Te Gabi, ez az ahol tortúra végén kiértünk az aszfaltra? Volt ott faházikó?
Nem gyenge köd volt, így utólag belegondolva?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Hogy-hogy?aki holnapra (11.20 kedd) tervezne visegrádi hegység, (kb sztaravoda-pap rét - tahi tengely) az inkább most hanyagolja, s tekergjen másfelé.
Szép kis kunyhó,tetszik
...ez valahol a P+ -en Nyesett bérc és Tövises hegy között található?
Egyenlõre aszondom' benne vagyok!
november vége felé asszem fent leszek végre egy hétvégét. mostanában sokat voltam beteg, alig edzettem, totál gyenge vagyok, de azért mehetnénk egyet. Neked unalmas lesz, de majd igyekszem tartani a lépést
Adorján!Jók a képek,szépek az õsz színei!(jaj,de romantikus vagyok:-) )10-es kép hol készült?És a kunyhó turistaút mentén van?
Sly!
A nagyon saras szakasz nem volt túl hosszú,de azt is nyeregben ülve abszolváltam.,meg kerestem a "szárazabb",füvesebb csíkokat,ahol haladhatok is.Kutyául elfáradtam aznap,Egertõl közúton a meredekebb emelkedõket már csak ~10km/h-val küzdöttem le. :-) De nem bántam meg.Már alig várom,hogy megint terepre mehessek!
Adorján!Jók a képek,szépek az õsz színei!(jaj,de romantikus vagyok:-) )10-es kép hol készült?És a kunyhó turistaút mentén van?
Sly!
A nagyon saras szakasz nem volt túl hosszú,de azt is nyeregben ülve abszolváltam.,meg kerestem a "szárazabb",füvesebb csíkokat,ahol haladhatok is.Kutyául elfáradtam aznap,Egertõl közúton a meredekebb emelkedõket már csak ~10km/h-val küzdöttem le. :-) De nem bántam meg.Már alig várom,hogy megint terepre mehessek!
Hét elején még nyafogtam a sár miatt,de csak "beadtam"!Volt tekerés délután vissza Eger felé közúton is,de nyugodtabb lett volna terepen.Csak már nem akartam,hogy rám sötétedjen az erdõben. Egy szelet a Bükkbõl a szombati napról:
https://picasaweb.go...426245984236194