Dante! én pont arra fogok menni, szóval csatlakozom, de hogy meddig fogom bírni, az majd elválik

Ugyan nem láttam a pályát, de valószínûleg káosz, halál és anarchia!Mi lett volna ha a DM mezõnyt ráeresztik az xterra pályára?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Az tutkó, én már az elsõ lejtõn majdnem elszálltam az élesjobbos félméteres leléptetésben.
Még most, amíg frissek az emlékeid, rögzítsd jó alaposan a pályavonalat, mert ha Visegrádon járunk, meg kell mutatnod! Hétfõn még láttam egy-két kint hagyott szalagot a Mogyoró-hegy oldalában, a függõhíd felett.Az tutkó, én már az elsõ lejtõn majdnem elszálltam az élesjobbos félméteres leléptetésben.
Ezzel egyetértek, még nekem is "aligfékezõs-bepördülõs".
Mi lett volna ha a DM mezõnyt ráeresztik az xterra pályára?
Abban a részben nincs semmi különlegesség, csak meg kéne tanulni egyeseknek kerékpározni, a fékeket értelmesen használni, és megfelelõen megbecsülni a szükséges tempót (ami nem gyök 2).
Részemrõl egy dolog az tuti, hogy ahol olyan sokan elestek most a Dunán a Salamon torony környékén a köves részen, azt a helyet látni akarom.
Nyomjátok le a tavalyi hardcore körünket!
HHH-10esút-HHH-Hárs-János-NagyKopasz-NagySzénás-Vösöshegy-Hosszúhegy-Pilistetõ-Dobogókõ-Rámhegy-Dorog-Dobogókõ-Lajosforrás-Kõhegy-Csikóvár-Kevély-Kövesbérc