Gratula tsávók! Kemény lehetett! Sajnos délelõtt melózni kellett, csak Kecskemétre túráztam el ótóval az ósanba de elég is volt! Küzdöttünk az elemekkel!
Ronin: Szívesen mennék de benzinre most nincs kess, a vonatok meg nem nagyon fognak járni reggel az az érzésem.
Alex, nem vesztettél semmit.
Engem ma kétszer gyõzött le a tél. Elindultam a 10 órás találkozóra, de az elsõ pár méter után nyilvánvaló lett, hogy az éppen fent lévõ 1,95-ös gumikkal jószerivel tekerhetetlen a félig letaposott hó. Irányíthatalan volt a gép, pedig úgy okoskodtam magamban, hogy a keskeny gumival majd biztos jól átvágom magam a havon és milyen jó lesz. Futva, tolva hamarabb odaértem az UVH-hoz mint 2 keréken. Ott találkoztam Robooo-val, és arra a megállapításra jutottunk, hogy inkább ne erõltessük a mai bicajozást, mert a csúszkálásnak nincs értelme. Elköszöntünk és hazatoltam a bicajt.
Útközben arra jutottam, hogy felteszek egy 2,10-es gumit, azzal hátha jobb lesz. Otthon gyorsan bevágtam a zuhany alá a gépet, hogy a hó leolvadjon róla, majd kicseréltem a külsõt és újra elindultam. Kicsit valóban jobb lett az úttartás, örültem is pár percig magamnak. De az elsõ sarkon rá kellett döbbennem, hogy a zuhany okán totál befagyott a fék, és amikor kiderült, hogy a váltó is befagyott, akkor végleg megadtam magam a télnek és szégyenszemre haza kullogtam.
Szóval, Alex, jobb is hogy nem jöttél el potyára.
Robooo, kösz a megjelenést, legközelebb újra szerencsét próbálunk.