A végigpunnyadt hétvége után holnap csapatnék végre valami erõset. Mondjuk egy 4-5 órás intervallt. (Barna sört, világos sört váltogatásra gondoltam.
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. július 05. - 21:09
A végigpunnyadt hétvége után holnap csapatnék végre valami erõset. Mondjuk egy 4-5 órás intervallt. (Barna sört, világos sört váltogatásra gondoltam.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. július 05. - 20:58
Az utakat sokáig nem érti meg az ember. Csak lépdel az utakon és másra gondol. Néha széles az egyik út, aszfaltos, néha rögös, barázdás, meredek. Az utakat sokáig csak alkalomnak tekintjük, lehetõségnek. Egy napon megtudjuk, hogy az utaknak értelmük van: elvezetnek valahová. Nemcsak mi haladunk az utakon, az utak is haladnak velünk. Az utaknak céljuk van. Minden út összefut végül egyetlen közös célban.Igen, az utaknak értelmük van. De ezt csak az utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél elõtt.(Márai Sándor)
(Buki! Én jönnék szívesen de... a bicajom...gyengélkedik
Írta 2009. július 05. - 19:56
Írta 2009. július 05. - 19:10
Buki lehet csatlakozom.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. július 05. - 18:29
Kelenfoldi p.u.-Gazdagret-KFKI-Janos hegy-Szepjuhaszne(???)-Kisvasut vegallomas-HHH lenne. Ha jonne valaki, akkor fel hatkor a Kelenfoldi palyaudvar elott.
Írta 2009. július 05. - 16:56
Írta 2009. július 04. - 13:26
Egyetértek !Minden maratont vasárnapra !:cool2:Lemaradtam valamirõl? Miért is van szombaton a DM, mikor minden rendes maraton vasárnap van! Na mert én az irodámban vagyok. Sorry.
Írta 2009. július 04. - 11:50
Írta 2009. július 03. - 21:29
nem lesz ilyen gondod
mivel ott leszek én is, a csajok titeket meg sem közelítenek...
Köszi Tig! Nem is tudod elképzelni mekkora gondot szokott jelenteni, de hála neked, most végre nyugalmam lesz.
Írta 2009. július 03. - 21:21
Azt hiszem át kell keresztelni Mezõkövesd Maratonra a DM-et, mert már legalább két matyóhimzés lesz ott! Mi ketten. Csak tudnám a csajokat hogyan rázom le!
!
nem lesz ilyen gondod
mivel ott leszek én is, a csajok titeket meg sem közelítenek...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. július 03. - 21:18
Akko ezé nem jöttél a talira tee?Én meg egy szakadással.
Jobbulást!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. július 03. - 20:44
Jó menek! Úgy is régen láttam már a randa képedet!
Azt hiszem át kell keresztelni Mezõkövesd Maratonra a DM-et, mert már legalább két matyóhimzés lesz ott! Mi ketten. Csak tudnám a csajokat hogyan rázom le!
Hirtelen megijedtem, amikor úgy olvastam az új aláírásodat, hogy Burce szerény gyerek! Elgondolkoztam, hogyan ismerhettem ennyire félre, de második olvasatra megnyugodtam, hogy szó sincs ilyenrõl!
Írta 2009. július 03. - 20:43
Na majd én is megnézem a te baba arcocskádat:lol1:Jó menek! Úgy is régen láttam már a randa képedet!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. július 03. - 20:38
Írta 2009. július 03. - 20:33
Írta 2009. július 03. - 20:31
Elsõ kérdésre, hogy nagyobb pofontot kapjá..!
Mivel is, ha mindenféle nyamvadt vas elszaggatja?
Gyere csak DM-re, "szakadtan" ne erõltesd a Börzsönyt, még a végén rendesen lesérülsz, pedig nyakunkon a 24h!
Írta 2009. július 03. - 20:19
225 kg-os Spec hõcserélõ, spec helyre bejuttatása során könnyelmû kollégák nem elõírásszerû felfüggesztést használtak és egyik kolléga ennek köszönhetõen majdnem a fal és a vas közé szorult. Vas elmozdul, kollégát meglök, én meg vasat elkap. Megtartani nem tudtam persze, csak lelassítani, de kolléga megúszta zúzódásokkal. Én meg egy szakadással.Nekem olyan vastag a bõr a p*****n, mint egy rinocérosznak.
És azt a részleges szakadást hogy sikerült összeszedni?
Elsõ kérdésre, hogy nagyobb pofontot kapjá..!Meg különben is, minek növesztesz hülye nevû izmokat hülye helyekre?
DM-re nem jössz ki szigorúan aszfalton?
Második kérdésre, hm.. mondasz valamit! A Börzsöny volt a cél, de hát "csak" egy Duna választ el tõle.
Írta 2009. július 03. - 20:12
Van bõr a képeden!
Nem-nem. Bal lapockánál valami hülye nevû izom részleges szakadása. (Mint ma kiderült.)
Van, de még milyen vastag!
Jobbulást! Mi a bánatot csináltál már megint?
Csak nem megint beszakadt a pálmaház teteje a kenguruk súlyától és egyedül akartad visszaemelni?
Meg különben is, minek növesztesz hülye nevû izmokat hülye helyekre?
DM-re nem jössz ki szigorúan aszfalton? Már régen láttuk az arcberendezésedet.
Írta 2009. július 03. - 20:11
Nekem olyan vastag a bõr a p*****n, mint egy rinocérosznak.Van bõr a képeden!
Nem-nem. Bal lapockánál valami hülye nevû izom részleges szakadása. (Mint ma kiderült.)
És azt a részleges szakadást hogy sikerült összeszedni?
Írta 2009. július 03. - 20:07

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére