akkor nem lesz holnap K3?
Dehogynem, ma lesz, ha van, aki jönne rehabra a Budai hegyekbe, 5 után, akkor szóljon.

akkor nem lesz holnap K3?
Szerintem nyugodtan számolhatsz 11 órával. Ha lesz valami a bejárásból, addigra nagyjából felérünk.de ha lesz akkor gondolom onnan paprét felé veszitek az irányt...
oda kb. mikor érnétek?asszem kitekernék.
igaz Dante?!
de ha lesz akkor gondolom onnan paprét felé veszitek az irányt...Tessék figyelmesen olvasni!
Vasárnap, 10H, Visegrád, komp kikötõ, az idõjárás függvényében (ami annyit tesz, hogy szombat délután jelzem, hogy megyek vagy sem).
Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?
Tessék figyelmesen olvasni!akkor nem lesz holnap K3?
ja és VV:lesz vmi bejárás?
akkor nem lesz holnap K3?Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?
El kell dönteni, hogy hova akarod beírni a túraajánló linkjét.
A korábbi postod azért került törlésre, mert más topicban is szerepel ugyan ez a beírás, és maga az esemény ismertetése is megtalálható az adott topicban.
Joggal kérhetné számon rajtunk az, akinek hasonló okból (flood) töröltük a postját valamelyik topicból (függetlenül annak tartalmától), ha a tiéddel vagy bárki máséval kivételt tennénk.
Azonnal kellett volna rendõrt hívni. Így utólag sok jóra már ne nagyon számíts.Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?