Feltölteném én is a képeket de tele van a tárhely, majd késõbb.
Zoli, 3/4 2 elõtt értem haza pár perccel, összevissza egy bringással találkoztunk az Anna-vadászlaktól följebb, a nyomodat követtük a Kutya-hegyen.
Rabbit, nem tudom emlékszel-e mikor felértünk a Kutya-hegyre, mondtam hogy 2 óra van, és a Csergezán kilátótól 2 óra alatt értünk oda, na a km-órán nem volt visszaállítva az óra, Nagykopaszról délbe indultunk, 1 óra alatt felértünk a Kutya-hegyre, azért az nem olyan rossz idõ.
Egyébként az Antónia milyen volt fölfelé?
Nem esett le nekem sem, de éreztem, hogy haladósabb a tempó. Pedig még frissítettünk is egyet közben.
Az Antóniában kellemesen csalódtam, kényelmes tempóban feltekercseltem. Egy kis baleset ért azért a tetején, már a sziklás után az utolsó meredekebb részen, megbillentem, letámasztottam volna a kezem, de nem értem talajt: egy böszme nagy levágott belógó fatörzs vége hamarabb elérte a csípõm, puffantam rajta. Gondolom szép színes lesz az oldalam.
Nagykovácsiban letettem a fagyos Anthemet, kaptam egy kis erõsítõ levest, átnyergeltem a sárvédõsre, azt egy 30 perces levezetõ tekeréssel hazagurultam.
Enyje, Adorján, elég jól összeszedted magad, hogy még egy hegyet másztál hazafelé. Persze avatott nyomolvasóm, Szabii, rögtön kiszúrta a nyomaid!
Jöhettél volna velünk!