Nem jönne valaki ma dél után f. hat felé egy lazát tekerni?
En megyek szivesen. Hol talalkozzunk?
Nem jönne valaki ma dél után f. hat felé egy lazát tekerni?
fõleg Dante fináléja!!!
Köszönöm a túratippet,de a megsz_patásonMegint egy szép túrán vagy túl!
(de ugye nem mindjárt a sas-kõnél kezdted!)
Jó részüket már én is bejártam egykoron, de a mint látom, szereted a kihívásokat! Nos, ha ez így van, tudok neked ajánlani egy nagyon fini kis utat fel Ágas várra! mindjárt az eleje lazán megsz*pat, és aztán sem lesz jobb, viszont nagyon szép környezetben fut az út.
köszi a szép képeket!
A 2 kört.Ezt legszívesebben bringával tenném meg. Egyikkel kitekernék, másikkal lenyomnám.
A sebesség mindent megold.
Ja, ma igyekeztem! 4 elõtt már itthon is voltam!ilyen korán ?
remélem holnap bepótolod hogy ma ilyen korán leléptél ...
El b*zmeg!Zsizsi ne már ....eltûnik M.:lol1:O. egyetlen Yetije
A kedves mama valamit rosszul csinálhat, én nem kínlódom, sõt. Egyenlõre ott tartok, hogy zöldség és gyümölcs az, ami jól esik. Persze ezeket nagyon sokféleképpen el lehet készíteni! (Tudom csülökkel, meg pacallal, stb...)Zsizsi!
olyan vagy mint anyukám komolyan, mármint Õ nem 2 méter és 100+ kg, de fogyózik Õ is aztán csak megkeseríti az egész az életét... vértesboglárra jössz amúgy?
A bringa is jöhet! Ha nem érnénk ki vele Vértesboglárra buktál egy bringátEzt legszívesebben bringával tenném meg. Egyikkel kitekernék, másikkal lenyomnám.
Szia Ronin!Jaja, ezen morfondíroztam napközben hogyan oldjak meg a helyszínen egy gumicserét. Sajnálnám oda-vissza aszfalton koptatni a conti explorert, terepen meg hülyén venné ki magát az 1,60-as slick. :chin:
Ezzel az a baj, hogy 110 (nekem 150) aszfaltozás 50 tereppel nem túl ideális terepgumi szempontjából.
Budapestrõl Vértesboglárra jönne valaki bringával?
Ott lenyomnánk egy ötvenest, majd két keréken vissza haza.
Ha most nem vagyok nagyon eltájolva kb. 160 km-bõl kijönne az egész.
ilyen korán ?1. Igen. (és folytatom.)
2. Ha vigasztal, 20 perce értem haza. Munkából. Ez van!
Kötözködsz még?
1. Igen. (és folytatom.)Zsizsi! Te fogytál???? és újra itt munkaidõben... csúcsmunkaerõ lehetsz