Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Te csak ne ugrálj! Invalidus vagy, pihenj!:D
Egyébként egy kis velõs Börzsöny.;)

Méé!!?? Szedek gyógyszert!
Leszarom kapszula. :D Jó cucc!
Na csak megnézem az arcotokat, aztán tekerek egy lazát.
Megengeded bácsi?!? :P

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Merre lesz a menet?

Te csak ne ugrálj! Invalidus vagy, pihenj!:D
Egyébként egy kis velõs Börzsöny.;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Merre lesz a menet?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Wagnert? Melyiket?:D Bár az utolsó nem is rossz.

http://www.youtube.com/watch?v=m08NgzERN3U
http://www.youtube.com/watch?v=-VNOMH2OBgI&feature=related

Tudod hogy bringázás közben veszélyes zenét hallgatni....

Gyere túrázni jövõ hétvégén! Úgyis túlpihent vagy.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
R.Wagner, Valkûr. Montreáli Szimfónikus Zenekar elõadásában. Franc tudja ki vezényelt. :P
Te is sokat pihentél azt hiszem! :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ügyesek vagytok Jövö héten salz ha azt túlélem bármit beválalok veled Ronin ez nem fenyegetés ígéret:spoko:
HZOLI már megint nagyon pihent vagy:)

Kár, hogy nem jöttél, mert fárasztó volt ugyan, de egyáltalán nem rohantunk.
Na majd a Salz után bepótoljuk! :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ügyesek vagytok Jövö héten salz ha azt túlélem bármit beválalok veled Ronin ez nem fenyegetés ígéret:spoko:
HZOLI már megint nagyon pihent vagy:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Morogtam is, mert zavart a Wagner hallgatásban. :D

Wagnert? Melyiket?:D Bár az utolsó nem is rossz.

http://www.youtube.com/watch?v=m08NgzERN3U
http://www.youtube.com/watch?v=-VNOMH2OBgI&feature=related

Tudod hogy bringázás közben veszélyes zenét hallgatni....

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Hetesbusszal nyomtunk egy combos Csillaghegy-Visegrádot. A tuhu hülyeséget számol a szinteket illetõen, mert a táv valóban 95 km volt, de a szint 3500 m helyett csak 2500 m. :(
Na, azért olyan szomorú mégsem vagyok, mert így is kidöglöttem rendesen, fõleg Lajos forrás és Dobogókõ között villant át az agyamon, hogy talán mégsem kellene végig menni...de a dobikõi zsíroskenyér mindent megoldott, és azt elfogyasztva megtáltosodva gyûrtük magunk alá Prédikálószéket. Itt a vége, fuss el véle, legközelebb össze kéne hozni a 3000 szintet, bár már a mainak is örülök, mert életemben elõször mentem két keréken 2000 fölé.

Egy-két kép itt: http://picasaweb.goo...feat=directlink

Ui.: Ki érti azt, ha csengetek a turistának, hogy ne ijedjenek meg, mert utolérem õket, olyankor a pasik megállnak vagy maradnak azon az oldalon ahol vannak, de a nõk közül páran tuti, hogy átugranak az ösvény egyik oldaláról a másikra az utolsó elõtti pillanatban...legalábbis ez ma a turistáktól ellepett Nagy-Villám környékén legalább ötször elõfordult velem.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hát nem is tudom , amennyiben 07 óra elött jártál erre és szoktál halucinálni akkor igen.:) Ma én is tekertem egy kis lazát kerülve a megszakadást tekintettel a 2 elmúlt napra.68 km lett a vége 1282m szinttel túrázos kirándulós tempó. Bp Üröm Hosszúhegy Pilistetõ Dobogókõ és vissza.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
...csak szerényen...
ma tekertem 60 kilcsit, aszfalton, tyatyás tempóban - na jó, csak részben, kímélendõ a szakadt izmokat - de ígérem, hamar rendbe jövök kérem szépen.
Zeezóó, akkor téged hallottalak horkolni Gyál környékén jártamban? Morogtam is, mert zavart a Wagner hallgatásban. :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Igen kedves Dinnye elfáradtam a melóban, bár érdekes hogy meg említed hisz neked maximum az ujjaiddal kell toszogatni a billentyûket napközben ( mellesleg egész nap csettelsz és fórumozol:banned:) este megsírsz a vállamon hogy teljesen kivagy):)

Most se én nyávogtam ;)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen kedves Dinnye elfáradtam a melóban, bár érdekes hogy meg említed hisz neked maximum az ujjaiddal kell toszogatni a billentyûket napközben ( mellesleg egész nap csettelsz és fórumozol:banned:) este megsírsz a vállamon hogy teljesen kivagy):)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Én nem vagyok fáradt fizikailag, de kizárt, hogy ki bírom magam rugdosni az ágyból, szóval megyek egy Hosszúhegy- Pilistetõ- Dobogókõt.. de én tíz elõtt biztos nem bírok elindulni. Esetleg Dobogókõ fele rátok csörgök merre jártok.. legfeljebb hazafelé együtt megyünk...
ZÉZÓÓÓ! Nem bírja a cigány a szántást???
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég

Ronin sajna a holnapi tekergést le kell mondanom mert ez a péntek, szombat a 27 munkaórával enyhén szólva is elfárasztott sajnálom nagyon de biztos nem bírnám.

:D nah a papmaci kifáradt? Dinnye ehhez mit fog szólni? Ilyen magaslabdát nem szabad feladnod itt a fórumon!!!! Amúgy meg pihend ki magad! Pont most néztem milyen jó idõt mentél DM-on. Grat!

Nekem még áll a holnapi tekerés, de a végén Pap rétrõl lehet másfelé fordulok, majd még meglátom. :chomik:

Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?Tudom tekerjek:),de mégis.Mennyit tekerjek naponta,hogyan?Mennyi idõ mire nem leszek olyan fáradékony és többet fogok bírni?

Nekem az segített, hogy elkezdtem másokkal eljárni bringázni, így sokat fejlõdtem. Erre a legjobbak a túrák.
Ajánlom olvasd el a Baki Ádám - Mountain Bike Rider címû könyvét, mert aki nulláról indul mint én tettem, annak sok alapvetõ információ teljesen új. Ez a könyv színes, és érdekes. Sok olyan apró tanáccsal ami késõbb NAGYON jó lesz!
Utána meg jöhet a Chris Carmichael könyv, és egy profi csapat! :D

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.

Akkor elégedett vagyok magammal:)
Köszönöm!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Még soha nem ültem országúti kerékpáron. Mennyire könnyebb tekerni és haladni vele?Te tekertél már olyanon?

Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

Üdv!
Vegyél egy országútit, ha aszfalton nyomod, és akkor messzebb jutsz.
Vagy menjél terepen, és akkor bõven elég lesz a 146 km is.
Még sok is. :)

Még soha nem ültem országúti kerékpáron. Mennyire könnyebb tekerni és haladni vele?Te tekertél már olyanon?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sziasztok!
Mjanival tervezünk keddre egy kellemes tekergõzést a balaton körül. Tempó nem túl hajtós, nem is cammogós, 26-28as átlagot terveztünk.
Indulás reggeli órákban, 7 és fél8 között találkozom Vele Sz.fehérváron, onnan 30 km, szerintem olyan 8 fél9 körül, Siófokról.
Akinek van kedve csatlakozzon! :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ronin sajna a holnapi tekergést le kell mondanom mert ez a péntek, szombat a 27 munkaórával enyhén szólva is elfárasztott sajnálom nagyon de biztos nem bírnám.