztem, hogy haladósabb a tempó. Pedig még frissítettünk is egyet közben.Feltölteném én is a képeket de tele van a tárhely, majd késõbb.
Zoli, 3/4 2 elõtt értem haza pár perccel, összevissza egy bringással találkoztunk az Anna-vadászlaktól följebb, a nyomodat követtük a Kutya-hegyen.
Rabbit, nem tudom emlékszel-e mikor felértünk a Kutya-hegyre, mondtam hogy 2 óra van, és a Csergezán kilátótól 2 óra alatt értünk oda, na a km-órán nem volt visszaállítva az óra, Nagykopaszról délbe indultunk, 1 óra alatt felértünk a Kutya-hegyre, azért az nem olyan rossz idõ.
Egyébként az Antónia milyen volt fölfelé?