Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

tortúrát fontolgató dázsvírek:
vonat Eger-Miskóc
05:34-06:52
v
06:34-07:52
/én erre voksolnék, term, merhogy' lehet 9ig rajtolni.. meg nektek se kelljen 2kor kelni...broáf..
ezerkettõszázhetven pezó+kontenbáj

részletek:
www.emoc.hu
illetve péntek esti pofázódás velem
attól tartok be fogunk sz@rni, szépbátyáim, getzi hideg lesz

A sz*r is belétek fog fagyni.:D

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Gyerekek, sajnos én ma nem megyek. :( Bebetegedtem (mandulagyulladás) és nem igen szeretnék kimozdulni, karácsonyra szeretnék kikecmeregni belõle... De egy forralt borra szívesen látok mindenkit, és addigra talán lesz mézeskalács is.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tortúrát fontolgató dázsvírek:
vonat Eger-Miskóc
05:34-06:52
v
06:34-07:52
/én erre voksolnék, term, merhogy' lehet 9ig rajtolni.. meg nektek se kelljen 2kor kelni...broáf..
ezerkettõszázhetven pezó+kontenbáj

részletek:
www.emoc.hu
illetve péntek esti pofázódás velem
attól tartok be fogunk sz@rni, szépbátyáim, getzi hideg lesz

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Világosban fehér ember dolgozik. :raczki: meg a fázósak is ...

Sötetben meg forralt borozik?:) Amúgy annyira nncs is hideg. (Ha sokáig mondogatom magamnak idõvel elhiszem...)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Valaki jönne esetleg még világosban tekerni valamerre holnap?

Világosban fehér ember dolgozik. :raczki: meg a fázósak is ...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Valaki jönne esetleg még világosban tekerni valamerre holnap?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Elképzelhetõ az, hogy megfelelõen tiszta idõben a Nagy-Kevélyrõl lehet látni a Kékestetõn lévõ tornyot (vagy magát a hegyet)?

Az információm szerint a Mátrát lehet látni a Nagy-Kopaszi kilátóból, tehát akkor a Nagy-Kevélyrõl is el lehet látni odáig, de hogy a tornyot is ki lehessen venni szabad szemmel? Ehhez már extra sasszem kell szerintem.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Elképzelhetõ az, hogy megfelelõen tiszta idõben a Nagy-Kevélyrõl lehet látni a Kékestetõn lévõ tornyot (vagy magát a hegyet)?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

jó lehet még a 44-es is.

Ja és e-mellett ráadásul lányok is állnak szép számmal, tehát nem is olyan unalmas! :)
Nincs mit.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

Ezt nagyrészt a gép dobta, személyes tapasztalat nincs vele. Annyi hogy Tápiószele és Abony között most újították fel az utat, bringával kéjmámor. Illetve Martfûrõl Kunszentmártonon át jó lehet még a 44-es is. Ezen elég nagy forgalom van, de mentem rajta párszor Kecskemét és Cserkeszõlõ között, nem volt vészes.

:) köszi

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dante de ráérsz.
:)

De zseniális, bár szerencsére soványabb vagyok. :P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nincs hideg, hanem nem porgetsz. :)

A penteki terepezos lesz, vagy aszfaltozos? Ha terep, akkor szereznem kene egy rendes lampat...

A hó elég sok fényt visszaver, úgyhogy brutál lámpa nélkül is el lehet evickélni. Tegnap kipróbáltam a sötétedés utáni havas tekerést szigorúan csak jól ismert terepen...hááááát....nem volt olyan öröm a kiruccanás, mint amit vártam. Ha kövesebb részen jártam, jószerivel csak bukdácsolás volt út. Felfelé a tolás volt a jellemzõ, lefelé meg jobb félni mint elesni alapon inkább rollereztem. :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Hmm... látom kis kresz vita kerekedett a kérdésembõl :P

Én úgy tudom, lehet menni fõúton csak ha tiltó tábla nincs. A kérdés inkább arra irányult, hogy van-e valaki, aki ismerõs az említett szakaszok valamelyikén (pl. van-e tiltó tábla - mert nem a legjobb Üllõrõl vagy Monorról visszafordulni egy tábla miatt :P). A google map és más térképek sajnos nem mutatnak más útvonal alternatívákat (gondolom, mert nincs).
Vagy, ha van valakinek ötlete arra, hogy ezt milyen fórumról (kitõl, mitõl) lehet megtudni, az is segítség lenne.
Köszönöm.

Ezt nagyrészt a gép dobta, személyes tapasztalat nincs vele. Annyi hogy Tápiószele és Abony között most újították fel az utat, bringával kéjmámor. Illetve Martfûrõl Kunszentmártonon át jó lehet még a 44-es is. Ezen elég nagy forgalom van, de mentem rajta párszor Kecskemét és Cserkeszõlõ között, nem volt vészes.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás
Hmm... látom kis kresz vita kerekedett a kérdésembõl :P

Én úgy tudom, lehet menni fõúton csak ha tiltó tábla nincs. A kérdés inkább arra irányult, hogy van-e valaki, aki ismerõs az említett szakaszok valamelyikén (pl. van-e tiltó tábla - mert nem a legjobb Üllõrõl vagy Monorról visszafordulni egy tábla miatt :P). A google map és más térképek sajnos nem mutatnak más útvonal alternatívákat (gondolom, mert nincs).
Vagy, ha van valakinek ötlete arra, hogy ezt milyen fórumról (kitõl, mitõl) lehet megtudni, az is segítség lenne.
Köszönöm.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Jó a propaganda Ronin!
és akkor ide beszúrnám a bankszla számom bárkinek elküldöm priviben.
Éppen téli ruhára gyûjtök. :snow: hideg van :cool:

Nincs hideg, hanem nem porgetsz. :)

A penteki terepezos lesz, vagy aszfaltozos? Ha terep, akkor szereznem kene egy rendes lampat...

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Mai night ride: http://picasaweb.goo...feat=directlink

Vasárnapra tervez valaki Pilisi tekergõzést?

Jó a propaganda Ronin!
Pont a témához kapcsolódik: a bankszla számom bárkinek elküldöm priviben.
Éppen téli ruhára gyûjtök. :snow: hideg van :cool:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Most picit írigykedem:wykrzykni de végre ma már készlet a telóm:cool2:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Dante ott a pont:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ó, az a sötét múlt. ;) :D

Jó ez a kép, azért jellemzõ, hogy Hozé csak a jobb oldali bögyössel foglalkozik, a többire rá se hederint!:D