Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Írta 2009. június 22. - 09:00

Írta 2009. június 22. - 08:49

Írta 2009. június 21. - 19:02

Orrom után sáron át!És merre tekersz mi a program?

Úgy beszélsz, mintha valaha is sáros lettem volna, mikor Ti nem!Mondta, hogy tekerni megy? Szerintem csak csatlakozik a helyi vadröffencs állományhoz.
:D:D

H.Zoli! Te sem vagy százas, az tuti!

Kösz!!!
Írta 2009. június 21. - 16:42

Írta 2009. június 21. - 10:05

Írta 2009. június 21. - 09:52

...egy ideig eltartott, mire leesett, de akkor nagyon fájt! (nehéz és lábujjon koppant)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. június 21. - 09:29

Írta 2009. június 21. - 08:21

Semerre. A hét második felére elég volt a csütörtök meg a péntek. Arról nem is beszélve, hogy némi generálra szorul a villám, és ehhez alkatrészt kell vennem.És te vv holnap valamerre?
Írta 2009. június 20. - 22:05

Írta 2009. június 20. - 22:05

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. június 20. - 21:56

Mondta, hogy tekerni megy? Szerintem csak csatlakozik a helyi vadröffencs állományhoz.És merre tekersz mi a program?

Írta 2009. június 20. - 21:40

És merre tekersz mi a program?Hah, nyuszik! Én holnap go Mátra.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. június 20. - 20:55

Írta 2009. június 20. - 19:52

Akkora dagonya lesz, hogy nem érdemes szenvedni.
Írta 2009. június 20. - 18:18

Igen, ez fontos lenne.
Jaj fiúk ... ne legyetek ilyen gonoszak.
Most volt templom kerülés is ... felvezetõ motorossal ...

Ami nagyon kemény volt, mert két ütemû volt a drága ... olyan fincsi füstje volt, hogy hajaj ...
Aztán meg kedves emberek a Várgesztes elõtti egyik keresztezõdésben leszedték és átrakták a szalagokat a másik útra, de nem egyet ... egymás után tettek három szalagot, olyan vicces az ilyen dolog, de hát ez van sajnos.
Az élboly hamar észbe kapott így kb. 2 percet veszített ezzel a malõrrel.
A fánk nagyon finom volt, bár én nem ettem

a gulyás meg egyszerûen pazar ... repetáztam is

Volt egy pár ember aki két kört ment
És köszönet Kult Jánosnak és vértesboglárnak a szervezésért
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. június 20. - 09:14

....A templomot meg takarjátok le valamivel!
Igen, ez fontos lenne.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. június 20. - 08:18

A pályát kijelöltük, normál versenytempóra lett jelölve, úgyhogy nem kell majd térképet nézegetni.
Jelölés után mentem még egy tempós kört, próbáltam nem fejbõl menni és teljesen követhetõ volt.
Aztán majd meglátjuk a gyakorlat hogyan igazolja a dolgokat
Majd Dante leteszteli!

Ha õ nem téved el, akkor minden rendben. Crosskovin is el bírt tévedni, ha megy elõtte egy másik vakegér akkor azt követi nem a jelölést. Ha végigrakjátok rendõr kordonnal a pálya mindkét oldalát azon is átmászik, ha észrevesz egy fán valami tavalyi festékpöttyöt. A templomot meg takarjátok le valamivel!

Írta 2009. június 20. - 07:18

Ismerem a "zöld" említett részét, már többször is megjártam.Remélem tetszett a Sas hegyrõl való lejutás
ha jól emlékszem az adatokra akkor a csúcstól,320-ról 160-ra kell lemenni azon a kb. 300 m-es távon.
A képesfánál kipróbálhattad volna a Z-t.Két oldalt 5 m-es függõleges árokfalak így csak közepén lehet csak lejutni az 40-50-cm átmérõjû sziklák között,de a keresztbe dõlt fatörzsek koronázzák meg a kemény lejtését
Az út vége pedig egy 2m-es csalánerdõ amely ad egy kis felüdülést.
Kissé meleg volt az ilyen távhoz,így csak 17.00-tõl egy kis zugló-királykút-pilismarót és hátra arcal újból zugló.Kellemes volt egyet aszfaltozni a sok bringarángatás után

Írta 2009. június 19. - 23:05

Az aszfaltos szakaszokon kétféle jelölés van:
- Fehér szalag
- Neon zöld spray az aszfalton
Terepan:
- Fehér szalag
- nyilak a helyes irányba
- "X" a rossz irány
- "Lassíts" felirat
- és egy 3 nyilas lefelé a frissítõ után (amit érdemes komolyan venni, mert sodrós+vízmosásos és könnyen be lehet sokalni rajta)
Jelölés után mentem még egy tempós kört, próbáltam nem fejbõl menni és teljesen követhetõ volt.
Aztán majd meglátjuk a gyakorlat hogyan igazolja a dolgokat

Lesz a végén Gulyás és a már jól ismert lekváros fánk

Akinek nem elég 1 nagy kör(50km) az mehet kettõt, csak a szervezõnek jelezze!
A rajtszámok nagyon profik lettek
Mindenkinek jó tekerést rajta holnap
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. június 19. - 22:30

A mai nap termése:
Budapest - Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegyi út - Szántói-nyereg - Pilis szerpentin - Két bükkfa nyereg - Mexico - Római út - Égett hárs - Felsõ ecset-hegy - Ráró-hegy - István-hegy -Enyedi halála - Hajdani képesfa - Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs kereszt - Búbánat-völgy - Kerektó - Mexikó - Vaskapu-erdõ - Vaskapu - Kis-kúria-hegy - Arany-hegy - Esztergom belváros
Konklúziók:
1., nem kell nagy hegy, hogy beüvegesedjenek a fékbetétek:D
2., két erõs túra, egymást követõ napon, nagy melegben komoly odafigyelést igényel:chin:
3., soha többet nem eszem mûzliszeletet - eddig se nagyon kedveltem, de most végleg megutáltam:mad:
4., a hamburger és a kóla mindig életet ment:D:D:D
Remélem tetszett a Sas hegyrõl való lejutás

A képesfánál kipróbálhattad volna a Z-t.Két oldalt 5 m-es függõleges árokfalak így csak közepén lehet csak lejutni az 40-50-cm átmérõjû sziklák között,de a keresztbe dõlt fatörzsek koronázzák meg a kemény lejtését

Az út vége pedig egy 2m-es csalánerdõ amely ad egy kis felüdülést.
Kissé meleg volt az ilyen távhoz,így csak 17.00-tõl egy kis zugló-királykút-pilismarót és hátra arcal újból zugló.Kellemes volt egyet aszfaltozni a sok bringarángatás után