Kösz az infót, holnap lehet elnézek arra.
Szívesen! még egy pár infó: Pilisszentkereszttõl Király-kútig az aszfalt havas, onnan Sikárosig vizes. Hubertusz felé a murvás végig havas, de lejjebb a piros háromszögön már vannak dagonyás helyek!
Üdv
Kösz az infót, holnap lehet elnézek arra.
Igen, erre gondolok, ezek szerint akkor aszfaltos. Lehet rajta országútival is menni, vagy annyira nem jó minõségû?
Diósjenõ-Kemence között, Királyháza érintésével megy a piros jelû bicikli út. Ha erre gondolsz, ez aszfaltos út.
Diósjenõ-Kemence között, Királyháza érintésével megy a piros jelû bicikli út. Ha erre gondolsz, ez aszfaltos út.Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Diósjenõ-Kemence erdészeti út milyen burkolatú, minõségû? Járt arra valaki mostanában? Köszi
tobbre tippeltem volna
en 185 vagyok, de tuti ugy ereznem magam rajta, mint jezus a keresztfan.
milyen magas vagy? nezem a bringadat, hogy milyen pici vaza van, meg mintha ossze lenne nyomva, aztan latom, hogy 22es, magasra huzott nyereggel meg hosszu stucnival szvsz jol erezned magad egy xles 29eren.
Nekem bikemap.net-en rengeteg útvonalam van már fenn, illetve .gpx formátumban az utóbbi közel 2 év minden túrája megvan.
Linkelek pár útvonalat, amerre tekerni szoktam:
1. - János hegyre turistaúton is fel lehet tekerni ha bírod
2. - Ez egy hosszabb karika volt, és el is keveredtünk, ezért sok aszfalt is került bele
de nekem ez a kedvenc:
3. - Szép "kis" nyolcas a környék összes csúcsával!
ui.: Térkép nézetét érdemes átkapcsolni OSM Cycle nézetre, úgy látszik a turistautak többsége.