Ez tényleg nagyon komoly ahhoz képest különösen, ha bele számítjuk, hogy tél van és ilyenkor jóval kevesebb edzés fér bele.A mai nap kora délutánján, egy kis vívódás után mégis csak kimerészkedtem terepre. Normafától a kék körön indultam,...
és onnan a keleti oldali kék körön vissza Normafa. ~1640m mászás, 50 km.
Route: Budai-hegyek, 2011-01-23 | Bikemap.net
Nekem az is elég volt, hogy kimentem aszfalton Sikároshoz, meglátogattam a Szilágyi Bernát forrást az elsõ úton a vadászház felõl (ahol az a jó hangulatos SSS szokott lenni még régebben, Nati féle szervezésben). Sötétben értem oda. Az égbolton fantasztikusan lehetett látni a csillagokat, nem volt felhõ. A hátsó út most dagonya lehet végig mert erdõirtás van arrafelé és a gépek már múlt évben szétjárták, ezért arra most nem mentem, habár -4 fok volt ott és lehet, hogy nem lett volna annyira vészes a fagyott talajon. Igaz, a réten is ropogott a jég, szóval csak vékony felületi kéregként volt szilárd.
Ez mindössze 40 km volt össz. Laza volt az út, csak enyhe alig észrevehetõ emelkedõvel.
Hazafelé út közben a hideg miatt az egyik csomag lítium akkum idõ elõtt megadta magát, még jó, hogy három egymástól független köröm van, így maradt tartalék.