Szombaton tennénk egy börzsönyi kiruccanást verõcei indulással. Részletek késõbb.
Elméletileg csatlakozom, de csak pénteken lesz végleges, hogy valóban el tudok-e menni.
Szombaton tennénk egy börzsönyi kiruccanást verõcei indulással. Részletek késõbb.
Akkor jó a keringésed!Meg még annyi, hogy nálam pl nincs olyan, hogy kevés a levegõ, lihegek de nem érzek oxigén hiányt, a lábam nem bírja a terhelést.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
...istenem, törjem össze kezem lában, csak "ápoljanak le"!
1-2 nap és visszaiszod.Jani én 4,5 kilót tudtam leadni
:D:D
(balaton körön)
köszi a türelmet
Meg még annyi, hogy nálam pl nincs olyan, hogy kevés a levegõ, lihegek de nem érzek oxigén hiányt, a lábam nem bírja a terhelést.Köszi a választ.
Ez ott üresben indul és 25 Wattonként nökvekszik a terhelés.
Rövid ideig v.mivel többet tudnék én is de azután vissza esik a teljesítményem.
A sebesség mindent megold.
...istenem, törjem össze kezem lában, csak "ápoljanak le"!Van még 1 megoldás, amiben a dokik segithetnek
http://nyx.at/bikebo...noniaring-fotos
Köszi a választ.Attól függ milyen hosszan kell elhajtani. Olyan 400-500Wattot tudunk (akik komolyabban edzenek) leadni néhány percig.
Felkerestem a háziorvosomat az éves szokásos vizsgálati leletekkel és azt mondta többet kellene mozognom
megfogadom a tanácsát.
http://picasaweb.goo...iErdeszetiUtak#
Jani én 4,5 kilót tudtam leadniAttól függ milyen hosszan kell elhajtani. Olyan 400-500Wattot tudunk (akik komolyabban edzenek) leadni néhány percig.
Attól függ milyen hosszan kell elhajtani. Olyan 400-500Wattot tudunk (akik komolyabban edzenek) leadni néhány percig.Múltkoriban mondtam a körzeti dokinak, hogy bringával a hegyen kevésbé bírom a tempót mint a többiek. Erre elképedt, bringával.. ...hegyre szokott menni?? Miért nem jó magának a sík út?! ..na vajon miért... Szerintem õ még nem ült kerékpáron.
Aztán a kardiológus terheléses kerékpárra ültetett. A 175 Wattnál már kevés volt a levegõm. Közben figyelt minden nyavalyát amit ilyenkor a kell. A végén azt mondta, nyomja csak bátran hegynek felfelé!
Vajon más milyen teljesítménnyel tud tekerni, azt lehet tudni, mérte már valaki?
A sebesség mindent megold.
Ugyanmár! Jogilag eddig is illegálba nyomtuk. Ha néha üldöznek is majd egy kicsit attól csak izgalmasabb lesz!Ja, bad news:
Ma beszéltem Thommey-val, õ most Pszentlélekre költözött, állítólag ott is nagyon bemorcult az erdészet. Mindenféle kétkerekû forgalmat szeretnének betiltani, se motor, se bringa. Pedig a Pilisben még DH-sok sincsenek...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Múltkoriban mondtam a körzeti dokinak, hogy bringával a hegyen kevésbé bírom a tempót mint a többiek. Erre elképedt, bringával.. ...hegyre szokott menni?? Miért nem jó magának a sík út?! ..na vajon miért... Szerintem õ még nem ült kerékpáron.A dokik általában bajban vannak a nemdohányzó, nem alkoholista betegekkel,
mert nem tudják mitõl eltiltani õket.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Felkerestem a háziorvosomat az éves szokásos vizsgálati leletekkel és azt mondta többet kellene mozognom
megfogadom a tanácsát.
http://picasaweb.goo...iErdeszetiUtak#
Semmi baj, viszont kerékpározni a saját lábaimmal szoktam, ezt kérem a továbbiakban figyelembe venni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nem mondod, mióta!? :scared:Semmi baj, viszont kerékpározni a saját lábaimmal szoktam, ezt kérem a továbbiakban figyelembe venni.
Bocsánat, elég késõn derült ki, hogy megyek, de Kriszta lába miatt rád nem is gondoltam.