Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Ronin! Menjünk vasárnap, most már ígérem tényleg!

Dante! én pont arra fogok menni, szóval csatlakozom, de hogy meddig fogom bírni, az majd elválik :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Erre azért õk is rájönnek két kanyar után. :D

Amúgy tényleg iszonyat segítség egy bejárás, Görögországban az OXen gyakorlatilag 40szer szálltam le a bicajról bejárás során, de a versenyt 2-3 gyors leugrással abszolváltam.

Amúgy ma nem jön valaki egy kis laza rehabosat fél6 örül, mondjuk Fogastól?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ugyan nézd meg a hazai OX rövidtáv mezõnyt. Rajt elõtt a harmada azzal dicsekszik, hogy nem is járt pályát! És még büszke is rá, pedig szerintem nagy hiba...
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ebben teljesen igazad van, csak OXen van egy napod a bejárásra, de mivel az Xterrákon sokszor még a verseny napján derül csak ki, hogy merre is kell menni, minden akadállyal ott szembesülsz elõször, ha csak nem vagy helyi arc.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Mindenki úgy emlegeti az Xterra pályákat, mint valami überbrutál terepet, pedig egy kemény OX pálya még mindig technikásabb. És OX, XC versenyeket már régóta rendeznek itthon. Egy OX pályán ha be kell ülni a nyereg mögé, vagy meredek egy emelkedõ, nem emlegeti mindenki, hogy uramistenhogylehetittlejönnifelmennijajjelesekvégemvan. Etalonként említhetõ a Pilis-kupa, vagy a Kisnánai pálya, de mostanában Komlón rendezik a legzordabb versenyeket. Ott a 6 km-es körön a rövidtávos maraton mezõny kétharmada 5,8 km-t tolna, és még úgy is esne ötöt körönként...
Ausztria, Kenguruk földje!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Mi lett volna ha a DM mezõnyt ráeresztik az xterra pályára?

Ugyan nem láttam a pályát, de valószínûleg káosz, halál és anarchia! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem ugyanaz, kicsit hardcore-abb, mint a tavalyi. Felmegy a toronyhoz, mint tavaly, majd balra becsévél az erdõbe egy dobálós singletrackre, benne trükkös letörésekkel, majd felrántja egy nagyon meredek kistányéros emelkedõn, majd hosszú középtányéros mászás után jön a nagy változás, ugyanis a full kijáratlan, fatörzsekkel teli, katlanos erdõben zuhansz vissza az aszfaltra, ahonnan már ismerõs a terep, kis visszamászás, majd egy vulkanikus jellegû lejtõ a városig.

Ricsi majd nyilatkozik, ha visszajön a Balatonról, jól ment neki, de nem együtt mentünk.

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Az tutkó, én már az elsõ lejtõn majdnem elszálltam az élesjobbos félméteres leléptetésben. :D

Iden sajna nem indultam :(, de a palya a kepekbol itelve ugyanaz. Aztan Richi-nek hogy ment? Gondolom abban a valtoban voltal...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Az tutkó, én már az elsõ lejtõn majdnem elszálltam az élesjobbos félméteres leléptetésben. :D

Még most, amíg frissek az emlékeid, rögzítsd jó alaposan a pályavonalat, mert ha Visegrádon járunk, meg kell mutatnod! Hétfõn még láttam egy-két kint hagyott szalagot a Mogyoró-hegy oldalában, a függõhíd felett.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Ezzel egyetértek, még nekem is "aligfékezõs-bepördülõs". :D Mi lett volna ha a DM mezõnyt ráeresztik az xterra pályára?

Beszarás! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Abban a részben nincs semmi különlegesség, csak meg kéne tanulni egyeseknek kerékpározni, a fékeket értelmesen használni, és megfelelõen megbecsülni a szükséges tempót (ami nem gyök 2).:D

Ezzel egyetértek, még nekem is "aligfékezõs-bepördülõs". :D Mi lett volna ha a DM mezõnyt ráeresztik az xterra pályára?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Akkor végéképp jövök veletek vasárnap.. nehogy papamaci túlhajtsa magát :D Ronin te meg vegyél be valami erõs nyugtatót :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Részemrõl egy dolog az tuti, hogy ahol olyan sokan elestek most a Dunán a Salamon torony környékén a köves részen, azt a helyet látni akarom.

Abban a részben nincs semmi különlegesség, csak meg kéne tanulni egyeseknek kerékpározni, a fékeket értelmesen használni, és megfelelõen megbecsülni a szükséges tempót (ami nem gyök 2).:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Most már nem nagyon kell mennie, inkább pihenje ki jól magát a hétvégi versenyig. Ha nem szokott ekkora edzéseket menni, akkor nem 1 héttel a verseny elõtt kell elkezdeni.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Hú erre vasárnap én is jönnék.. de lehet leválok valahol útközben..nem tom a Gázló után milyen erõben leszek.. és papamacinak meg tényleg menni kéne, nehogy megpusztuljon.. azért na aggódom érte.. remélem túléli
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez fini kör, de olyan bõven 4K fölött a vége, vigyázzatok, vigyetek panadolt, kelleni fog.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nyomjátok le a tavalyi hardcore körünket!

HHH-10esút-HHH-Hárs-János-NagyKopasz-NagySzénás-Vösöshegy-Hosszúhegy-Pilistetõ-Dobogókõ-Rámhegy-Dorog-Dobogókõ-Lajosforrás-Kõhegy-Csikóvár-Kevély-Kövesbérc

Jaja, valami ilyesmin meditálok, hogy a Budai hegységben kellene kezdeni és a Lajos forrást is beiktatni...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nyomjátok le a tavalyi hardcore körünket!

HHH-10esút-HHH-Hárs-János-NagyKopasz-NagySzénás-Vösöshegy-Hosszúhegy-Pilistetõ-Dobogókõ-Rámhegy-Dorog-Dobogókõ-Lajosforrás-Kõhegy-Csikóvár-Kevély-Kövesbérc

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Akkor a terv csak a fõbb pontokat említve: Róka-hegy - Ezüst-kevély- Hosszú-hegy - Pilis tetõ -Dobogókõ- Prédikálószék- Pap-rét- Nagyvillám- Visegrád- innen meg meglátjuk hogyan tovább. Ha valaki még jönne, idõpontot késõbb egyeztetünk.