Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

1., nem kell nagy hegy, hogy beüvegesedjenek a fékbetétek:D

A szegediek is sokszor behúzott fékekkel edzenek, hogy némi tejsav is képzõdjön. :D

2., két erõs túra, egymást követõ napon, nagy melegben komoly odafigyelést igényel:chin:

Jaja, s milyen lehet egy Transalp...ez az, amiben nem merek még belegondolni.

3., soha többet nem eszem mûzliszeletet - eddig se nagyon kedveltem, de most végleg megutáltam:mad:

Pite is kolbásszal és szalonnával nyomatja. :)

Nekünk ma megvolt Ricsivel a rehabos regeneráló ride, tök kellemesen lesavasodtak a lábaim. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A mai nap termése:
Budapest - Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánkai-nyereg - Hosszú-hegyi út - Szántói-nyereg - Pilis szerpentin - Két bükkfa nyereg - Mexico - Római út - Égett hárs - Felsõ ecset-hegy - Ráró-hegy - István-hegy -Enyedi halála - Hajdani képesfa - Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs kereszt - Búbánat-völgy - Kerektó - Mexikó - Vaskapu-erdõ - Vaskapu - Kis-kúria-hegy - Arany-hegy - Esztergom belváros

Konklúziók:
1., nem kell nagy hegy, hogy beüvegesedjenek a fékbetétek:D
2., két erõs túra, egymást követõ napon, nagy melegben komoly odafigyelést igényel:chin:
3., soha többet nem eszem mûzliszeletet - eddig se nagyon kedveltem, de most végleg megutáltam:mad:
4., a hamburger és a kóla mindig életet ment:D:D:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pontosan
a "mûvelési ág" mérete a statisztika alapja
mostanság elég sok a kamu, fõleg, hogy a vagyonkezelõi dázsvíírreknek nem kicsit kell néha agyalniuk, merre menjen az ótópája, hol is cseréltem legutóbb földterületet...
..
téleg

aszongyák má' gödöllõ környékétõl épül az elkerülõ???
miért nem inkább sátoraljaújhelynél kezdik a lehajtót, majd gyõrnél vissza...

õrkõ is jó, tarkõ is jó

csak tisztelni kell az irányt, segget meg a hátsó kerék mintáján tartani..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Az a nem mindegy, hogy Románia erdõterületi aránya még így is 30 %, míg itthon sanyarú 15-16 %, s egyre csak csökken...

állítólag növexik

csakhát ebben benne van hogy papíron erdõterület az éppen tarra vágott (bocs felújítáas alatt álló) meg a papírfa/energiafû is. -mintahogy én holnap kivágnám a 2ha szõllöt és kendert :) ültetnék a helyére a nyilvaántartás szerint az még szöllõterület.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az a nem mindegy, hogy Románia erdõterületi aránya még így is 30 %, míg itthon sanyarú 15-16 %, s egyre csak csökken...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A fél méter igen, de a letörés bõ másfél méteres majd vertikál volt...
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Eddig én is rossz véleménnyel voltam a magyar erdõgazdálkodásról, de most, látván, hogy a Pádison hogy nyomják azt kell mondanom, hogy a hazai megoldás szinte érintetlenül hagyja az utakat. Kint Norbival kettõvel jöttünk le a fél méter mély sártól cuppogó kakiban, és két helyen le kellett szállnunk tolni, mert ne akartuk bevállalni az arcon csúszást. Az egyik ilyen egy olyan letörés volt, ahol nem értettük, hogy hogy a bánatba tud bármilyen erdészeti gép felmenni. A hillclimb versenyekre épített autók megszenvedtek volna vele...

hm, ilyen rába steiger méretû kerekekkel már lehet csak nagyobbacska padkának látszik..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Na jah, a múlt hét végén szintén a Börzsönyben, a sárgán, Kóspallagtól lefelé akkora kenguru-fészkeket találtam, hogy ha beleesek egybe...még én is elgondolkodtam volna rajta, hogy ott élem le hátralévõ életemet. :D
Erdõgazdálkodás, meg f*szom!
Dõljön a lóvé, az összes turista meg rohadjon meg.

Eddig én is rossz véleménnyel voltam a magyar erdõgazdálkodásról, de most, látván, hogy a Pádison hogy nyomják azt kell mondanom, hogy a hazai megoldás szinte érintetlenül hagyja az utakat. Kint Norbival kettõvel jöttünk le a fél méter mély sártól cuppogó kakiban, és két helyen le kellett szállnunk tolni, mert ne akartuk bevállalni az arcon csúszást. Az egyik ilyen egy olyan letörés volt, ahol nem értettük, hogy hogy a bánatba tud bármilyen erdészeti gép felmenni. A hillclimb versenyekre épített autók megszenvedtek volna vele...
Ausztria, Kenguruk földje!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Boldogság az amikor a fogorvos azt mondja, hogy nem fog fájni, és a fúró bekapja a kezét.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pedig DM szempontjából pont a legfontosabb edzõhétvége, szóval ha esik, ha fúj, menni kell. :) De majd ma is jól megrakjuk, s lész nagy bódottság.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Buki a DH pályát ki ne hagyd :D
Vasárnapra- de sõt holnapra is igen sz_r idõt mondtak....
Aki a vasárnapi lazulást a dombságon túléli még egy hétig él de legfeljebb a köv. lazulásig :jupi:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Buki te csak azt hiszed hogy nem tévedettek el:p

Es ez igy van jol :) Amirol nem tudok, az nem faj :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Buki te csak azt hiszed hogy nem tévedettek el:p
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Koszi Dinnyenek a mai laza (khmm...) tekerest :) Sikerult olyan emelkedoket kivalasztania, hogy a vegen mar fol sem neztem, csak nyomtam, es vartam, hogy csak vege lesz valamikor :) Tehetseges a lany, versenyeket kene rendeznie, mert tuti, hogy tobbet maszna az ember, mint amit lefele megy, megha korpalya lenne akkor is :D Es ha netan barkiben is felmerulne: nem, nem tevedtunk el :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kitaláljuk még, mert kémeim némi csapadékot mondogattak hétvégére, s akkor nagyon vendégmarasztaló tud lenni a menet errefelé. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Végre van netem!:D
Dante vasárnap honnan-hánykor-hányan?

A kedves mama valamit rosszul csinálhat, én nem kínlódom, sõt. Egyenlõre ott tartok, hogy zöldség és gyümölcs az, ami jól esik.

Mindig a növényevõk nõnek a legnagyobbra!:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

a Sas szikla elõtt voltam,de vasárnap Õr-kõtõl Tar-kõig a K-en sem mosolyogtam a bringával a vállamon.

Vajon miért nem... :o

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Van az úgy kérem, ekkora állatkertben..:D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Kóspallagtól lefelé akkora kenguru-fészkeket találtam, hogy ha beleesek egybe...még én is elgondolkodtam volna rajta, hogy ott élem le hátralévõ életemet. :D

Yeti a kenguru fészekben? :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na jah, a múlt hét végén szintén a Börzsönyben, a sárgán, Kóspallagtól lefelé akkora kenguru-fészkeket találtam, hogy ha beleesek egybe...még én is elgondolkodtam volna rajta, hogy ott élem le hátralévõ életemet. :D
Erdõgazdálkodás, meg f*szom!
Dõljön a lóvé, az összes turista meg rohadjon meg.