Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Én nem lennék ilyen nagy arccal küllõtestû barátom!
Láttam már nem egy küllõt csak úgy ukk-mukk-fukk eltörni! :P
...és különben is, a cél szentesíti az eszközt...;)
ugye
Több funkciós alkatomnak köszönhetõen volt megfelelõ hõszigetelés a kemény zimában, és kiváló tapadás.
Kell ennél több!? :D

amúgyis rendes férfiemberrõl 90 kg fölött kezdhetünk beszélni :)

ja az a misleny mostmár engen is érdekene
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
hú bakker, ha szépen kérsz kimegyek az "istállóba" és megnézem a lovam patáit! :D

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Valaki megsúgná, hogy Zsizsi végül is milyen Michelin gumival nyomta? :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Bocsanat, hogy ismeretlenul belepofatlankodok, de ugyebar a Bloff ota tudjuk, hogy a suly a megbizhatosag jele... :)

:rofl:
2-0!

és, ha még ekkora magassággal is párosul! :D
Na jó, téma lezárva!

A gumi témához utoljára...
- má tavaly is rácsodálkoztam erre a Michelin gumira, mikor VV-vel felkapaszkodtunk a 20-30 cm-es szûz hóban a Nagy Hideg-hegyre, majd onnan le a piroson. Most, a kissé - néhol nagyon - letaposott hóban majdnem olyan volt, mint szárazon. Jégen persze szart se ér, ott a szögesek a menõk.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

ugye
Több funkciós alkatomnak köszönhetõen volt megfelelõ hõszigetelés a kemény zimában, és kiváló tapadás.

Bocsanat, hogy ismeretlenul belepofatlankodok, de ugyebar a Bloff ota tudjuk, hogy a suly a megbizhatosag jele... :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
ugye

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Khm... a kemény Z-Max reklám mellett ne feledkezzünk meg a francia "gumiember" márkáról sem! Nem is tudom ki haladt végig legelöl az ösvényeken? Milyen gumi volt a bringáján? :chin:
:D

Na jó, de ilyen testsúllyal/termettel szerintem mindegy volna, lett volna tapadás bármivel, csak valami minta legyen rajta.:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Jól van na, igen Zsizsi elöl tekert a Michelin tudom is én milyen gumiján:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Khm... a kemény Z-Max reklám mellett ne feledkezzünk meg a francia "gumiember" márkáról sem! Nem is tudom ki haladt végig legelöl az ösvényeken? Milyen gumi volt a bringáján? :chin:
:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tényleg szuper volt a tegnapi tortúra jó volt a társaság , gyõnyörû a táj és nem utolsó sorban a remek vidám társaság. elnefelejtsem a remek friss levegõt -6 és -11 között:scared::). Egyetlen egy bajom volt az egéssze a gumi választás soha semmilyen körülmények között ne menjetek hóra maxxis mobsterrel szinte úgy viselkedik mint a slick elõl mindenképp de hátúl sem az igazi, Z-max forever. gyakorlatilag nem tudtam egyenesen menni vele ill állanóan elkapart a hátsó 2.2 nyomással indultam el de le eresztettem 1.5-re mert élteveszeszélyes volt viszont 1.5 baron hóban igen csak taposni kellet hogy haladjak:cry: összességében azonban remek volt. Savanya Gabi féle forralt boros vacsora és a kedves vendéglátás pedig feledhetetlen:beer: köszönet érte. jövöre másik gumával újra neki vágok:D.
Ja és a kis tökös Mini Savanya pedig tündéri.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na meg az a törköly...hmmmm....ha én tegnap nem vezetek! :lol1:

Januári kintalvóssal bemelegítesz? ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
egy csepp lecsó
:-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
"Szigetelõ anyaggal" jól el vagyunk látva, fázni nem fogunk.:P
Polifoam van, hálózsák van. bringa szintén.
Mi kell még? :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kezdek gyúrni, szponzort keresni, idénre már betelt az 50 fõs induló keret! :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Alaszka bringával, hm...a tegnapi nap után lehetnek még meglepetések!? :)
Jók ezek a videók. Köszi Gabi, most megint vágyakozok.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

sztem túrajelleggel, ösvényen már 5-8 cm szûz hó is tekerhetetlen, bármily gumival, bicóval, erõvel próbálkozol.
A letaposott túraösvény már más tészta, de az avar ott is szivat ám, ha nincsenek a gyalogok a tortúrán, még mindig ott parkolunk vhol
Épp Zsizsivel beszélgettünk, hogy az iditarod-on is némelyik nagykisfiúk dupla!!! kerékkel fûznek, amit azért nem lehet egyszerû megforgatni, s ha az ösvény nem taposott, õk is szopnak rendesen
ittvanne kedvcsinálónak

Te jó ég!!! Megnéztem a filmet meg a többi hasonlót...1800 km...-45 fok... eddig azt hittem hû de kemény csávó vagyok. :scared:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sztem túrajelleggel, ösvényen már 5-8 cm szûz hó is tekerhetetlen, bármily gumival, bicóval, erõvel próbálkozol.
A letaposott túraösvény már más tészta, de az avar ott is szivat ám, ha nincsenek a gyalogok a tortúrán, még mindig ott parkolunk vhol
Épp Zsizsivel beszélgettünk, hogy az iditarod-on is némelyik nagykisfiúk dupla!!! kerékkel fûznek, amit azért nem lehet egyszerû megforgatni, s ha az ösvény nem taposott, õk is szopnak rendesen
ittvanne kedvcsinálónak

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Én is kicsit szomorúan indultam hazafelé, de akkor is ez volt a helyes döntés. Vagy legalábbis az lett volna, ha bánatomat nem ölöm bele abba, hogy felmásszak a HHH-ra. A táj az valami eszmleten odafennt kb 30 cm hó de a szél helyenként simán felhordta fél méterre. Lefele jövet elõször terepen próbáloztam, aminek az lett a vége, hogy kb 3-4 szer estem, mert ott ahol nyáron tekerés nélkül ment 40 nel a bringa most tekeréssel a 4-et se mindig sikerült elérni. Az egyik esésnél beázott a kesztyûm ami végzetesnek bizonyult, annyira hogy lent bekéredzkettem egy kisbuszba megmelgíteni a kezemet. Utközben találkoztam néhány túrázóval akiknek volt mindig egy két-kedves szavuk (vagy ennyire keménynek néztek, vagy sajnálták hogy milyen hülye vagyok:)). Mindenesetre nagyon jó volt.:)

Alex, nem vesztettél semmit.
Engem ma kétszer gyõzött le a tél. Elindultam a 10 órás találkozóra, de az elsõ pár méter után nyilvánvaló lett, hogy az éppen fent lévõ 1,95-ös gumikkal jószerivel tekerhetetlen a félig letaposott hó. Irányíthatalan volt a gép, pedig úgy okoskodtam magamban, hogy a keskeny gumival majd biztos jól átvágom magam a havon és milyen jó lesz. Futva, tolva hamarabb odaértem az UVH-hoz mint 2 keréken. Ott találkoztam Robooo-val, és arra a megállapításra jutottunk, hogy inkább ne erõltessük a mai bicajozást, mert a csúszkálásnak nincs értelme. Elköszöntünk és hazatoltam a bicajt.

Útközben arra jutottam, hogy felteszek egy 2,10-es gumit, azzal hátha jobb lesz. Otthon gyorsan bevágtam a zuhany alá a gépet, hogy a hó leolvadjon róla, majd kicseréltem a külsõt és újra elindultam. Kicsit valóban jobb lett az úttartás, örültem is pár percig magamnak. De az elsõ sarkon rá kellett döbbennem, hogy a zuhany okán totál befagyott a fék, és amikor kiderült, hogy a váltó is befagyott, akkor végleg megadtam magam a télnek és szégyenszemre haza kullogtam.

Szóval, Alex, jobb is hogy nem jöttél el potyára.
Robooo, kösz a megjelenést, legközelebb újra szerencsét próbálunk. :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Gratula tsávók! Kemény lehetett! Sajnos délelõtt melózni kellett, csak Kecskemétre túráztam el ótóval az ósanba de elég is volt! Küzdöttünk az elemekkel! :)

Ronin: Szívesen mennék de benzinre most nincs kess, a vonatok meg nem nagyon fognak járni reggel az az érzésem. :D

Alex, nem vesztettél semmit.
Engem ma kétszer gyõzött le a tél. Elindultam a 10 órás találkozóra, de az elsõ pár méter után nyilvánvaló lett, hogy az éppen fent lévõ 1,95-ös gumikkal jószerivel tekerhetetlen a félig letaposott hó. Irányíthatalan volt a gép, pedig úgy okoskodtam magamban, hogy a keskeny gumival majd biztos jól átvágom magam a havon és milyen jó lesz. Futva, tolva hamarabb odaértem az UVH-hoz mint 2 keréken. Ott találkoztam Robooo-val, és arra a megállapításra jutottunk, hogy inkább ne erõltessük a mai bicajozást, mert a csúszkálásnak nincs értelme. Elköszöntünk és hazatoltam a bicajt.

Útközben arra jutottam, hogy felteszek egy 2,10-es gumit, azzal hátha jobb lesz. Otthon gyorsan bevágtam a zuhany alá a gépet, hogy a hó leolvadjon róla, majd kicseréltem a külsõt és újra elindultam. Kicsit valóban jobb lett az úttartás, örültem is pár percig magamnak. De az elsõ sarkon rá kellett döbbennem, hogy a zuhany okán totál befagyott a fék, és amikor kiderült, hogy a váltó is befagyott, akkor végleg megadtam magam a télnek és szégyenszemre haza kullogtam.

Szóval, Alex, jobb is hogy nem jöttél el potyára.
Robooo, kösz a megjelenést, legközelebb újra szerencsét próbálunk. :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
hõsök vagytok pupák(ok?).
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel