Te csak ne ugrálj! Invalidus vagy, pihenj!Merre lesz a menet?
Egyébként egy kis velõs Börzsöny.
Te csak ne ugrálj! Invalidus vagy, pihenj!Merre lesz a menet?
Gyere túrázni jövõ hétvégén! Úgyis túlpihent vagy.Wagnert? Melyiket?
Bár az utolsó nem is rossz.
http://www.youtube.com/watch?v=m08NgzERN3U
http://www.youtube.com/watch?v=-VNOMH2OBgI&feature=related
Tudod hogy bringázás közben veszélyes zenét hallgatni....
Ügyesek vagytok Jövö héten salz ha azt túlélem bármit beválalok veled Ronin ez nem fenyegetés ígéret:spoko:
HZOLI már megint nagyon pihent vagy:)
Wagnert? Melyiket?Morogtam is, mert zavart a Wagner hallgatásban.
Most se én nyávogtamIgen kedves Dinnye elfáradtam a melóban, bár érdekes hogy meg említed hisz neked maximum az ujjaiddal kell toszogatni a billentyûket napközben ( mellesleg egész nap csettelsz és fórumozol:banned:) este megsírsz a vállamon hogy teljesen kivagy)
vendég_hetesbusz_*
Ronin sajna a holnapi tekergést le kell mondanom mert ez a péntek, szombat a 27 munkaórával enyhén szólva is elfárasztott sajnálom nagyon de biztos nem bírnám.
Nekem az segített, hogy elkezdtem másokkal eljárni bringázni, így sokat fejlõdtem. Erre a legjobbak a túrák.Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?Tudom tekerjek:),de mégis.Mennyit tekerjek naponta,hogyan?Mennyi idõ mire nem leszek olyan fáradékony és többet fogok bírni?
Akkor elégedett vagyok magammal:)Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.
Sokkal, a különbség nem több mint egy Land Rover Defender és és egy Porsche 911 között.Még soha nem ültem országúti kerékpáron. Mennyire könnyebb tekerni és haladni vele?Te tekertél már olyanon?
Üdv!
Vegyél egy országútit, ha aszfalton nyomod, és akkor messzebb jutsz.
Vagy menjél terepen, és akkor bõven elég lesz a 146 km is.
Még sok is.
Sziasztok!
Tegnap tettem egy túrát Miskolctól Turna nad Bodvou-ig, kicsit hegyes völgyes szakasz.Be kell hogy valljam, nagyon elfáradtam. Mikor már a határnál voltam azt hittem nem fogok tudni hazamenni:) Összesen 146 km-t tettem meg 6 óra 12 perc alatt montival. Azt szeretném, hogy jobban bírjam az igénybevétel mivel a nyáron szeretnék majd messzebbre is eljutni.Tavaly õsztõl keztem egy kicsit komolyabban tekerni.Mit csináljak, hogy egyre többet bírjak?