amúgy ráér, csak ami most van Michelin (XC hard terrain) a gépemen, eddig nekem is nagyon jól teljesített (mind döngölt földúton, mind a Pilisszántó-Pilis tetõ közti durván kavicsos szerpentinen), a cimborám állandóan az XC Dry2-õt nyúzza, szóval csak tudnak valamit ezek a csigazabálók
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. december 21. - 21:44
amúgy ráér, csak ami most van Michelin (XC hard terrain) a gépemen, eddig nekem is nagyon jól teljesített (mind döngölt földúton, mind a Pilisszántó-Pilis tetõ közti durván kavicsos szerpentinen), a cimborám állandóan az XC Dry2-õt nyúzza, szóval csak tudnak valamit ezek a csigazabálók
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. december 21. - 21:43
amúgyis rendes férfiemberrõl 90 kg fölött kezdhetünk beszélniÉn nem lennék ilyen nagy arccal küllõtestû barátom!
Láttam már nem egy küllõt csak úgy ukk-mukk-fukk eltörni!
...és különben is, a cél szentesíti az eszközt...
ugye
Több funkciós alkatomnak köszönhetõen volt megfelelõ hõszigetelés a kemény zimában, és kiváló tapadás.
Kell ennél több!?
ja az a misleny mostmár engen is érdekene
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 21. - 21:37
Írta 2009. december 21. - 21:08
:rofl:Bocsanat, hogy ismeretlenul belepofatlankodok, de ugyebar a Bloff ota tudjuk, hogy a suly a megbizhatosag jele...
2-0!
és, ha még ekkora magassággal is párosul!
Na jó, téma lezárva!
A gumi témához utoljára...
- má tavaly is rácsodálkoztam erre a Michelin gumira, mikor VV-vel felkapaszkodtunk a 20-30 cm-es szûz hóban a Nagy Hideg-hegyre, majd onnan le a piroson. Most, a kissé - néhol nagyon - letaposott hóban majdnem olyan volt, mint szárazon. Jégen persze szart se ér, ott a szögesek a menõk.
Írta 2009. december 21. - 21:03
Én nem lennék ilyen nagy arccal küllõtestû barátom!
ugye
Több funkciós alkatomnak köszönhetõen volt megfelelõ hõszigetelés a kemény zimában, és kiváló tapadás.
Kell ennél több!?
Bocsanat, hogy ismeretlenul belepofatlankodok, de ugyebar a Bloff ota tudjuk, hogy a suly a megbizhatosag jele...
Írta 2009. december 21. - 20:51
ugye
Kell ennél több!?
Írta 2009. december 21. - 20:36
Khm... a kemény Z-Max reklám mellett ne feledkezzünk meg a francia "gumiember" márkáról sem! Nem is tudom ki haladt végig legelöl az ösvényeken? Milyen gumi volt a bringáján? :chin:
Na jó, de ilyen testsúllyal/termettel szerintem mindegy volna, lett volna tapadás bármivel, csak valami minta legyen rajta.
Írta 2009. december 21. - 11:38
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 21. - 08:40
Írta 2009. december 21. - 08:32
Ja és a kis tökös Mini Savanya pedig tündéri.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. december 20. - 22:27
Januári kintalvóssal bemelegítesz?
Írta 2009. december 20. - 22:09
Írta 2009. december 20. - 22:08
Polifoam van, hálózsák van. bringa szintén.
Mi kell még?
Írta 2009. december 20. - 21:29
Írta 2009. december 20. - 20:27
Jók ezek a videók. Köszi Gabi, most megint vágyakozok.
Írta 2009. december 20. - 17:29
sztem túrajelleggel, ösvényen már 5-8 cm szûz hó is tekerhetetlen, bármily gumival, bicóval, erõvel próbálkozol.
A letaposott túraösvény már más tészta, de az avar ott is szivat ám, ha nincsenek a gyalogok a tortúrán, még mindig ott parkolunk vhol
Épp Zsizsivel beszélgettünk, hogy az iditarod-on is némelyik nagykisfiúk dupla!!! kerékkel fûznek, amit azért nem lehet egyszerû megforgatni, s ha az ösvény nem taposott, õk is szopnak rendesen
ittvanne kedvcsinálónak
Te jó ég!!! Megnéztem a filmet meg a többi hasonlót...1800 km...-45 fok... eddig azt hittem hû de kemény csávó vagyok. :scared:
Írta 2009. december 20. - 16:48
A letaposott túraösvény már más tészta, de az avar ott is szivat ám, ha nincsenek a gyalogok a tortúrán, még mindig ott parkolunk vhol
Épp Zsizsivel beszélgettünk, hogy az iditarod-on is némelyik nagykisfiúk dupla!!! kerékkel fûznek, amit azért nem lehet egyszerû megforgatni, s ha az ösvény nem taposott, õk is szopnak rendesen
ittvanne kedvcsinálónak
Írta 2009. december 20. - 14:25
Alex, nem vesztettél semmit.
Engem ma kétszer gyõzött le a tél. Elindultam a 10 órás találkozóra, de az elsõ pár méter után nyilvánvaló lett, hogy az éppen fent lévõ 1,95-ös gumikkal jószerivel tekerhetetlen a félig letaposott hó. Irányíthatalan volt a gép, pedig úgy okoskodtam magamban, hogy a keskeny gumival majd biztos jól átvágom magam a havon és milyen jó lesz. Futva, tolva hamarabb odaértem az UVH-hoz mint 2 keréken. Ott találkoztam Robooo-val, és arra a megállapításra jutottunk, hogy inkább ne erõltessük a mai bicajozást, mert a csúszkálásnak nincs értelme. Elköszöntünk és hazatoltam a bicajt.
Útközben arra jutottam, hogy felteszek egy 2,10-es gumit, azzal hátha jobb lesz. Otthon gyorsan bevágtam a zuhany alá a gépet, hogy a hó leolvadjon róla, majd kicseréltem a külsõt és újra elindultam. Kicsit valóban jobb lett az úttartás, örültem is pár percig magamnak. De az elsõ sarkon rá kellett döbbennem, hogy a zuhany okán totál befagyott a fék, és amikor kiderült, hogy a váltó is befagyott, akkor végleg megadtam magam a télnek és szégyenszemre haza kullogtam.
Szóval, Alex, jobb is hogy nem jöttél el potyára.
Robooo, kösz a megjelenést, legközelebb újra szerencsét próbálunk.
Írta 2009. december 20. - 13:41
Gratula tsávók! Kemény lehetett! Sajnos délelõtt melózni kellett, csak Kecskemétre túráztam el ótóval az ósanba de elég is volt! Küzdöttünk az elemekkel!
Ronin: Szívesen mennék de benzinre most nincs kess, a vonatok meg nem nagyon fognak járni reggel az az érzésem.
Alex, nem vesztettél semmit.
Engem ma kétszer gyõzött le a tél. Elindultam a 10 órás találkozóra, de az elsõ pár méter után nyilvánvaló lett, hogy az éppen fent lévõ 1,95-ös gumikkal jószerivel tekerhetetlen a félig letaposott hó. Irányíthatalan volt a gép, pedig úgy okoskodtam magamban, hogy a keskeny gumival majd biztos jól átvágom magam a havon és milyen jó lesz. Futva, tolva hamarabb odaértem az UVH-hoz mint 2 keréken. Ott találkoztam Robooo-val, és arra a megállapításra jutottunk, hogy inkább ne erõltessük a mai bicajozást, mert a csúszkálásnak nincs értelme. Elköszöntünk és hazatoltam a bicajt.
Útközben arra jutottam, hogy felteszek egy 2,10-es gumit, azzal hátha jobb lesz. Otthon gyorsan bevágtam a zuhany alá a gépet, hogy a hó leolvadjon róla, majd kicseréltem a külsõt és újra elindultam. Kicsit valóban jobb lett az úttartás, örültem is pár percig magamnak. De az elsõ sarkon rá kellett döbbennem, hogy a zuhany okán totál befagyott a fék, és amikor kiderült, hogy a váltó is befagyott, akkor végleg megadtam magam a télnek és szégyenszemre haza kullogtam.
Szóval, Alex, jobb is hogy nem jöttél el potyára.
Robooo, kösz a megjelenést, legközelebb újra szerencsét próbálunk.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére