A sz*r is belétek fog fagyni.tortúrát fontolgató dázsvírek:
vonat Eger-Miskóc
05:34-06:52
v
06:34-07:52
/én erre voksolnék, term, merhogy' lehet 9ig rajtolni.. meg nektek se kelljen 2kor kelni...broáf..
ezerkettõszázhetven pezó+kontenbáj
részletek:
www.emoc.hu
illetve péntek esti pofázódás velem
attól tartok be fogunk sz@rni, szépbátyáim, getzi hideg lesz
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. december 18. - 09:56
Írta 2009. december 18. - 09:33
Írta 2009. december 18. - 00:24
vonat Eger-Miskóc
05:34-06:52
v
06:34-07:52
/én erre voksolnék, term, merhogy' lehet 9ig rajtolni.. meg nektek se kelljen 2kor kelni...broáf..
ezerkettõszázhetven pezó+kontenbáj
részletek:
www.emoc.hu
illetve péntek esti pofázódás velem
attól tartok be fogunk sz@rni, szépbátyáim, getzi hideg lesz
Írta 2009. december 17. - 21:07
Világosban fehér ember dolgozik. :raczki: meg a fázósak is ...
Sötetben meg forralt borozik? Amúgy annyira nncs is hideg. (Ha sokáig mondogatom magamnak idõvel elhiszem...)
Írta 2009. december 17. - 20:30
Világosban fehér ember dolgozik. :raczki: meg a fázósak is ...Valaki jönne esetleg még világosban tekerni valamerre holnap?
Írta 2009. december 17. - 20:11
Írta 2009. december 17. - 18:57
Elképzelhetõ az, hogy megfelelõen tiszta idõben a Nagy-Kevélyrõl lehet látni a Kékestetõn lévõ tornyot (vagy magát a hegyet)?
Az információm szerint a Mátrát lehet látni a Nagy-Kopaszi kilátóból, tehát akkor a Nagy-Kevélyrõl is el lehet látni odáig, de hogy a tornyot is ki lehessen venni szabad szemmel? Ehhez már extra sasszem kell szerintem.
Írta 2009. december 17. - 16:44
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. december 17. - 13:08
Ja és e-mellett ráadásul lányok is állnak szép számmal, tehát nem is olyan unalmas!jó lehet még a 44-es is.
Nincs mit.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. december 17. - 12:20
Ezt nagyrészt a gép dobta, személyes tapasztalat nincs vele. Annyi hogy Tápiószele és Abony között most újították fel az utat, bringával kéjmámor. Illetve Martfûrõl Kunszentmártonon át jó lehet még a 44-es is. Ezen elég nagy forgalom van, de mentem rajta párszor Kecskemét és Cserkeszõlõ között, nem volt vészes.
köszi
Írta 2009. december 17. - 12:02
De zseniális, bár szerencsére soványabb vagyok.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. december 17. - 06:48
Nincs hideg, hanem nem porgetsz.
A penteki terepezos lesz, vagy aszfaltozos? Ha terep, akkor szereznem kene egy rendes lampat...
A hó elég sok fényt visszaver, úgyhogy brutál lámpa nélkül is el lehet evickélni. Tegnap kipróbáltam a sötétedés utáni havas tekerést szigorúan csak jól ismert terepen...hááááát....nem volt olyan öröm a kiruccanás, mint amit vártam. Ha kövesebb részen jártam, jószerivel csak bukdácsolás volt út. Felfelé a tolás volt a jellemzõ, lefelé meg jobb félni mint elesni alapon inkább rollereztem.
Írta 2009. december 17. - 02:09
Ezt nagyrészt a gép dobta, személyes tapasztalat nincs vele. Annyi hogy Tápiószele és Abony között most újították fel az utat, bringával kéjmámor. Illetve Martfûrõl Kunszentmártonon át jó lehet még a 44-es is. Ezen elég nagy forgalom van, de mentem rajta párszor Kecskemét és Cserkeszõlõ között, nem volt vészes.Hmm... látom kis kresz vita kerekedett a kérdésembõl
Én úgy tudom, lehet menni fõúton csak ha tiltó tábla nincs. A kérdés inkább arra irányult, hogy van-e valaki, aki ismerõs az említett szakaszok valamelyikén (pl. van-e tiltó tábla - mert nem a legjobb Üllõrõl vagy Monorról visszafordulni egy tábla miatt ). A google map és más térképek sajnos nem mutatnak más útvonal alternatívákat (gondolom, mert nincs).
Vagy, ha van valakinek ötlete arra, hogy ezt milyen fórumról (kitõl, mitõl) lehet megtudni, az is segítség lenne.
Köszönöm.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. december 17. - 01:43
Én úgy tudom, lehet menni fõúton csak ha tiltó tábla nincs. A kérdés inkább arra irányult, hogy van-e valaki, aki ismerõs az említett szakaszok valamelyikén (pl. van-e tiltó tábla - mert nem a legjobb Üllõrõl vagy Monorról visszafordulni egy tábla miatt ). A google map és más térképek sajnos nem mutatnak más útvonal alternatívákat (gondolom, mert nincs).
Vagy, ha van valakinek ötlete arra, hogy ezt milyen fórumról (kitõl, mitõl) lehet megtudni, az is segítség lenne.
Köszönöm.
Írta 2009. december 17. - 00:04
Jó a propaganda Ronin!
és akkor ide beszúrnám a bankszla számom bárkinek elküldöm priviben.
Éppen téli ruhára gyûjtök. :snow: hideg van :cool:
Nincs hideg, hanem nem porgetsz.
A penteki terepezos lesz, vagy aszfaltozos? Ha terep, akkor szereznem kene egy rendes lampat...
Írta 2009. december 17. - 00:02
Jó a propaganda Ronin!Mai night ride: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Vasárnapra tervez valaki Pilisi tekergõzést?
Pont a témához kapcsolódik: a bankszla számom bárkinek elküldöm priviben.
Éppen téli ruhára gyûjtök. :snow: hideg van :cool:
Írta 2009. december 16. - 23:05
Most picit írigykedem:wykrzykni de végre ma már készlet a telóm:cool2:Mai night ride: http://picasaweb.goo...feat=directlink
Vasárnapra tervez valaki Pilisi tekergõzést?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 16. - 22:43
Írta 2009. december 16. - 20:17
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 16. - 20:15
Jó ez a kép, azért jellemzõ, hogy Hozé csak a jobb oldali bögyössel foglalkozik, a többire rá se hederint!Ó, az a sötét múlt.