Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Ja kérem, aki ki van szigetelve, mint egy fóka, az nem fázik!:)
Én biztos meghûltem volna kissé, de én küllõtestû vagyok.

Karcsúsodó fóka.
:D :D :D

/Mindennek van elõnye, hátránya!/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ja kérem, aki ki van szigetelve, mint egy fóka, az nem fázik!:)
Én biztos meghûltem volna kissé, de én küllõtestû vagyok.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Üdv a jegesembereknek!
Tegnap reggel még sajnáltam, hogy anyagiak miatt nem tudtam veletek menni, de amikor délelõtt megérkezett délnyugatról a hó, akkor a csalódottságom valamiért kezdett alábbhagyni.:)

Hát, sajnálhattad is! Nagyon szép a Bükk - is - így télen, hóban, fagyban, stb...

Sejtettem, hogy jó lesz a Z-max, és bár biztos nem vettétek észre, a hátsót direkt fordított iránnyal raktam fel, hogy jobban harapjon.

Én kiszúrtam. (Nem tartottam fontosnak az említését.) Nagyon jó ötletnek bizonyult tõled! :)

Minden elismerésem a tekergésért, biztos kifagyott belõletek a lélek is.
Tényleg, a talpmelegítõk hogy szuperáltak és mennyi ideig bírták?
Majd tavasszal, ha levonult a sár, megrakjuk rendesen kontenbájkilag, végig a kóser útvonalon.

Nos, semmi sem fagyott ki belõlünk. Én pl. a táv 2/3-át egy softshell kabátban és egy réteg aláöltözetben nyomtam végig. Mozgás közben nem is kellett több. (Az egyik felfelén még így is rendesen megizzadtam!)
Volt nálam még egy réteg vastagabb aláöltözet - hosszú ujjú - és egy polár felsõ. A hosszú lefelén a végén ezeket felvettem.
A talpmelegítõ jól mûkszik, de erre a napra nálam a kettõ elfogyott. Zee nem kért, õ hozott kamáslit, de a végére asszem kissé ledermedtek a patái. :)
Nekem se kezem, se lábam nem fázott.

Mi van Zeezoltano!
Megtetszett a sisakom, hogy lenyúltad!? :P

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Üdv a jegesembereknek!
Tegnap reggel még sajnáltam, hogy anyagiak miatt nem tudtam veletek menni, de amikor délelõtt megérkezett délnyugatról a hó, akkor a csalódottságom valamiért kezdett alábbhagyni.:)
Csak reménykedtem, hogy minél késõbb érjen a Bükk fölé az áldás, hogy az út nagyobb része addigra mögöttetek legyen.
Sejtettem, hogy jó lesz a Z-max, és bár biztos nem vettétek észre, a hátsót direkt fordított iránnyal raktam fel, hogy jobban harapjon.
Minden elismerésem a tekergésért, biztos kifagyott belõletek a lélek is.
Tényleg, a talpmelegítõk hogy szuperáltak és mennyi ideig bírták?
Majd tavasszal, ha levonult a sár, megrakjuk rendesen kontenbájkilag, végig a kóser útvonalon.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Néhány kép a tegnapi Tortúráról.

http://picasaweb.goo...kkiTortura2009#

És még egyszer, le a kalappal minden résztvevõ elõtt, aki tegnap nekivágott a Bükki Tortúrának. (Burce, nagy vagy és jó volt veled újra találkozni, beszélgetni!) :cool2:

Gabi, miénk a megtiszteltetés.
Köszönet neked!
Örülök, hogy jól telt az este további része is! ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Gratula tsávók! Kemény lehetett! Sajnos délelõtt melózni kellett, csak Kecskemétre túráztam el ótóval az ósanba de elég is volt! Küzdöttünk az elemekkel! :)

Ronin: Szívesen mennék de benzinre most nincs kess, a vonatok meg nem nagyon fognak járni reggel az az érzésem. :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, zsír volt a mai móka baráttyáék!
Most léptek le cimbik is, én meg csak pislogok, nem birok szunyálni.
Ez egy f@sza nap volt, jó kis bicózással,természeti tréfákkal, fáradtsággal, mosolygós alakokkal, lájtos bebaszcsizással így éjjelre..
Örülök, hogy ennyi hasonszõrû alak barátságát mondhatom magaménak, mind kerékpár, mind egyéb "fronton".
ricsi zémaksz forevör!! az öreg bajszos már 15 éve tudta, mizu.
Addig a nyárig azért még lesz ez-az Ági nénnye' kinn szeretne aludni januárban itéletidõileg
szal
:-))
Vendégeket szeresük, lehet, hogy csak fettes brot lesz, de azt legalább költsük el tisztes társaságban! :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Na, elmentem megnézni, hogy hogy tolják a srácok a bringákat a hóban. Hát keményen! :D

Tiszteletem! :)

Hát ja, nem volt egyszerû történet, de megérte!
(Megérte..?) :chin:
:D
Naná!
Szóval, megjöttünk, megraktuk, de kemény.
Bringa nyergében hóban mászni lehet, de a tereptõl függõen eléggé esetleges a dolog. (Mondjuk, idõnként lejtõzni is.) Gabinak és nekem nem volt okunk a panaszra, úgy tapadtunk az ösvényekre, mint pók a falra.
Ellenben szegény Zeezoltano, kis barokkos túlzással az életéért küzdött. Neki nem volt szerencsés a gumiválasztása, így olyan benyomást keltett, mint aki túl sok pálinkával kezdte a napot és nem is akarja abbahagyni.
A hõmérséklet is igen konkrét volt, pl.: Bánkút -11 fok.
Bükkben hó van dögivel, késõ délután még rákezdett havazni, na az volt a nem egyszerû. Szél fúj, szemünkbe hordja a havat, Hozé-lámpák hasítják a sötétet, de látni nem sokat lehet. Szééép...:)
Egy biztos, jó felszereléssel - értsd, ruházat, világítás - a mai nap nem jelentett olyan jellegû megerõltetõ kihívást, hogy a hideggel, vagy a természeti elemekkel kelljen küzdenünk. A tekerés élménnyé változott még e zord idõben és terepen is.
Kettõnknek a gumiválasztása is - én azzal mentem, amivel egész évben, MICHELIN VV, MICHELIN! :lol1: - megkönnyítette a haladást és élmény volt vele a havon nagy tempóval rájdolni!
Ellenben így hóval a Bükk kemény kihívás. A tortúra amúgy sem adja könnyen magát, de hóval "fûszerezve" még inkább kemény dió.
Jön majd a nyári, akkor azt fogjuk megrakni szintén - ahogy Savanyugabi mondaná - kontenbájkal. :P
Csumi! :)

ps.: Gabi!
- Gratula a kis Pöcsöshöz! Aranyos kis pofa.
- Köszönet a vendéglátásért és a vacsoráért!
- Látva nálatok a poharak és az italok mennyiségét, ma is jól fogod magad érezni a vendégsereggel! Csak aztán el ne aludj holnap reggel! :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Na, elmentem megnézni, hogy hogy tolják a srácok a bringákat a hóban. Hát keményen! :D

Tiszteletem! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Oké.
Találkozzunk 10:00 órakor az UVH budai hídfõjénél!

Ok igyekszem idõben ott lenni.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Lehet csatlakoznék.

Oké.
Találkozzunk 10:00 órakor az UVH budai hídfõjénél!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Vasárnapi szûzhavas tekerésre jönne velem valaki?
Csillaghegyrõl indulok kb. 10 órakor - Szentendre-Dömörkapu-Sikáros-Dobogókõ az útiterv. Visszafelé ugyanerre.

Lehet csatlakoznék.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Vasárnapi szûzhavas tekerésre jönne velem valaki?
Csillaghegyrõl indulok kb. 10 órakor - Szentendre-Dömörkapu-Sikáros-Dobogókõ az útiterv. Visszafelé ugyanerre.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jeszoké
van egy pár fölös patamelegítõ szettem, majd elsnóblizzátok.
most olvastam pü-t, H.Zoli kihagyja, másik Zoli gyün.
csocsi reggel.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Savanyuval pofázódtam, stop.
tortúrára megyek stop.
belénk fagy a sz@r, stop.
jó lesz ez, stop.
egyszer élünk, Hajrá! :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Olyan klassz idõ lesz, amit nem bírok kihagyni. Megyek! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mennék én is, de sajnos vizsgám lesz.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem nagyon tûnik úgy, hogy összeállna egy futócsapat. :( Sajnos nekem nincs kocsim, tehát nem tudok ebben veled kooperálni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hadd kérdezzem megint: Tortúrára ki-mikor-hogy-honnan megy?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Gyerekek, sajnos én ma nem megyek. :( Bebetegedtem (mandulagyulladás) és nem igen szeretnék kimozdulni, karácsonyra szeretnék kikecmeregni belõle... De egy forralt borra szívesen látok mindenkit, és addigra talán lesz mézeskalács is.

Én is hasonló- ragyogó állapotban vagyok... de szobábank kuksolós, tavasztáncot járó dologban én is benne lennék!
Olyan hideg van, hogy a verebek gugolva repülnek , és hogy az ügyvéd a saját zsebébe teszi a kezét.
Hajrá tortúrások:Hõsök lesztek!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.