Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Neeeeee......

:D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Életem egy részében, mint KRESZ oktató tevékenykedtem...

Ó, az a sötét múlt. ;) :D
Feltöltött kép
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Sziasztok,

Biztos régen nézegettem a Google Earth-t, de sztem nagyobb felbontású felvételekkel frissültek a Budai-hg-rõl és a Pilis egy részérõl készült képek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
ja akármelyiknek én se

de mivel cimbi 5 évig járt ki fehérsapkás tisztként vérben tunkolni, nagyjából képben van....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Rendõrök ismereteirõl inkább ne. Nemrégiben majdnem megbüntettek mert megálltam mozgáskorlátozott igazolvánnyal (természetesen nagymamámmal) egy helyen ahol amúgy nem lehetne. Végül sikerült megértetnem velük, hogy pont erre találták ki az igazolványt...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Ha tábla tiltja, vagy van mellette bicikliút, akkor tilos. A számához szerintem semmi köze. EGy csomó településen átmegy egyszámjegyû fõút.

Ez így téves szerintem. A bicikliút lehetõség. Nem vagy köteles azt használni.
Ha tábla tiltja a behajtást, az persze egyértelmû.

A KRESZ szerintem sem szól az "egy számjegyû" utakról, hisz akkor minden felhajtási lehetõségnél az út sorszámát ki kellene írni.
Az más kérdés, hogy ilyen utakon általában táblával tiltják a (kerékpár-állati erõvel vontatott- és lassú jármû hármas) felhajtását.

nyilván csak, kivûl

de majd +kérdem rendõr cimbit

Életem egy részében, mint KRESZ oktató tevékenykedtem, és nincsenek jó tapasztalataim a rendõrök KRESZ ismeretérõl.
De ez természetesen nem a te ismerõsödet minõsíti, csak tapasztalat.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen tudom fókusztávolság és egyebek csak ez egy buta kis automata gép és egy fekete vékony csikon kellet volna fotózni egy fényes még vékonyabbb csikot + tiszta ideg voltam van több, azon jobban látszik , hogy kívül a felni

"pereme le van repedve vagy 4-5 cm hosszon...elég szomorúan néz ki"

Hát ez így konkrétan nem igaz a valóság az hogy teljesen körbe repedt és a kerületének 90%-án el is tört gyakorlatban a a felnikülsejében oldalírányban el lehet forditani a belsejét, valószínûleg még 1-2 km és 2 darabra esett volna a hátsó kerekem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Zakopane, heh, szép hely, szép emlékek!
Na jó, megyek bárányokat számolni. Ahhoz képest, hogy nem dolgozom, csak most értem haza! Mi a f@szt csináltam én egész nap!? :chin:

Szombatra meg jól befagy a seggünk, olyan hideg lesz, de legalább nem sarazzuk össze magunkat! :P

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pár szót váltottam vele, a piszok zakopánéban vakargatja...
csak annyit mondott, "végül a villám össze van rakva..." :-))
de legalább már felpiszkáltam az agyát.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ne rinyálj vazze, együtt izzadunk majd! :D
Fecó megemberelte magát, vagy hajt a forralt boros páleszre!? :P

ps.: tényleg, van ottan olyan klikkelhetõ izé, ami továbbviszi a képeket...
Hogy mik vannak! :D

Zee, azé vegyé má egy rendes fotoapparatot, vagy tanulj meg fotózni!
FÓKUSZTÁVOLSÁÁÁÁG!!!!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
van több, azon jobban látszik , hogy kivül a felni pereme le van repedve vagy 4-5 cm hosszon...elég szomorúan néz ki

frenk is lehet kerékpárol 7végén
ami ciki: akkora kövér disznó vagyok, lehet, munkásruhában kell raknom, nemjön rám semmi turás szettem, vaz! :-)))

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Most vettem észre hogy a másfél héttel ezelõtti mátrai dagonyázást olcsón megúsztam akár hatalmas zakó is lehetett volna belõle.http://torottsyncros...ctureid/9620078

Valamivel jobb képet is belinkelhetné tesó, mert ezen én nem látok semmi vészeset. Vagy a parkettával van gond? :chin:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Most vettem észre hogy a másfél héttel ezelõtti mátrai dagonyázást olcsón megúsztam akár hatalmas zakó is lehetett volna belõle.http://torottsyncros...ctureid/9620078

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Engem egyébként ennél az egyszámjegyû útnál jobban érdekel az erdészet. Most lekerült a téma napirendrõl, pedig sokunkat érint.
De Tigger köszi ha megkérdezed! Azt is kérdezd meg, hogy milyen gyakran szondáztatnak bringásokat.. télen ugye jobban kell a fûtõanyag a bringán egy-két forralt bor lecsúszik naponta XD
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Ha tábla tiltja, vagy van mellette bicikliút, akkor tilos. A számához szerintem semmi köze. EGy csomó településen átmegy egyszámjegyû fõút.

nyilván csak, kivûl

de majd +kérdem rendõr cimbit
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én sem találom sehol, de általában ezeken az utakon minden település után ki van téve a tiltó tábla.
Mondjuk az nem ér semmit, mert ha én a tábla után egy alsóbbrendû útról vagy egy földútról hajtok ki, akkor nem vagyok köteles tudni, hogy visszafelé milyen tiltás volt a táblán. Csak akkor gáz, ha úgy kap el a zsaru, hogy a tábla után még nem volt semmi felkanyarodási lehetõség, vagy látja amint elmész a tábla mellett.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A linkelt kreszben nem látom.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
én amúgy konkrétan nem emléxem

vagy rendõr mondta, vagy vmeik bringás sajtóban olvastam, vagy index cikk

pár éve volt mint új (vagy elõvett)szabály

edit : mintha rémlene egy, pár éves Németh Balázs cikk, mikor a 2-es úton defektje volt outival és konfliktja a rendõrökkel. többejk közt tán ott volt így említve .

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Országos fõútvonalon tilos ezek pedig az egy számjegyûek.