Nem publikus ez az útvonalad. (Legalábbis nekem nem jelenik meg..)
Én a Mátrában voltam most hétvégén.
DannyL81's Private Profile
Én a Mátrában voltam most hétvégén.
DannyL81's Private Profile
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Jó, reménykedtem egy ma esti sárhelyzetjelentésben titkon. De nem aggályoskodom túl, illetve remélem, téged sem marcangoltak szét a hiúzok.
Jó, reménykedtem egy ma esti sárhelyzetjelentésben titkon. De nem aggályoskodom túl, illetve remélem, téged sem marcangoltak szét a hiúzok.
Szia Rabbit!
Itt a Börzsöny túra "itinerje", amit Oldbiketól kaptunk (minimális módosítással, mert nem szeretjük az aszfaltot) , remélem az innen letölthetõ formátumot fel tudod használni.
Route: Börzsöny kör | Bikemap.net
Én szombaton megyek. Nagyon jó a terep. Ha megtudjátok oldani gyertek szombaton. Elõrejelzés szerin szombaton jó lesz az idõ is.
Vasárnap megyünk a Vértesbe túrázni egyet pár haverral. Még nem voltunk egyszer sem, úgyhogy ha valaki ismeri a terepet, jól jönne egy útvonal javaslat, hogy merre érdemes menni. 50-60 km a terv, szint az mindegy,csak tekerhetõek legyenek az utak. Ha van valakinek trackje (gpx) ami alapján tudok tervezni, az is szívesen fogadnám. Aszfaltot annyira nem a technikás ösvényeket viszont annál inkább szeretjük.
Elõre is köszi a segítséget!
Ha valaki esetleg csatlakozna, az szóljon!
Szia Ronin!
Szombatra tervezitek a túrát? Szeretnék egy cimbimmel egy jó Börzsöny-kört menni aznap, de még nincs pontos útitervünk. A vázolt útvonallal kapcsolatban annyira hasznodra lehetek, hogy most a nyáron gyalogosan bejártam egy jó részét: Nagybörzsönyben volt a szállásunk, voltam a piroson Salgóvár felé is.
Gondoltam, érdeklõdöm itt valami tuti útvonalról Tõled, vagy Oldbiketól, (volt itt korábban szó errõl, de végül nem derült ki az itiner, csak privátban beszéltek róla) de ha csatlakozhatnánk hozzátok, annak is örülnék.
Még a Hideglelõs-kereszt elõtt a Sas-hegyen készült a kép.
Zoli!
Megterveztem a jövõ heti Salgóvár túrát. Kb.50 km oda-vissza az út Kismarostól Kismarosig. Kismarostól a sárgán fel Nagybörzsönybe, onnan a Börzsönyi kéken tovább Bányapuszta felé , majd P+ P-on folytatjuk a Bercivel félbehagyott tolást a hegygerincen visszafelé. Legalább lesz idõ fényképezni. Emlékeim szerint ez az útvonal végig tekerhetõ, kivéve a P, ott még nem jártam.
ez hol készült ?
https://picasaweb.go...067908561411250
köszi