Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18581 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ja, bad news:
Ma beszéltem Thommey-val, õ most Pszentlélekre költözött, állítólag ott is nagyon bemorcult az erdészet. Mindenféle kétkerekû forgalmat szeretnének betiltani, se motor, se bringa. Pedig a Pilisben még DH-sok sincsenek...

Eddig nem volt problémám ezekkel az erõkkel, de ha tényleg ennyire keménykedni kezdenek, lehet, hogy mégis lesz. Kezdem már nagyon unni, hogy megint bennünket akarnak elõvenni, ellenben az erdõgazdálkodás címszó alatt folytatott erdõ- és egyéb zöldterület irtás ellen meg nem ágálnak, illetve csinálják. Áldatlan állapotok vannak az ilyen helyeken, összeolajozzák, de rendesen a környéket, ugyan úgy szemetelnek, mint a turisták jelentõs része, és számtalan alkalommal tapasztaltam, hogy veszélyes hulladékokat hagynak ott. A turistákat, akik "összeb*****k" és teleszemetelik a környezetet, bezzeg nem piszkálják. Arról már nem is beszélek, hogy ezen erõk természetesen valami négy- vagy többkerekû, üzemanyagfaló "vaskasztniból" osztják az embernek az észt.
Én továbbra se erõltetem túlzottan a Pilist, megmaradok a kijelölt turista-, erdészeti- és erdõgazdasági utakon, Pilistetõre továbbra se megyek fel (hiszen az tilos), elfutni nem fogok, ha ellenõriznek, de hogy parázs vita lesz, az biztos. Arra, meg hogy bármiféle címszó alatt megbüntessenek, várhatnak; amíg rájuk rohad a mûanyag lakat, egészen addig.
Mondanék még egyebet is, de azt már nem bírja el a nyomdafesték.:mad:

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Szombaton tennénk egy börzsönyi kiruccanást verõcei indulással. Részletek késõbb.:)

Elméletileg csatlakozom, de csak pénteken lesz végleges, hogy valóban el tudok-e menni.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Meg még annyi, hogy nálam pl nincs olyan, hogy kevés a levegõ, lihegek de nem érzek oxigén hiányt, a lábam nem bírja a terhelést.

Akkor jó a keringésed!

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
egy frászt! :P

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

...istenem, törjem össze kezem lában, csak "ápoljanak le"! :D

Naaaa, te kis huncut!
Csak nem egy beöntésre spekulálsz?:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jani én 4,5 kilót tudtam leadni :D:D:D
(balaton körön)
köszi a türelmet :)

1-2 nap és visszaiszod. :D

Köszi a választ.
Ez ott üresben indul és 25 Wattonként nökvekszik a terhelés.
Rövid ideig v.mivel többet tudnék én is de azután vissza esik a teljesítményem.

Meg még annyi, hogy nálam pl nincs olyan, hogy kevés a levegõ, lihegek de nem érzek oxigén hiányt, a lábam nem bírja a terhelést.

A sebesség mindent megold.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Van még 1 megoldás, amiben a dokik segithetnek :D

http://nyx.at/bikebo...noniaring-fotos

...istenem, törjem össze kezem lában, csak "ápoljanak le"! :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Attól függ milyen hosszan kell elhajtani. Olyan 400-500Wattot tudunk (akik komolyabban edzenek) leadni néhány percig.

Köszi a választ.
Ez ott üresben indul és 25 Wattonként nökvekszik a terhelés.
Rövid ideig v.mivel többet tudnék én is de azután vissza esik a teljesítményem.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Felkerestem a háziorvosomat az éves szokásos vizsgálati leletekkel és azt mondta többet kellene mozognom :) megfogadom a tanácsát.
http://picasaweb.goo...iErdeszetiUtak#

hehe, ez jó.

Hogy is van a monda?
"Nincs egészséges páciens, csak nincs rendesen kivizsgálva"

Van még 1 megoldás, amiben a dokik segithetnek :D

http://nyx.at/bikebo...noniaring-fotos

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Attól függ milyen hosszan kell elhajtani. Olyan 400-500Wattot tudunk (akik komolyabban edzenek) leadni néhány percig.

Jani én 4,5 kilót tudtam leadni :D:D:D
(balaton körön)
köszi a türelmet :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Múltkoriban mondtam a körzeti dokinak, hogy bringával a hegyen kevésbé bírom a tempót mint a többiek. Erre elképedt, bringával.. ...hegyre szokott menni?? Miért nem jó magának a sík út?! ..na vajon miért... Szerintem õ még nem ült kerékpáron.

Aztán a kardiológus terheléses kerékpárra ültetett. A 175 Wattnál már kevés volt a levegõm. Közben figyelt minden nyavalyát amit ilyenkor a kell. A végén azt mondta, nyomja csak bátran hegynek felfelé! :)

Vajon más milyen teljesítménnyel tud tekerni, azt lehet tudni, mérte már valaki?

A sebesség mindent megold.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ja, bad news:
Ma beszéltem Thommey-val, õ most Pszentlélekre költözött, állítólag ott is nagyon bemorcult az erdészet. Mindenféle kétkerekû forgalmat szeretnének betiltani, se motor, se bringa. Pedig a Pilisben még DH-sok sincsenek...

Ugyanmár! Jogilag eddig is illegálba nyomtuk. Ha néha üldöznek is majd egy kicsit attól csak izgalmasabb lesz! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

A dokik általában bajban vannak a nemdohányzó, nem alkoholista betegekkel,
mert nem tudják mitõl eltiltani õket.

Múltkoriban mondtam a körzeti dokinak, hogy bringával a hegyen kevésbé bírom a tempót mint a többiek. Erre elképedt, bringával.. ...hegyre szokott menni?? Miért nem jó magának a sík út?! ..na vajon miért... Szerintem õ még nem ült kerékpáron.

Aztán a kardiológus terheléses kerékpárra ültetett. A 175 Wattnál már kevés volt a levegõm. Közben figyelt minden nyavalyát amit ilyenkor a kell. A végén azt mondta, nyomja csak bátran hegynek felfelé! :)

Vajon más milyen teljesítménnyel tud tekerni, azt lehet tudni, mérte már valaki?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A dokik általában bajban vannak a nemdohányzó, nem alkoholista betegekkel,
mert nem tudják mitõl eltiltani õket.
Ha mondtad volna neki, hogy biciklizel, akkor lehet, hogy eltiltott volna. :P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Felkerestem a háziorvosomat az éves szokásos vizsgálati leletekkel és azt mondta többet kellene mozognom :) megfogadom a tanácsát.

Ez jó! :D
Ezért elmész, esténként még futsz egy huszast...
Biztosan abból szûrte le, hogy nem mozogsz eleget, hogy 35 a nyugalmi pulzusod ;)
Uramisten, uram, maga nagyon beteg :) :rofl:

Ja, bad news:
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szombaton tennénk egy börzsönyi kiruccanást verõcei indulással. Részletek késõbb.:)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Semmi baj, viszont kerékpározni a saját lábaimmal szoktam, ezt kérem a továbbiakban figyelembe venni.:D

Mondjuk Krisztának jobb lábai vannak. :P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Semmi baj, viszont kerékpározni a saját lábaimmal szoktam, ezt kérem a továbbiakban figyelembe venni.:D

Nem mondod, mióta!? :scared:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Bocsánat, elég késõn derült ki, hogy megyek, de Kriszta lába miatt rád nem is gondoltam.