Az csak android-ra van ugye?
Igen, androidos alkalmazás. Megérdeklõdte, ha van Basecampod, akkor át tudod exportálni .gbd-be és akkor megeszi a Navitel is. Bikemapra viszont csak így tudtam feltölteni.
Az csak android-ra van ugye?
Az csak android-ra van ugye?Jó kérdés...Én Locust használok, azzal mûködik.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ezeket a .gpx file-okat be lehet olvasni útvonalként? Csak mert a Navitel nem olvassa be.
Ezeket a .gpx file-okat be lehet olvasni útvonalként? Csak mert a Navitel nem olvassa be.Mi is jövõ hétvégére tervezünk egy két napos Mátra túrát, szóval, ha gondolod tarts velünk! A terveket netrõl szedtem össze, mások trackjeibõl és a Mátra maraton útvonalából szemezgettem, mivel itt eddig senkitõl nem kaptam javaslatot,de nagy csalódás nem lehet a Mátra.
Route: Mátr kör 1 | Bikemap.net
Route: Mátr kör 2 | Bikemap.net
Szerintem a másik topikban is megtalálta mindenki. Én már ki is töltöttem.Bocsi, hogy ide linkeltem de talán itt többen olvassátok. A segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatomhoz. Egy kérdõívet kellene kitölteni pár perc alatt megvan, nagyon sokat segítenétek vele. Elõre is köszönöm
https://docs.google....DZhZkE6MQ#gid=0
Milyen cuccod van, hogy el tudod cipelni a hátadon? Sátorra, hálózsákra gondolok... Azok azért nem kicsik szoktak lenni.Péntek reggel korán vonattal Vác-on át fel Drégelypalánkig. Aztán 2 nap alatt le egészen a dunáig, kintalvós, sátrazós kényelmes túra
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Jövõ hétvégén Parádsasváron leszek. Utoljára kb 8 évesen jártam a környéken Mátraházán szóval helyismeretem zéró. Ha tudnátok ajánlani egésznapos túrautvonalakat szájbarágósan annak nagyon örülnék. Elvileg lesz nálam gps-es telefon de sose foglalkoztam ilyen biciklis gps-es témával...
Meg van egy matra.jpg meg egy matraszentimre256_200dpi.jpg térképem amin okosodhatok.
Jó lenne nem vaktában nekivágni a hegynek hanem bevált, csapatós izgis singletrackeken nyomulni.
Elõre is köszi!
A végérõl nem tehetsz, ne vedd a szívedre. Szorított minket az idõ, és a kocsi nagyon távolinak tûnt, emellett a cimbinek is a végsõ erõit kellett mozgósítani. A bringaút a Dunaparton biztos jó, ha családdal gurigászol rajta, de haladni kissé kamikaze érzetet keltett.( Bár minden második-harmadik hátbavert túratárs rendelkezett visszapillantó tükörrel: dísznek, vagy sisakigazításhoz használhatják õket.)
A javasolt opciókat köszönettel, térképpel összevetem. Másodjára már jó haladós kör lehetne... remélem sorra kerül még az idén.
Viszont, tisztelettel, közkinccsé tehetem ezt az eredeti, a "bakonyos itinerként" elhíresült írásod, a tudásszomjas túratársaknak? Gondolok itt H_gerire például... Vagy küldjem neki privátban?
Köszönöm az orvfotót.
Mondanom sem kell, másfél bicajhosszal a vége elõtt kifogyott a szusz. Viszont mire hátranéztem sehol sem láttalak.
Nincs errõl pontosabb leírás?Gyakorlatilag ezt a kört próbáltuk tartani. Oldbike kinyomtatott itinerjével kombinálva, melyet egy gyors személyes ellenõrzéssel egészített ki, a Fagyos-kútnál. Így kezet is rázhattunk a Mesterrel.
Kis idõhiányban szenvedtünk, így a Kopasz-hegyi kitérõt kihagytuk, Márianosztrán pont szerencsénk volt, átlibbentünk két rallyfutam között. A kör befejezésén még tûnõdök, a majd 20 km nagytányéros darálás a végén nem az igazi...
Viszont külön kiemelném a Csóványosra felvezetés nyomvonalát Diósjenõtõl a Verebes-kaszálóhoz, az valami zseniális megoldás (Nem mellékesen szarvasbõgést is hallottunk.)
A NHH-Kisirtás szekcióról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni, eszméletlen jó hangulata van.
Szia Rabbit!
Itt a Börzsöny túra "itinerje", amit Oldbiketól kaptunk (minimális módosítással, mert nem szeretjük az aszfaltot) , remélem az innen letölthetõ formátumot fel tudod használni.
Route: Börzsöny kör | Bikemap.net
Végül is merre jártatok?
Tudom, szar ez a SportsTracker erre, azért akartam a másikon mutatni.Valami nem OK a mászás körül sem, 1500m körül lehet a valós.
Igen csak rá kell venni hogy gyakoroljon egy kicsit, az erõnlétével nincs gond mert a téli mátrát vidáman lefutja, igen jó tempóban.Ritka kincs az ilyen jány!
Érdekes, pedig public-on van. Na mindegy, itt egy kép ST-bõl. Volt egy kis kihagyás a track-ben úgy látom (egyenes vonal), de a lényeg látszik, csak ~200m kimaradt. A top speed is baromság emiatt.
Asszem átállok Navitel-es rögzítésre, mert ez nem elõször fordul elõ.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg