Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Szia!

Nem publikus ez az útvonalad. (Legalábbis nekem nem jelenik meg..)

Én a Mátrában voltam most hétvégén.
DannyL81's Private Profile

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Én a Mátrában voltam most hétvégén.
DannyL81's Private Profile

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

ZsoZ

ZsoZ

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Sziasztok!

Börzsönyben tekertem én is szombaton.
MTB Nagy Hideg-hegy 43,50 km in NÓGrÁD, Hungary | cycling Map | MapMyRIDE
Tudnátok ajánlani a Nagy Hideg -hegyrõl lefele valami jó kis útvonalat bármerre? :) Most a makadámon mentem fel meg jöttem vissza, mert nem nagyon vagyon ismerõs arra felé, de szívesebben jöttem volna le valamerre másfelé ami még tekerhetõ.

Köszi

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Jó, reménykedtem egy ma esti sárhelyzetjelentésben titkon. De nem aggályoskodom túl, illetve remélem, téged sem marcangoltak szét a hiúzok. :)

Végül is merre jártatok?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Nincs sár a Börzsönyben. Érsek-tisztás és Nagybörzsöny között a sárgán ugyan akadnak tócsák szép számmal, de mind kerülhetõ, mindenhol máshol száraz a talaj. Mai képek itt: https://picasaweb.go...feat=directlink

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Jó, reménykedtem egy ma esti sárhelyzetjelentésben titkon. De nem aggályoskodom túl, illetve remélem, téged sem marcangoltak szét a hiúzok. :)

elköltöztek a hijúzok a börzsönybõl. rettegnek ugyanis a medvéktõl és a farkasoktól :)

tudom sokat segítettem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Holnap megyek egy kört a Pilisben.
Nagyjából a következõ lenne: Visegrád-Pilisszentlászló-Dobogókõ-Pilisszentlélek- Fekete hegyi Sasfészek. Vissza ugyanez csak más útvonalon.
9kor indulok Visegrádról.
Lenne kedve valakinek csatlakozni? Kb 11 óráig nézem ma a fórumot aztán reggel 6 körül.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Rabbit, tervezzétek nélkülem a holnapi túrát, én elindulok ebben a szép idõben ma!
Jó utat!

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Szia Rabbit!
Itt a Börzsöny túra "itinerje", amit Oldbiketól kaptunk (minimális módosítással, mert nem szeretjük az aszfaltot) , remélem az innen letölthetõ formátumot fel tudod használni.

Route: Börzsöny kör | Bikemap.net

Köszönöm szépen.

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Én szombaton megyek. Nagyon jó a terep. Ha megtudjátok oldani gyertek szombaton. Elõrejelzés szerin szombaton jó lesz az idõ is.

Nem nézted a dátumot a hozzászólásom mellett...Múlt héten vasárnap voltunk...Majd legközelebb.

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én szombaton megyek. Nagyon jó a terep. Ha megtudjátok oldani gyertek szombaton. Elõrejelzés szerin szombaton jó lesz az idõ is.

Vasárnap megyünk a Vértesbe túrázni egyet pár haverral. Még nem voltunk egyszer sem, úgyhogy ha valaki ismeri a terepet, jól jönne egy útvonal javaslat, hogy merre érdemes menni. 50-60 km a terv, szint az mindegy,csak tekerhetõek legyenek az utak. Ha van valakinek trackje (gpx) ami alapján tudok tervezni, az is szívesen fogadnám. Aszfaltot annyira nem a technikás ösvényeket viszont annál inkább szeretjük.
Elõre is köszi a segítséget!

Ha valaki esetleg csatlakozna, az szóljon!

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Okt 13-14-ére tervezünk egy 2 napos Mátra túrát, mindkét nap 50-60 km-t szeretnénk menni. Tudna esetleg valaki javasolni útvonalat? A Mátra leglátványosabb helyeire szeretnénk eljutni, meg persze megmászni a Kékest és a Galyatetõt, lehetõleg minél kevesebb aszfaltos résszel.
Neten nem nagyon találtam trackeket, ami megfelelne, csak a Mátra maraton 3 távjáról, az meg nem tudom, mennyire látványos.
Pálosvörösmarton fogunk megszállni, szóval az a környék játszik.
Elõre is köszönöm a válaszokat!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A börzsöny már felvette a "saras feeling-jét"....de tekerhetõek az utak...

Ronin tipp a túrádhoz...Magyar hegyrõl leérkezve a széles erdészetire tekerjél vissza az Altáróhoz=Katalin forrás és a háznál jobbra az erdészetin kb. 1 km.. itt belecsatlakozol a K+ -be..fel a nyeregbe /K4 keresztezõdése/csorogjál le U alakban a széles erdészetire = K+..a csatlakozásnál balra! át a patakon és már a Vasedény kulcsosháznál vagy! remek forrás..
https://picasaweb.go...986924360408482
S4...S+ ez a Kollár völgy és már Nagyirtásra érkeztél.
A Nagybörzsönybõl induló S+ nél szerintem szebb útvonal és a vízvétel is biztosra tervezhetõ.
pár szösszenet.....
https://picasaweb.go...7958/BukkGyetra
Adorján a 16. kép! ez a Fári kúttól leérkezve az erdészetire és "csak úgy bele a zöldbe"https://picasaweb.go...8/LariFariPilis
https://picasaweb.go...958/MatraKarika
https://picasaweb.go.../BorzsonyIttOtt
Jó tekerést!

Reaper146

Reaper146

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Nem tudtam, hogy olyan is van, még csak most ismerkedek a fórummal. Azért csak az tuolsó pillanatban raktam csak fel,mert egy rögtönzött túra volt, és akkor döntöttük el, hogy megyünk. Ennek ellenére jól sikerült, mentünk egy 50-est nagyon jó terepeken.

Szia Rabbit!
Itt a Börzsöny túra "itinerje", amit Oldbiketól kaptunk (minimális módosítással, mert nem szeretjük az aszfaltot) , remélem az innen letölthetõ formátumot fel tudod használni.

Route: Börzsöny kör | Bikemap.net

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Nem hangzik rosszul. Örülnék, ha együtt mennénk, persze, de a szabid ne pocsékold el miattunk, semmi esetre sem. Amúgy is esõt jósolnak néhol szombatra.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Szia Ronin!

Szombatra tervezitek a túrát? Szeretnék egy cimbimmel egy jó Börzsöny-kört menni aznap, de még nincs pontos útitervünk. A vázolt útvonallal kapcsolatban annyira hasznodra lehetek, hogy most a nyáron gyalogosan bejártam egy jó részét: Nagybörzsönyben volt a szállásunk, voltam a piroson Salgóvár felé is.
Gondoltam, érdeklõdöm itt valami tuti útvonalról Tõled, vagy Oldbiketól, (volt itt korábban szó errõl, de végül nem derült ki az itiner, csak privátban beszéltek róla) de ha csatlakozhatnánk hozzátok, annak is örülnék.

Szevasz Rabbit! Zoli egyéb elfoglaltsága miatt úgy alakult, hogy egyedül megyek, ám mert szabadságon vagyok, így lehet, hogy már hamarabb nekivágok az útnak, ami nálam így van tervezve: Kismarostól S Nagybörzsönyig, onnan K és P körbe a Magyar-hegyen, vissza Nagybörzsönytõl S+ Nagyírtáspusztára, ahonnan Z+ és Z át Márianosztrára, Márianosztrától meg kerékpárút Szobra vagy Zebegénybe. Ha esetleg szombatig tolódik, mehetünk együtt, ha mégsem, akkor így kútfõbõl nem mernék egyetlen útvonalat sem javasolni, annyira azért nem ismerem a Börzsönyt. Amin tuti már végig mentem párszor az a Beac Maxi útvonala, az elég jól járható, akad benne kihívás lefelé is felfelé is, vannak benne szép helyek is, ott nem nagyon érhet kellemetlen meglepetés.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld
Szia Ronin!

Szombatra tervezitek a túrát? Szeretnék egy cimbimmel egy jó Börzsöny-kört menni aznap, de még nincs pontos útitervünk. A vázolt útvonallal kapcsolatban annyira hasznodra lehetek, hogy most a nyáron gyalogosan bejártam egy jó részét: Nagybörzsönyben volt a szállásunk, voltam a piroson Salgóvár felé is.
Gondoltam, érdeklõdöm itt valami tuti útvonalról Tõled, vagy Oldbiketól, (volt itt korábban szó errõl, de végül nem derült ki az itiner, csak privátban beszéltek róla) de ha csatlakozhatnánk hozzátok, annak is örülnék.

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Még a Hideglelõs-kereszt elõtt a Sas-hegyen készült a kép.

Zoli!
Megterveztem a jövõ heti Salgóvár túrát. Kb.50 km oda-vissza az út Kismarostól Kismarosig. Kismarostól a sárgán fel Nagybörzsönybe, onnan a Börzsönyi kéken tovább Bányapuszta felé , majd P+ P-on folytatjuk a Bercivel félbehagyott tolást a hegygerincen visszafelé. Legalább lesz idõ fényképezni. :) Emlékeim szerint ez az útvonal végig tekerhetõ, kivéve a P, ott még nem jártam.

Oké, benne vagyok!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

ez hol készült ?
https://picasaweb.go...067908561411250

köszi

Még a Hideglelõs-kereszt elõtt a Sas-hegyen készült a kép.

Zoli!
Megterveztem a jövõ heti Salgóvár túrát. Kb.50 km oda-vissza az út Kismarostól Kismarosig. Kismarostól a sárgán fel Nagybörzsönybe, onnan a Börzsönyi kéken tovább Bányapuszta felé , majd P+ P-on folytatjuk a Bercivel félbehagyott tolást a hegygerincen visszafelé. Legalább lesz idõ fényképezni. :) Emlékeim szerint ez az útvonal végig tekerhetõ, kivéve a P, ott még nem jártam.