Ja, bad news:
Ma beszéltem Thommey-val, õ most Pszentlélekre költözött, állítólag ott is nagyon bemorcult az erdészet. Mindenféle kétkerekû forgalmat szeretnének betiltani, se motor, se bringa. Pedig a Pilisben még DH-sok sincsenek...
Eddig nem volt problémám ezekkel az erõkkel, de ha tényleg ennyire keménykedni kezdenek, lehet, hogy mégis lesz. Kezdem már nagyon unni, hogy megint bennünket akarnak elõvenni, ellenben az erdõgazdálkodás címszó alatt folytatott erdõ- és egyéb zöldterület irtás ellen meg nem ágálnak, illetve csinálják. Áldatlan állapotok vannak az ilyen helyeken, összeolajozzák, de rendesen a környéket, ugyan úgy szemetelnek, mint a turisták jelentõs része, és számtalan alkalommal tapasztaltam, hogy veszélyes hulladékokat hagynak ott. A turistákat, akik "összeb*****k" és teleszemetelik a környezetet, bezzeg nem piszkálják. Arról már nem is beszélek, hogy ezen erõk természetesen valami négy- vagy többkerekû, üzemanyagfaló "vaskasztniból" osztják az embernek az észt.
Én továbbra se erõltetem túlzottan a Pilist, megmaradok a kijelölt turista-, erdészeti- és erdõgazdasági utakon, Pilistetõre továbbra se megyek fel (hiszen az tilos), elfutni nem fogok, ha ellenõriznek, de hogy parázs vita lesz, az biztos. Arra, meg hogy bármiféle címszó alatt megbüntessenek, várhatnak; amíg rájuk rohad a mûanyag lakat, egészen addig.
Mondanék még egyebet is, de azt már nem bírja el a nyomdafesték.:mad:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére